Bu evlilik beni boğuyor

Terapistiniz çöp. Esinizin okb si icin psikiyatriye yonlendirmesi gerekirdi, sizinde kapsül benzetmeniz, kisisel alan birakmamaniz baska bir psikolojik rahatsizligin sonucu olabilir. Psikiyatri +terapi seklinde ilerliyor surec. Bide rujunu sür diyen terapistte ne bileyim yani babaannemde ayni tavsiyeyi veriyor.

Nasıl bir sabrınız var? Eşi geçin insan bu tarz bir kök aile bireyiyle bile yaşayamaz. Siz ona uyudukça tedavi olması gerektiğini boş vermiş ilerledikçe ilerliyor durumu, bu okbyi ya kontrol altına alsın ya da çocuğunuzla kendi düzeninizi kurun bu bencilden kurutularak. 10 yıl boyunca ileri derecede panik atak okb tedavisi gördüm, 5 yıldır hiçbir şeyim yok, istenilince bal gibi de düzeliyor.

Mutlu olmadığınız evliliği tabii ki bitirin. Çift terapisi yerine de kendiniz terapiye gidin bir kaç seans kafanızı netleştirmek için. Bi yerde kimin kusuru var kimin hatası var da önemsiz oluyor. Demek ki eşinizle siz birlikte mutlu olamıyorsunuz kısacık ömrünüzde neden olmayanı oldurmak için yıllar yıllar harcayacaksınız ki

Kırmızı gecelik giy askısı da düşsün arada dedi mi peki? Sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…