- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi witch hunt
Kendinizin olmayan eve niye masraf ettiniz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya, daha yeni mesaj attıydım geldin mi sen diyeHiç olmadık birşey yapmış, birkaç konusunun içeriğini silmiş. İçerik silmekten uyarı aldı, halbuki yeni kavuşmuştuk :)
Ben şimdilik idare ediyorum bir kaç sene sonra artık yenisini alırımBana dosemeci yenisini al demisti :))
Ikili koltuk sordum 4 sene once 1500 tl dediler sungeri vs degismeyecekti dusunun.
Istanbulun en pahali semti neresi bu arada :)
İsim vermem yasak mı bilemiyorum ama dekotrend hatta YouTube videoları da var işlemin başından sonuna kadar takip edilebiliyor. Ben evde kendim masamı boyadım mesela ki elim hiç yatkın değildir.Ay hangi sayfa o? Bayılırım böyle yenilemeli işlere
6 bin cok degilmi? ablamlar 2 bine cooook guzel ve rahat kanepe almislardi ...Yenisini alsam 6000
Üzgünsünüz ama Dekotrend diyeyim geri geldiğinizde görürsünüz inşallahYok yükleyemem klasim sarsılır![]()
Buyrun :)
rich multi surface
Aynen harika oluyor ben de şimdilik 1 masa boyadım Tacihan Hanım sayesinde ve çok memnunum.Önce güzel bir eve taşının bence. Sonra da o instagramdaki Tacihan hanım'ın sayfasına bakarak eşyaları güzelce boyayıp yepyeni hale getirebilirsin. Çavremde 2 kişi yaptı ve çok güzel oldular boyanınca. İkisi de şu an eski ne varsa boyayıp kullanmaya başladı.
Gerçekten yeni gibi oluyorlar
Benim de 2 tanıdığım yaptı, birine yardım etmiştik boyaması zor olur diye düşünmüştüm ama çok kolay boyanıyor.Aynen harika oluyor ben de şimdilik 1 masa boyadım Tacihan Hanım sayesinde ve çok memnunum.
Yok kumas siradan bir kumasti hatta onemli degil demislerdi kumasi ellerindeki kumaslardan yapacaklardi ozel bir kumas degil yani.Ben suadiyede yaptirdim. Acaba farkli seylerden mi bahsediyoruz kaplama derken?
Babamlar besiktas-arnavutkoyde yasiyor oranin dosemecileri cok fazla minicik mahalle olmasina ragmen. Orda daha dusuk bir fiyatti ama tasimakla falan ugrasilmayacagi icin hic dusunmedik.
Belki kumasi pahali secmis olabilir misiniz? Metresi 18den baslayip 450 ye kadar kumas vardi. Seri sonu kumaslar 10 tl ye de vardi.
Kesinlikle yuzyilin icadi bir boya :)tesekkur ederim uygulama videolarina baktim muthismis![]()
Yeni aldığımız sıfır daireyi kiraya vericez.
Şu an tüylerim diken diken oldu.
Instagramda renklendir hayatini diye bir sayfa var oraya bak folyo istiyorsan ama buyuk alan icin pahaliya geliyor.folyo deyince aklına alüminyum folyodan başkası gelmeyen ben
süpürgenin süpüren kısmının ucu altına sıkıştı çektim çektim gelmedi hırs yaptım bi çektim kapı elimde kaldı![]()
Instagramda renklendir hayatini diye bir sayfa var oraya bak folyo istiyorsan ama buyuk alan icin pahaliya geliyor.
Ben çeksem kafama inerdi kesin okadar da şanslıyımfolyo deyince aklına alüminyum folyodan başkası gelmeyen ben
süpürgenin süpüren kısmının ucu altına sıkıştı çektim çektim gelmedi hırs yaptım bi çektim kapı elimde kaldı![]()