Bu ev beni delirtecek :(

Tamam rahatlamisindir simdi mantikli dusunelim :KK70: bir ay bi battaniye al bir ay yolluklari değiş. Mutfak dolapları folyo ile kaplanıyor canım dur ben sana foto gondericem

folyo mu? buraya eklesene fotoyu merak ettim..

witch gel benim evi gör :KK70:
3 sene fazla artı 2 çocuk farkıyla :mad:
geçen yatak odasının kapısı elimde kaldı :KK70:

Yok be beyaz pembik gelinler gibi değil de böyle manyak evi gibi her şey ayrı telden caliyo...
Ayrıca kırık kanepe de totomu acitiyo:63:
Yenisini alsam 6000
Kaplatsam 3000 :işsiz:

Istanbulun sanirim en pahali semtinde yasiyorum. Gecen yil buradaki bir dosemeciye koltuk kaplattik ama hic boyle bir rakam degildi.
Iyice arastirdiniz mi?

Her renk varmis hakkaten deli evi gibi :KK53:Bizim evi gorsen kacarsin kesin her sey elimizde kaliyor:KK45:

Istanbulun sanirim en pahali semtinde yasiyorum. Gecen yil buradaki bir dosemeciye koltuk kaplattik ama hic boyle bir rakam degildi.
Iyice arastirdiniz mi?
Ikili koltuk sordum 4 sene once 1500 tl dediler sungeri vs degismeyecekti dusunun.

Istanbulun en pahali semti neresi bu arada :)

ya witch artik ev esyalari cok pahali degil
perde ve yolluk icin ikeaya bak , cok guzel ve uygun fiyata bir ornek seyler var
dolabi da degistir , bin liraya harika dolaplar var internette , koctas , vivense , evidea sitelerine bak

2 bine yatak odandaki dolabi haliyi perdeyi yenileyebilirsin

sirayla yap once yatak odan , onun taksiti bitince salon sonra mutfak vs

Kirada oturuyorsanız fayanstir,dolaplara folyo kaplamadır ev sahibinin haberi olmadan bence hiç girmeyin bu işlere.

folyo mu? buraya eklesene fotoyu merak ettim..

witch gel benim evi gör :KK70:
3 sene fazla artı 2 çocuk farkıyla :mad:
geçen yatak odasının kapısı elimde kaldı :KK70:
Oha naptin kiz kapıyı ahahah

d1785b7fd1cc57c2c92626145f99e15b.webp
8ae6811a43a78ca22afe94450c941361.webp

Back
X