Bu durumu nasıl aşacagım?

Evet dusunuyorum belki de biraz zorlanıyorum. Kıskanıyorum. Ayri bağımsız olmaya alışmışım. Bilmiyorum. Ama guzel bir aile ortami var burada ben de olayim istiyorum elbet

Evet dusunuyorum belki de biraz zorlanıyorum. Kıskanıyorum. Ayri bağımsız olmaya alışmışım. Bilmiyorum. Ama guzel bir aile ortami var burada ben de olayim istiyorum elbet
Daha çok yeni evlisiniz muhakkak bir geçiş süreciniz olacak, bu süreç zaman zaman sancılı olabilir. Ama anlattıklarınızdan yola çıkarak kötü insanlar oldukları hissi geçmedi bana. Biraz siz ayak uydurmaya çalışın, biraz onlardan bunu isteyin orta yolu bulursunuz bence.

Yerinizde olsam mesela gider anahtarı kendim verir “anne kusura bakma gereksiz yükseldim, toyluğuma ver. Al bu anahtar sende kalsın ama rica ediyorum çok zorda kalmadığın sürece evime girme, zorda kalırsan da habersiz girme. Böylece aramızda problem olacak şeyler yaşanmamış olur, saygımızı sevgimizi koruruz” derdim. Sonra da izlerdim bakalım ne yapacak, nasıl davranacak diye.

Çok yakın tanıdığımin anahtarı yıllardır eş ailesinde durur. Bazen anahtarı unuturlar gider alırlar ordan çilingir cagirmaktansa tatile gittiklerinde ya da ise gittiklerinde bir şey unuttularsa onu kapatırlar. Uzun gittilerse çiçekleri sularlar vs. Çok tatlı insanlar gidip karıştırayım yok öylesine gideyim gibi davranışları hiç yok. Bence bu tür şeyler karşındaki kişiye göre değişen şeyler. Ben kayinvalidem ile yakın otursam verirdim mesela ne olacak.

Açık açık istemediğinizi söylemişsiniz kayınvalidenize,bu neyin ısrari ben anlamadım?
Tamam kızım deyip konuyu kapatmak varken hala istemesi benim hic hoşuma gitmedi. Eve girmeyecekse anahtarı niye ısrarla istiyor?
Ayrıca herkes aile apartmanında oturmuyor,bir ihtiyaç olursa ,marketten alıyoruz,sipariş veriyoruz vs dağ başında mı ki bu ev,birşey lazım olur deniyor,alınamıyor marketten.
Siz yokken gidip merakından bakacak eve,başka acıklaması yok bunun.
Ha ev onlarınmış ama kiraya verdiklerini varsayıp kiraciya nasıl anahtarını bırak demeyeceklerse size de dememeliler.
Kesinlikle haklısınız geri adım atmayın bence bu konudan. 2 aylık evlisiniz,akşam vakti kafasına esince gelip gitmeyeceğinin,özel zamanlarınizda pat diye girmeyeceğinin garantisi yok ki.

Zynpov, bunların olacağını sana söylemiştik. Bu adamla evleneceksen napıp edip en sonunda, annenin önünde durma, istediğini istesin senin için demiştik. Kaynana evi sana değil kendine yaptırdı demiştik. Yatak odanı kurtarsan kendini şanslı say demiştik.

Ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama bu kadarında da art niyet ararım. Ses de edemiyorsun, kadın görünürde iyilik ediyor. Ama belki söylene söylene yapıyor, belki gelinin pisliğinden pasağından dert yanıyor konuya komşuya, belki bişeyler koyuyor oraya. Genel konuşmuyorum ama var böyleleri. Eli herşeyin üzerinde olsun isteyen kontrolcü tipler, kurban psikolojisini sevenler, ettiği iyiliği minnet ettirmek amacı ile yapanlar....

Bizzat şahit olmuş biri olarak diyorum ki bu kadar ısrar iyi değil, o kv o evi karıştırır net.

Bedave mi sandın yiiirum?

Banyoya dalanı da var

Daha 2 aylık evlilikte ilk kavgada yüzük çıkıyorsa ohoo ilerde neler olur kim bilir. Aile apartmanında oturmayı göze aldıysanız öyle hiç sorunsuz ayrı bir ev olarak yaşayalım durumunun olmayacağını bilmeliydiniz. Atanacağınızın yüzde yüz garantisi yoktu neticede. Kayınvalideniz makul bir kadınmış yaşamınıza müdahale etmiyor. Verseydiniz anahtarı sıkıntılı bir durum olursa o zaman tavır gösterirdiniz. Siz Nasreddin Hoca gibi önceden önlem almışsınız. İdare etmek yönünde eksik gördüm sizi onu da evliliğin başında olmanıza veriyorum. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bizim evimizin anahtarı babaannelerdeydi ama öyle ayni apartmanda kalmıyorduk. Anhatari unuttugumuzda içerde ya da annemiz evde olmasa ondan gidip aliyorduk. Sizin durum farkli ne denir bilemedim. Keske eşinizle güzelce konuşup halletseydiniz. Eşiniz kötü konuşmuş. Sonra aramadu mi hic

Anlattığınıza göre kayınvalideniz iyi biri herşeye karışan biri de değil bence bir konuda haklıda acil durumlar olabilir anahtarı vermemeniz hata rahatsız oluyorsanız şunu söyleyip verebilirdiniz anne acil durum olmazsa sakın girme eve ben rahat edemem kendi bahanelerinizle birlikte söylerdiniz ayrıca eşinizi bu durumda ortada bırakmışsınız yanlış yapıyorsunuz bir evlat ben nasıl anahtarımı veremem der boşuna kocanızla yüz göz olmuşsunuz

Bilmiyorum. Anahtari illaki vericem cunku surekli soracak. Bundan yorulmak ve bana tavır almasını istemem. Bir şey yaşandığı takdirde gitsin esim çözsün diye dusunur hale geldim. Biraz zaman geçsin kendim veririm muhtemelen.
Eşimle ne yapacağımı bilmiyorum. Kurtulcam senden cok bile durdun demesi benim cok cok zoruma gitti. Ben anahtardan dolayı değil sırf bu düşüncede oldugu ve bu cümleyi kurduğu için çıkardım o yüzüğü. O yüzden ona karşı napicagimi bilmiyorum konuşmam herhalde bir müddet.

Kurtulacaksa neden evlenmiş? Sanki 10 yıllık evlisiniz, 2 ayda ne ara doymuş bıkmış da kurtulmayı planlamış? Evlenmese daha iyi değil miymiş?

o cümleyi yutma tabi ki. ama eve döneceksin o yüzükler çıkardığın halde sonuçta orası saçma işte

o cümleyi yutma tabi ki. ama eve döneceksin o yüzükler çıkardığın halde sonuçta orası saçma işte
Sırf bu yüzden bu aksam gideyim bir hastanede kalayım yine de gitmeyeyim o eve diyorum. Ama cocukgibi davranmak da istemiyorum biraz dolanır giderim herhalde

Madem illa ki vereceksiniz o zaman işleri neden bu noktaya getirdiniz? Eşiniz neyin üstüne böyle söyledi? Oraları es geçmişsiniz sadece kavga ettiğiniz ve eşinizin size bu cümleyi söylediği kısmı yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…