Bariz bir ayrım olduğunu düşünüyorum ben. Başkasının fikrini bilmem de. Yorumların hepsini okumadım sadece fikrimi belirtmek istedim. Bizde 3 kardeşiz 2 kız ve bir erkek ama ne babam ne de annem hiçbir zaman farklı davranmamıştır cezalar ödüller eşitti bizde. Sadece araba konusuna takılma canım ama diğerlerini okuduğumda abarttığını düşünmüyorum. Bu konudan müzdarip çok arkadaşım var benimde. Erkek evlat ayrımını daha aşamadık sanırım ülkecek.
Artık evlenmişsin de boşver tüm bunları eşinle mutlu ol canım ilerde evlatların olduğunda sen aynı hataları yapmazsın olur biter
Bu konuyu 1,5 yıl önce açmıştım aslında. Yine benzeri bir sorunla karşılaşınca yeni konu açtım onu da okumanı tavsiye ederim. Araba yada maddi konular değil bariz bir davranış farkı da var. Benim söylediğim birşey "olur mu öyle şey" olurken aynı şeyi kardeşim söylese "aa mantıklı aslında" olabiliyor. İşte yapacak birşey yok, toplum sorunu bu. Dediğiniz gibi nasılsa artık aynı evde değiliz ve kendi çocuklarımı "nasıl yetiştirmemem" gerektiği konusunda iyi bir tecrübe bu gözlemlerim benim için...