okurken ben bile sıkıldım adamı düşünemiyorum?Çalışıyor musun??Çalışmıyorsan hobi edin kendine gerçekten çok takıntılı buldum seniSozlum ne yaparsa yapsin daha fazla ilgi bekleyen bir insanim. Su an sehir disinda is dolayisiyla size en basit durumu yazayim
Sabah ise gitmeden ariyor ogle arasinda ariyor, isten cikinca ariyor eve geldiginde skypta goruntulu konusuyoruz 20dk'dan assagi olunca goruntulu konusmamiz kiziyorum.. aksam saat 23:00u gecince aramassa kiziyorum hala niye aramiyorsun diye
bu aksam 00:00 aradi diye tartistim, ailesi ve kardesiylede konusmus onlarla konustu beni 00:00 oluncaya dek aramadi simdide bi yatiyorum diye ariyor diye kizdim.. dusunuyorum durumumu abartili buluyorum, sizcede oyle degil mi?
Ben onu takmamak icin ne yapabilirim???? Lutfen biri bana guzel bir akil versin lutfen
Beni az aramasina tahammulum yok, e bu seferde kizarim diye ariyordur daha fazla e ne anladim ben bu isten ama yinede aramasa yine kiziyorum, ne bu durum ben anlamiyorum, kendime sinir oluyorum ama engel olamiyorum
ya lutfen biri bana yardimci olsun, ben taktim kafayi sozlume herhalde onu umursamak istemiyorumm lutfen yardim lutfen
Sadece empati yapın, vazgeçersiniz herhalde...
Şöyle düşünün, hayat kimseden ibaret değildir.ilgi delisi birisine bu konuda empati yapmak cok zooor inannekadar fazlasini yapsa asla bikmam diye dusunuyorum o yuzden ama zaten yapacagi yok, zaten saglikli olanda bu degilya neyse
Şöyle düşünün, hayat kimseden ibaret değildir.
Bu dediğimi yanlış anlamayın ama öyle.
Eğer kendinizi birine ve ilgiye bu kadar çok şartlar ve her anınızı onunla doldurmaya çalışırsanız, kendi benliğinizi bir zaman sonra unutursunuz.
Yeni evliyim, eşim niye işteyken aramıyorum diye kızıyor.
Yahu niye arayayım, adam çalışıyor.
Acil bir şey yoksa, akşam gelince konuşurum.
Siz de şöyle empati yapın; size bir şeyleri yasaklayan, adım attığınız yerin haberini isteyen, izin almadan markete çıkamadığınız bir ilişkiniz olduğunu düşünün.
Ne kadar boğucu ve zor değil mi?
Sizin yaptığınız tam olarak bu inanın ki..
Gün içinde 3 kere konuşuyorsunuz, daha neyin kızması?
Size zarar, ilişkinize zarar bu davranış.
Sozlum ne yaparsa yapsin daha fazla ilgi bekleyen bir insanim. Su an sehir disinda is dolayisiyla size en basit durumu yazayim
Sabah ise gitmeden ariyor ogle arasinda ariyor, isten cikinca ariyor eve geldiginde skypta goruntulu konusuyoruz 20dk'dan assagi olunca goruntulu konusmamiz kiziyorum.. aksam saat 23:00u gecince aramassa kiziyorum hala niye aramiyorsun diye
bu aksam 00:00 aradi diye tartistim, ailesi ve kardesiylede konusmus onlarla konustu beni 00:00 oluncaya dek aramadi simdide bi yatiyorum diye ariyor diye kizdim.. dusunuyorum durumumu abartili buluyorum, sizcede oyle degil mi?
Ben onu takmamak icin ne yapabilirim???? Lutfen biri bana guzel bir akil versin lutfen
Beni az aramasina tahammulum yok, e bu seferde kizarim diye ariyordur daha fazla e ne anladim ben bu isten ama yinede aramasa yine kiziyorum, ne bu durum ben anlamiyorum, kendime sinir oluyorum ama engel olamiyorum
ya lutfen biri bana yardimci olsun, ben taktim kafayi sozlume herhalde onu umursamak istemiyorumm lutfen yardim lutfen