Bu evliligin bi sonu var mı ?

Esiniz herkese karsi mi boyle vurdumduymaz ve burnu havada?
Bana oyle geldi de anlatiminizdan.
Karakteri bu herhalde.
Genel karakteri buysa törpülenmesi gerekir. Yeterli olur mu bilinmez.

Insanlarin hayata bakisi zaman icinde cok degisime ugrayabilir.
Ama genel karakter ozelliklerini degistirmek daha zorlu bir yoldur ve kisinin bunu degistirmek istemesi gerekir.
Kendisiyle konustunuz mu memnun olmadiginiz huylarini.
Konustunuz ve kendini dogru buluyorsa 8 sene boşa gecmis demektir.
Hep boyleymis bastan beri demekki diye dusunebiliriz.

Burcu ne bu adamın

Evlilik bir sözleşme, sizin sözleşmede bazı problemler var. Neden bunun sonuçlarına çocuk katlansın?
Öncelikle sizin de uğraş edinmeniz gerekiyor. Eşinizin Tavırlarının altında yatan sebepleri gözden geçirin, eksikliği mı var da size kötü davranıyor? Siz mi farkında değilsiniz üstüne gidiyorsunuz? Aranızdaki saygıyı bitiren şeyler neler oldu? Sizinle yakın değilse stresini dersini kime anlatır, acaba başka birileriyle mi görüşüyor? İşleri kötü gidiyor olabilir mi? Film izlemek dışında aktiviteniz yokmuş dışarıda daha fazla vakit geçirmeye çalışsanız? Eşiniz sonuçta huzursuzluğunuzun nedenlerini sizin bulmanız gerekir. Diyalog kurmanız gerekir. İnş düzelirsiniz

8 sene sabretmişsiniz zaten, değişen bişey oldu mu?

Anlattığınız şekliyle adam enerji sömürücü, bencil ve saygısız. Sevdiğiniz ama atladığınız yönleri de var mı?

Bana rahat bir yaşam sağlıyor diyorsunuz sanırım. Bu size yetiyorsa, adamı olduğu gibi kabul etmek en mantıklısı.

Öylemi gerçekten gelecekten çok korkuyorum.

Şimdide hiç küfür etmiyor degilde alıştım sanırım yaralamıyor.

Malesef biz kadınlar kendimizi hiçe sayıyoruz en büyük hatayı da burada yapıyoruz. Rabbim sizi bu dertten kurtarsın inşallah

Canooooo dünyaya bir kere gel ömrünün kalanı ıda bu adamla dört duvar arasında geçir. Yapma kendine bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…