Goruntu olarak çok şık ama temizliğiyle başa çıkabiliceksen yaptr. Cam olduğu için her kullanımda leke bırakıcaktr muhtemelen.
Yaptırıyorum derken yaptıracağım mı demek istediniz? O zaman fikrim şu ki düz camlı kabinlerin temizliği sıkıntılı oluyormuş. Yok eğer yaptırmaya başladıysanız keşke sormasaydınuz her kafadan bir ses çıkar gönlünüz geçer şimdi :)
Hayırlı olsun bu arada
Gayet şık,temizliği de gayet rahat,normal cam siler gibi silmeniz gerekiyor.
Sabun lekesi yağmur lekesine benzemez ama canım :) ama güzel şimdi Allah için güle güle kullanTeşekkürler hepinize. Temizliği çok sıkıntı olacağını sanmam, "sensenn" hanımın da dediği gibi normal cam siler gibi silinir. Ki çek çek tarzı şeyler oluyor onlarla bile temizlenir.
Biraz maliyetli bir şey ama böyle güzel bir şey için paraya kıymak gerekiyor, 1 kere yaptıracağız zaten sonuçta :)
Cam duşakabin kullanan biri olarak yazıyorum, kullanımı temizlik açısından çok sıkıntılı.. İstediğin kadar sil , damla lekeleri çıkmayacak. Keşke mika tercih etseymişsiniz.
Benim duşakabinim de bu modelden.Ben çok rahat temizliyorum.Derz,profil gibi sıkıntılar da yok.