• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik bitmeli mi?

Benim sorunum sizden daha beter ama sizinde boşanmaya yetecek kadar sorununuz var. Bende yarın evi terk ediyorum boşanmakta kararlıyım ve sizin gibi bir isim yok ayrıca dört yıldır insanlardan çok uzağım dışarıya karşı korkularim var ama iş bulup ayakta kalacağıma inanıyorum kendinize cesaret verin anneniz anlayışlı size destek çıkacaktır bende o da yok annenizle paylaşın ve en iyi desteği anneniz verecektir kendinize güveninizi asla kaybetmeyin

Bu evlilik bitmeli mi bitmemeli mi ona ben karar veremem ama karsilikli hatalar var.

Annenize saygi duymamasi onlar misafirken evi germesi cok buyuk bir saygisizlik.

Ama annenizinde beddua etmesi ve sizin olsede kurtulsam ev bana kalir demenizde cok buyuk bir hata.

Karsilikli cok yipratmissiniz. Anneniz gitmis zaten bir kac gun konusmayin kafanizi toparlayin. Sonra oturup konusun bir sans daha var mi? Bu evliligi kurtarmak icin iki tarafta hatalarini duzeltip adam atmaya razi mi? Yoksa daha fazla yipratmadan bitirmek en iyisi mi?

Eger bitirme karari alirsaniz da maasiniz gecinilmeyecek bir maas degil. Zaten evin yarisindan bir pesinat gelir. 1+1 alirsiniz kizinizla. Ayrica cocuk oldugu icin esiniz nafaka vermek zorunda. Kresi felan nafaka ile odersiniz. Cocugun maddi sorunlulugu sadece size kalmaz yani.

Dedigim gibi. Disari hayati yok. Isi biter bitmez damlar eve. Temizdir duzenlidir. Eve temizlige yardim eder.Alkol sigara asla icmez. Evde alisverisi yapar hic eksigimiz olmaz fatura vs odeme isi ondadir. Disardan bakilinca kusursuz. Ama iste oyle olmuyormus. Ici kaba odun ruhsuz. Sevgisini hic gormedim.Cok agir konusuyor.arada tokat tekme yedigim de oldu malesef
Evlenmeden once nasildi?Acaba kavga aninda birbirinize agir konustugunuzdan mi bu hale geldi yoksa hep mi kabaydi

Bu kadar kaba degildi. Ne zaman ki gecmisimde erkek arkadaşım oldugunu ogrendi o zaman kötü davranmaya basladi. Hep kandirildigini düşündü.

Bu evlilik bitmeli mi bitmemeli mi ona ben karar veremem ama karsilikli hatalar var.

Annenize saygi duymamasi onlar misafirken evi germesi cok buyuk bir saygisizlik.

Ama annenizinde beddua etmesi ve sizin olsede kurtulsam ev bana kalir demenizde cok buyuk bir hata.

Karsilikli cok yipratmissiniz. Anneniz gitmis zaten bir kac gun konusmayin kafanizi toparlayin. Sonra oturup konusun bir sans daha var mi? Bu evliligi kurtarmak icin iki tarafta hatalarini duzeltip adam atmaya razi mi? Yoksa daha fazla yipratmadan bitirmek en iyisi mi?

Eger bitirme karari alirsaniz da maasiniz gecinilmeyecek bir maas degil. Zaten evin yarisindan bir pesinat gelir. 1+1 alirsiniz kizinizla. Ayrica cocuk oldugu icin esiniz nafaka vermek zorunda. Kresi felan nafaka ile odersiniz. Cocugun maddi sorunlulugu sadece size kalmaz yani.
Haklısın. Benim de hatalarim oldu.. sanirim bir kac gun gecip sakin kafaya karar vermem gerekecek.

Oncelikle hayatinizi bu magara bozmasi hirboyla gecirmek zorunda degilsiniz.
Ayrica hayatima devam edebilir miyim de ne demek? Tabikii edebilirsiniz. Mutsuz bir hayat surdurmek sizce daha mi mantikli? Ayrica size deger vermedigi ortada bence bin dusunun bin tartin inceldigi yerden kopsun sizde kizinizla kendi hayatiniza bakin. Hayata bir defa geliyorsunuz bunu unutmayin.

