Sürekli dip dibe oldugumuzdan kaynaklanıyor cocuk olursa hayatımız degişir daha olgunlaşırız diye düşünüyordum.Farklı dünyaların insani misiniz bilemem de bu kadar seyin ustune cocuk istemeniz garip geldi bana..cocuk isleri belli olmaz her ihtimale karşı yine de korunun deyip çekiliyorum..
Çocuk bence guzel bir evliligi taçlandiran birsey olmali kotu evliligin medet umdugu birsey degil emin olun karakteri degismeyecek eşinizinSürekli dip dibe oldugumuzdan kaynaklanıyor cocuk olursa hayatımız degişir daha olgunlaşırız diye düşünüyordum.
En büyük avantajın çocuk olmaması. Evet ayrı dünyaların insanısınız..
Kendini değersiz gördüğün bir ortamda tabi ki de mutsuz olursun. Üstelik hiç bir çabası yok eşinin..
Şiddet, küfür aşağılama herşey var maşallah ama ilgi yok. Pek güzel..
Valla böyle bi adama ilgi duymaman özel hayatına düşkün olmaman da gayet normal.
Allah hayırlı bir kapı açar sana dilerim..
Haklısınız.Çocuk bence guzel bir evliligi taçlandiran birsey olmali kotu evliligin medet umdugu birsey degil emin olun karakteri degismeyecek eşinizin
Şimdiki aklınız olsa sabredermiydiniz ?Bir iki davranis disinda tipki benim gecmisim,bir ara bunlari benmi yazdim diye dusundum. Evet cok ayri dunyalarin insanisiniz. Siz uzayli,esiniz Geri kalmis dunyali :)) Saka biryana onca olumsuzluga ragmen hala cocuk istemeniz ilginc geldi bana. Cocuk olmasi iyi seyler getirmez evliliginize cocuk haricinde. Hata cocugun uzun olmasi sizi Omur boyu bu kotu evlilige mahkum eder. Tecrubeyle sabittir(
Bi kaç kez denedim ama sabredeyim belki herşey güzel olur dedim.Boşanmayı denesen???
Düşünüyorum ama korkuyorumda beddua alırsam falan diye,Bence ayrilmayi denemelisin.. Eminim aklindan da gecmiştir bir kac kere çoğumuz gibi.. Çocuk yuvayı birarada tutar,eşim eve bağlanır olarak sakin düsünme.. iyi gitmeyen bir evliligin cocuklari genellikle suan ya annesiz ya babasiz yada yalniz buyuyor.. Cocuk olursa yine de Allah gönlüne göre versin kocan degismeyecek.. Bu defa cocuk niye agliyor, niye oyle tutuyorsun, neden böyle degil neden şöyle degil diye bence başının etini yer.. ayrica kimi bebekler dogunca adam evden iyice soguyor.. Iyi dusunup karar vermelisin bence.. Herseyin hayirlisi ama farkli dunyalarin insanisiniz..
Haklısın._Pulim_ şu çektiklerinden sonra daha beddua kismini mi dusunuyorsun? Birak ederse etsin mahşer günü hesaplasirsiniz... ayrica farzet ki sorun sende ne olacak adam bu elde ki malzeme bu kadar yani sonucta sorun sen bila olsan cozumu dusunen yine sennn...
En kolay savunma bicimidir sen yaptin, senin yuzunden oldu, sen bu hale getirdin :) bazen benim eşimde aynisi yapiyor ordan biliyorum.. valla benim 2 aylik bebegim var ve eski konularima bi bak sonra cocugun da yokken neden kac git dedigimi anlarsinHaklısın.
Zaten başıma ne geliyorsa kendimden çok başkalarını düşünmekten geliyor.
Birde bu adam sürekli her tartısmada bana sana göstercem sen görürsün tarzında konuşan biri.
Yok beni sen bu hale getirdin bilmem ne.
Benimde psikolojimi bozdu iyice..En kolay savunma bicimidir sen yaptin, senin yuzunden oldu, sen bu hale getirdin :) bazen benim eşimde aynisi yapiyor ordan biliyorum.. valla benim 2 aylik bebegim var ve eski konularima bi bak sonra cocugun da yokken neden kac git dedigimi anlarsinbu erkeklerin cekilecek dertleri yok
Öylemi gerçekten gelecekten çok korkuyorum.Yanlış bir evlilik. Böyle adamla bir ömür geçmez. İnanın evlilik böyle birşey değil. Bende bu yollardan geçtim benimkisi biraz erken oldu tabii siz 8 yıl dayanmışsınız ama inanın gençliğinize yazık.
Şimdide hiç küfür etmiyor degilde alıştım sanırım yaralamıyor.Çocuk istiyorsan başka bir adamla evlen sorunsuz bir evlilik yaşamaya basla öyle yap. Bu adam zaman kaybı gibi aranızda saygı kalmamış ki. Eskiden küfür ettiği bı insana yeniden saygı duyabilir mi sence ?
Boşa çabalama diyorsun yani.Olay ortada tuz biber ekmeye çalısıyorsunuz hâlâ, klişe bir söz vardır evli mutlu çocuklu, evli ve mutsuzken çocuk yapmak sadece sizin bu ilişkide kendinize kurduğunuz bariyer olarak kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?