Bu duygular ne anlam ifade ediyor ? Yardım .. Lütfen ..

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Merhaba hanımlar . Bu siteye ilk mesajım . İçimi dökmeye ve hemcinslerimin fikrini almaya çok ihtiyacım var . Bir derdim var ... Şöyle ki ; içinden çıkamadığım yoğun bir duygu anaforuna kapıldım . Ne anlama geldiğini , benim için ne ifade ettiğini anlamlandıramadığım hisler içerisindeyim

. Zıt duygularla boğuşuyorum ; nefret mi ediyorum çok mu seviyorum , özlüyor muyum umursamıyor muyum bilmiyorum .. Ben hayatın başındayım . O kendince bir düzen kurmuş . Sorunum şu ki cümlelerimin de çelişkisinden anlaşılacağı gibi istemek ve istememek arasında değişik bir halde takılıyorum . Yani kendi açımdan . Hayal dünyamda işte ... Görmediğim zaman fotoğraflarına bakıyorum . Ne yapmış ne etmiş diye .. Gördüğüm zaman utancımdan yüzüne bakamıyorum başka şeylerle ilgileniyormuş gibi yapıyorum .Karşılaşmamak için dua ediyorum ama her an onun yanındaymışım , hayatımın her anını onunla geçiriyormuşum gibi hayal kuruyorum . Karşılaşmamak konusuna geri dönecek olursam ; sırf bu yüzden sosyal fobim bile oluştu diyebilirim . Her an arkamda , çevremde bir yerlerde gibi hissediyorum . Sanki beni izliyormuşçasına her hareketime dikkat ediyorum , kasılıyorum . Çok saçma farkındayım Ama öyle işte .

Hayatımda gördüğüm en güzel yüze sahip insan O . Çok özel , güzel ,tertemiz . Sizce ben ne yaşıyorum ? Lütfen basit bir ergen tribi olarak yorumlamayın . Tüm bunların manası nedir ? Ve yalvarırım çözümü nedir ? Bu halet-i ruhiyemden kurtulmak istiyorum .

Yardım - yorum bekliyorum . Buraya kadar okuduysanız bile benim için kıymetlidir . Teşekkür ederim hepinize .

Anafor' un anlamina baktim geldim, konuya odaklanamadim bir an.

Edit: ogretmenine falan mi asik oldun? Bir imkansizligi falan mi var?
Boyle git-gel insani yaslandirir, hayat cok kisa bu karmasalarin icinde kalmak icin.

Platonik sanırım?

Normal şeyler, zamanla geçer...

Etkilenmişsin ama seni engelleyen somut bişey var. Etkilenmek istemiyorsun. Anlat bakalım nedir o engel?

Valla kesin platonik ama işte unutmam gerektiğini söyledikçe aklıma daha çok kazınıyor

iyi de
arkadaş mısınız? değil misiniz? görüşüyor musunuz? görüşmüyor musunuz? ne zamandır bu durum var?
neye göre yorum yapacağız?
detaylar çok eksik

Ya kızlar aslında bu duyguları nasıl yenebileceğim hakkında yorumlarınıza daha çok ihtiyacım var . O yüzden pek detay vermedim hani ne yapayım konusu gibi değilde nasıl kurtulurum konusu gibi

Ya kızlar aslında bu duyguları nasıl yenebileceğim hakkında yorumlarınıza daha çok ihtiyacım var . O yüzden pek detay vermedim hani ne yapayım konusu gibi değilde nasıl kurtulurum konusu gibi

Biz elimizde yeterli veri olmadan ayrilin ya da unutun diyemiyoruz yalniz. Kendimi bir an konsoloslukta hissettim.

Uzaklaşmak için bu kadar yoğun yardım istediğine göre engel statü değil sadece.
Koşarak kaç.

Nekadar çok noktalama işareti kullanmışsınız Ergen tribi değil ama ergen aşkı yaşıyorsunuz. Hayırlı olsun..

Olay tamamen kendi kafamda kurduğum bir şey . Öğrenciyim evet ama o holding sahibi gibi değilde yinede saygın bir konuma sahip . Bense hayatın emekleme aşamasındayım imkansız gelen bu . Onun ruhu bile duymuyor hissetiklerimi çünkü her gördüğümde nefret ediyormuşum gibi davranıyorum . Bakamıyorum yüzüne . İçimdeki duyguları gizlemek için . O bana herkese davrandığı gibi davranıyor. Ben sanırım kafamda hayalini kurduğum kişiden hoşlanıyorum Dedim ya ilginç duygular

Cümlelerimin anlaşılabilirliği açısından noktalama işaretlerini seviyorum sevgili Frezya

Hocanız mı?

Aslında hoşlandığınız, aşık olduğunuz kişi o değil. Kafanızda kurduğunuz ideali, bu insan üzerine yansıtarak, onun öyle olduğunu hayal ediyor ve bir hayali seviyorsunuz aslında. Dediğim gibi, zamanla geçiyor. Takıntı haline getirmeniz müstesna.

Herbirinize teşekkür ederim buraya yazmak bile rahatlattı . sevgili Alizarin dediğiniz gibi kafamdaki ideal insan üzerine kuruyorum hayallerimi . Sanki onun gibi biri başka yokmuş gibi . Bu durumdan gerçekten utanmaya başladım . Fakat lütfen kınamayınız elimde olan bir şey değildi . Hayranlık belkide bilmiyorum ...

Aşık olmuşsun...Başka manası yok.Cnm konun pek açıklayıcı değil mesela tanışmışlığınız var mı? Okuyor musunuz ya da çalışıyor musunuz? Yaşlarınız kaç? Ne kadar süredir bu duygulardasın?

Statüsünü geçtim de umarım evli bir adam değildir o kişi.

Ya o kadar kasıntı bir insan oldum ki bu konu yüzünden , detaya girersem kim olduğumu anlar falan gibi saçma sapan düşüncelerim var cidden benim durum kötü . Yavaştan sosyal fobiye doğru kayıyorum .
Statüsünü geçtim de umarım evli bir adam değildir o kişi.
Allah korusun öyle değil tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…