Merhabalar. . Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var cunku gerçekten cok kotuyum ve kararsizim. Oncelikle kendimi anlatayim. 10 yillik evliyim. 4 yasinda bir kizim var. Ozel sektorde kurumsal bir firmada insan kaynaklari muduruyum. Aylik 4bin tl maaşım var. 1 sene icinde terfi alicam 5 bin tl yi geçecek insallah. Istanbulda yaşıyorum. Esim de özel sektörde mühendis o da aylik 6-7 bin tl arasi alıyor. Esim doktora yapmis biri ama sanırım okumakla adam olunmuyorun en guzel ornegi. Nerden baslicam nasıl baslicam bilmiyorum. En iyisi son olaylardan basliyim. Esim malesef annemle hic anlasamiyor.annemler izmirde yasiyorlar arada istanbula yanima geliyorlar hem kizimi gormeye hem beni gormeye.ama esim malesef anneme tahammül edemiyor. Annemin pis oldugunu düşünüyor bu nedenle o ne yaparsa agzina koymuyor. Bir kac kere elleri islakken yemek yaptigini ellerindeki suyun damladigini gormus.Annemin cok konuştuğunu herseye müdahale ettiğini düşünüyor. Annemin istanbulda bi akrabası var. Topu topu bir akraba.onu gormek istedi bu geldiginde. Ama kıyametler koptu.annemi babami gezdirmemi asla istemiyor.bi arkadaşim gelse bi akrabam gelse cok istiyorlarsa eve gelsinler disarda bulusamayiz diyor. Gezmekten disarda olmaktan nefret ediyor. Bana karşı da pek iyi degil. Malesef cok kaba bir insan. Sevgi sozcukleri ask cümleleri 10 yillik iliskimiz boyunca hic görmedim. Ne bi cicek alir ne bi ozel gunu hatırlar.gecmiste yasadigim iliskilerimi evlendikten sonra anlatmistim.surekli her kavgamizda bunu önüme koyuyor.ne ahlaksizligim kaldi ne or.....evliligimiz boyunca kesinlikle onu aldatmadim ama gecmiste yaptigim hatalari sürekli yuzume vuruyor. Ben geçmişi bi pot kirmamdan dolayi olduğu gibi anlatmak zorunda kaldim. Bunu kaldıramadi surekli bunu diyor. Inanin ilişkiye bile girmek bana işkence gibi geliyor.cunku ne bi tatli soz ne bi iltifat duyuyorum.sadece isini görüp gidiyor. Onu reddedince bu sefer ee tabi gecmiste cok yasamissin icinde istek kalmamistir diye yuzume vuruyor. Bu arada gecmisteki iliskilerimde asla cok ileri gitmemistim. Ilkim esim olmuştu ama buna ınanmiyor.bu gelişlerinde anneme anlattim dertlestik biraz. Zaten annemde cok uzgundu o akraba olayina takilmisti o da.Bana anneme cok kaba davrandi. Biz onu disari cikti sanmistik megerse kapiyi dinlemis.konuştuğumuz herseyi duymus.annem o sinirle beddua etmisti. Bende anne napiyim bundan ancak ölürse kurtulurum. Evi satar daha uygun bi yer alir yasarim Kizim var boşanamiyorum. Demiştim. Hepsini ama hepsini duymus. Bugun gelip babama baba seni severim srn ıyisin ama anne seni sevmiyorum sen kötü birisin dedi.bana döndü demek ölümumu bekliyorsun bundan sonra sana ona gore muamele olacak dedi. Butun gun ne bişey yedim ne bisey konusabildim. Ailem zaten izmire döndü annem aglayarak babam da Kalbi kirik sekilde. Bu arada gecmis olayini aileme anlatmaya kalkti cogunu da anlatti zaten. Son olarak esimin sigarasi ickisi gece hayati yok. Evine baglidir.kizimda babasina cok bagli.ben simdi napiyim? Ailemle kopardi ilişkiyi. Benimlede cok kötü. Ben aldığım maasla kimse min olmadığı bu sehirde kizimla yasayabilir miyim? Is degistirmem imkansız isimi seviyorum. Sadece evine bagli kotu aliskanligi yok diye arada bi siddet dahi gördüğüm bu kaba adamla evliliğe devam etmeli miyim? Cok uzun ve karışık yazdım kusura bakmayin.inanin cok kötüyüm. .hakkınızı helal edin
anneni sevip sevmemesi zerrre umrumda degil. kv mi bende sevmem.
ama sana dedikleri ve yaptıkları cekilir gibi degil. heömen ayrıl hemen
elbette o maaşle herşeyi yapabilrsin.
ayyyyy ben böle adamlardan nefret edewrim. gecmiş gecmiş ne kurcalıyorsun... bunca yıl bunu yüzüne vurmak ne demek ya... insanlık dışı.

Kizlar cok tesekkur ediyorum yorumlarınız beni cok rahatlatti. Iyiki varsiniz. Sanırım ayrılmak en iyisi. Nerden nasıl baslicam nasil olacak bilmiyorum. Once ev mi satilacak? Mahkeme karari mi gerekiyor? Bu konuları hic bilmiyorum. Kizim kesin bende kalir diye düşünüyorum hafta sonlari yatili alabilir mi acaba cok kucuk kalmasini istemem.

her zaman aynı şeyi söylerim, aldatma, şiddet, alkol yoksa boşanmayı ertelemek gerek..
iyi düşünüp karar vermelisiniz, yanlız değilsiniz kızınız var..
eşiniz değişik bir yapıya sahip gibi, eller ıslaksa temizdir yani yeni yıkamıştır kulp bulmuş resmen..

