• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik bitmeli mi?

Resmen adamın tehditlerine boyun eğiyorsun. Hemen git mahkemeye başvur önleme davasını aç, eşinin ruhu bile duymadan mahkeme kararını verir ve eşine ihtar yollar yayınlamaması için.
Bir hukuk devletinde yaşadığınızı unutmayın.

Öncelikle merhaba.
Şöyle başlamak istiyorum. Yazdıklarınız içinde dikkatimi çeken bi şey oldu eşinizle ilgili " okumakla adam olunmuyor"demişsiniz.
daha konuyu tam anlatmadan bu cümleyi kurmuşsunuz. Bu içinizde bazı şeylerin bittiğini gösteriyor. Eğer geriye dönüp baktığınızda, ayrılık gerçekleşirse " keşke ayrılmasaydım" diyeceğiniz bir geçmişiniz yoksa çok düşünmeyin derim. Tabi ki bu konuda yorum yapmak zor ama saygı bitince bazı şeyler de bitiyor . Sizinle ilgili kullandığı kelimeler çok kırıcı. Geçmişinizi böyle yüzünüze vuruyorsa böyle bir tercih yapmamalıydı. Olayın ailelere yansıması da kötü yani olay baya büyümüş. Bi anneye ortada bi şey yokkken sen kötüsün demek çok gurur kırıcı. Bu ilişkide karşılıklı bazı şeyler gözden çıkarılmış . Çocuğunuz hatırına bir araya gelip yine de konuşulmalı bence çünkü tek başına alınacak bi karar değil. Saygısız dahi olsa " böyle daha ne kadar sürecek?" Diye ciddi anlamda konuşmak lazım

İyi bir geliriniz var dahada iyi olacağını söylüyorsunuz.
Kesinlikle ayrılmalısınız .

Eşin bence dürüst bi adam,annenin direkt gitmiş yüzüne pat pat söylemiş her şeyi...Bana da biri beddua etse teşekkür edicek halim yok...Bi başka adam olsa annene laf edemez gelir seni sıkardı...Ayrıca annenden temizlik konusunda rahatsız oluyorsa onu suçlayamayız,anneni kibarca uyar anne bizdeyken yemek yapmana gerek yok zahmet etme falan de ...Bence boşanmayı gerektirecek bi durum yok ortada boşanmayı her şeyin çözümü gibi görmeyin...Eşinizi anlamaya anlaşma yolları bulmaya çalışın

Adam çok terbiyesiz. Kendi karısına sokak kadını muamelesi yapan adamcıktan hayır gelmez.

Ama sizin yaptığınız da çok çirkin. Adamın ölmesini bekliyorsunuz. Boşanmama sebebiniz de para ve kendinizi garantiye alma çabası. Çok itici bir çiftsiniz kusura bakmayın.

Sizinde yorumunuz çok kirici. Esim mükemmel bir insan olmayabilir bende değilim zaten. Hatta hic kimse mükemmel degil hic bir evlilik de dort dortluk değil. Cok kötü zamanlar geçirdim. Burda sagolsun herkes destek oldu sizinki kadar kirici bir yorumu da kimse yapmadi.

Bu konu noldu.konu sahibi arkadasim iyimisin sindurum ne
Merhaba merak ettiğin icin tesekkur ederim. Bir cok sey oldu. Kayinvalidem geldi bize. Resmen yalvardi agladi. Tansiyonu falan cikmis. Hatta acile gitmislre ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Esimde biraz geri adim attı. Ses kayitlsrini sildiğini soyledi. Yemin de etti ne kadar dogru bilmiyorum tabi onu da. Sonuc olarak bosanmama karari aldik kizimiz icin. Ama esim annemi silmiş hayatindan. Evimize gelebilir kalabilir ama benden onla konusmami bekleme dedi. Ne annem ne de babam gelip kalir bir daha bizde o da var. Bu kadar olayin üstüne esimle tabiki can ciğer kuzu sarmasi değiliz. Zamana ihtiyacım var. Kolay bişey degil yaşadıklarım. Gerçekten kizim olmasa asla geri adim atmazdim. Ben kesin kararımi vermistimm belki bazilariniz elestircek beni kötü yapmışsın niye baristin dicek ama iki durumuda teraziye koydum ve bu durum agir basti..kayinvalidem benim yanımda yer aldi. Esime gayet agir bir konusma yapti. Bunlarin da etkisi oldu.Durum bu arkadaşlar hakkinizi helal edin sizlerinde kafasini sisirdim.

hayırlısı .siz çok hazır değildinizz aten.umarım eşiniz hakaret etmez size tekrar.
allah herkesin yardımcısı olsun.

Canım benim kayınvalidenin yani eşinin tarafından bir büyüğün seni savunması senin yanında olması çok iyi bi şey kendi annen baban zaten hep yanında. Tabi ki zor bir durum. Çok fazla da konuyu aile içi konuşup anlatma kimseye küçük tartışmalar olsa bile çünkü konuya çok kişi dahil olmuş herkesin canı sıkılır. Saygı çizgisini bozmamak lazım. Bi çocuğunuz var bi eve bi yuvaya sahip olmak kolay bi şey değil sahip çıkmak lazım. Ama psikolojik olarak kendini ciddi anlamda hissettiğin zaman mutlaka destek al.

Bu kadar hakarete aşağılanmaya tehdite ve şiddete nasıl boyun eğdiniz hayret doğrusu
Hayırlısı olsun dehşet içinde okudum konuyu.

Back