bende boşanıyorum ve ist yerleşeceğim, doğup büyüdüğüm yere, ailemde orda..
şuan bir işim yok, 4 bn maaşım olsa, telllaaaa, ahey ahey modunda boşanırdım heralde, kimseye ihtiyacım olmazdı.
insanlar 1400 tl ile koca aileyi geçindiriyorlar, belki hergün bal yemiyorlar ama geçiniyorlar, kaldıki 4 bn günümüz şartlarında çok güzel miktar..

birde ist tek başına akraba yok vs demişsiniz,eşinizle birlikteyken, akrabalık ilişkileriniz nasıl? görüştüğünüzü sanmıyorum, eşinizden dolayı..
sadece eş kişisi hayatınızda olmayacak, boşanmaya karar verirseniz şayet ..

Bu kadar kaba degildi. Ne zaman ki gecmisimde erkek arkadaşım oldugunu ogrendi o zaman kötü davranmaya basladi. Hep kandirildigini düşündü.
Yani ben anlamiyorum.Eskiden parayla is yapan bi fahi. de olsan Allah affedebiliyorken bu insanlara noluyor.Benim hayatimda iki,uc sevgilim oldu cinsel anlamda bi sey yasamadim ama ben boyle dusunuyorum.Hic bi kadina yatip kalkti erkeklerle artik namuslu,iyi erkegi haketmiyor diye asla dusunmedim.Ama erkek milletine bi tane de sevgilin olmus olsa bile soylemeyeceksin.

Benim sorunum sizden daha beter ama sizinde boşanmaya yetecek kadar sorununuz var. Bende yarın evi terk ediyorum boşanmakta kararlıyım ve sizin gibi bir isim yok ayrıca dört yıldır insanlardan çok uzağım dışarıya karşı korkularim var ama iş bulup ayakta kalacağıma inanıyorum kendinize cesaret verin anneniz anlayışlı size destek çıkacaktır bende o da yok annenizle paylaşın ve en iyi desteği anneniz verecektir kendinize güveninizi asla kaybetmeyin
Sizi viliyorum konularinjzi.
Bosaniyormusnuz ne yapacaksibiz nereye gideceksiniz

Esimin ailesi ile sorunum yok. Hatta 10 yillik evliligimde kv ile bir kere bile sorun yasamadim. Ama 2 yildir bu sehirdeyim hic arkadaşim yok malesef. İşyerinde bi iki kisi var onlarda uzakta oturuyorlar samimiyet kurabilecegim hafta sonu hadi bi cay icelim diyebilecegim kisiler degiller.amcam dayim teyzem kuzenim bi kisi bile yok.sadece annemin uzaktan akrabasi var onlar lada samimiyetim yok. Basima bisry gelse kimi ararim bilmiyorum

Ya aldığın maaş az değil bence insanların asgari maaşla geçindiğini düşünürsek özelliklede.Ayrıca kızının masrafları neden tek senden çıkacakmış ki babası değil mi oda en az senin kadar karşılamak zorunda.

Bu insandan bozma iğrenç adama katlanmak zorunda değilsin. 4 bin maaşın var işin var bir de tokat yedim diyorsun. Adamın sana zerre saygısı yok öncecen çok yaptın şimdi istemiyosun demesi bile yeter. arkama bakmazdım kızımla huzurlu bir hayatı tercih ederdim şahsen

Eşinizi sevmiyorsanız kızınız için evliliğinizi sürdürmeyin onunda mutlu sevgi dolu bir yuvada yaşamaya hakkı var bu mutsuzluk içinde değil...bence maaşınızda İst yaşamak için kötü bir miktar değil hem nafaka da alırsınız kızınız için size yeter de artar bile
kızınızda çok küçük değil kreşe gidebilir

İnsan hayata bir kez geliyor bu kahrı çekmeye değer mi bir düşünün !! İnanın kızınızla mutlu huzurlu yaşarsınız buna inanın

Kimler ne sekilde ayakta durabiliyor siz mi duramayacaksiniz??
Çekilir dert değil malesef ailenize saygısı yok,size saygısı yok adamın sizi sevdiğine dair en ufak bir belirti yok.
Erkeklik öyle geçmişi Kıskanmakla olmuyor malesef..
Isinizi de bırakın ailenizin yanında yeni bir düzen,yeni bir iş hayatına başlayın en doğrusu bu gözüküyor..

Çekilir dert değil malesef ailenize saygısı yok,size saygısı yok adamın sizi sevdiğine dair en ufak bir belirti yok.
Isinizi de bırakın ailenizin yanında yeni bir düzen,yeni bir iş hayatına başlayın en doğrusu bu gözüküyor..

Böyle bir adama nasıl katlanacaksın.Bu kadar saygısızlık olurmu.Sana hiç değer vermediği belli.Zaten sen uğraşsanda daha ileri gitmez bu evlilik.

korkunc bir kocan var iğrenc yani nasıl kaldırabılır kı bunu bır kadın..

Back