Bu durum düzelir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
470
Merhabalar, nişanlımla 1 haftadır cinsel ilişki yaşıyoruz. İlk cinsel ilişkimizde baya ön sevişme yapmıştık birkaç saat uğraştık bu nedenle çok canım acımadı kolay oldu. Daha sonraki sevişmelerimizde kısmen zevk aldığım oldu. Dün gece de ön sevişmesiz yaptık erken kalkıcaz diye, nişanlım kayganlaştırıcı sürdü ama bu kez çok fazla zevk almadım ben, bazı pozisyonlar daha iyiydi hoşuma gidiyordu ama bazılarında sanki öyle bişey içime girip çıkıyor baskı hissi başka bi his yoktu. Bunun nedeni nedir? Acaba daha yeni mi diye böyle? Zamanla zevk alır mıyım veya bu durum anormalse nasıl düzeltebiliriz? Evli olan bir arkadaşıma danıştım oda "çok normal bende başlarda uzun bir süre belki 1-2 ay hiçbir şey hissetmedim ama zamanla zevk almaya başladım, bu durum normal, zamanla hoşuna gidecek pozisyonları bulursun üzülme" falan dedi. Ama beni teselli etmek için mi dedi bilemiyorum. Artık acı da hissetmiyorum ama çok fazla zevk de almıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mi? Normal mi bu? Zamanla düzelir mi? Canımı sıktı bu durum.

Zevk almadığın an canın acıyor mu peki

İlk başlarda baskı ve boşluk hissi oluyor. Bazen zevk alıyor gibi oluyorsun, bazen ne olduğunu anlamıyorsun; ama zamanla zevk almayı öğreniyorsun. Şu an çok yeni, normal bir süreç, birkaç aya adapte olursunuz.

Yaa gerçekten mi? Düzelir dimi zamanla? Bir an çok korktum dedim herhalde ten uyumumuz yok, ama öpüşme esnasında zevk alıyorum, çözemedim. Çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım

Evli arkadaşınız doğru söylüyor, bende bir yılı bulmuştu...

Ön sevişme olmadan olaya daldığınız için zevk almamış olabilirsiniz de. Ama henüz yeni bundan olma olasılığı da yüksek tabi

Erkekler genelde oyuna hazirdir. Hemen moda girerler. Ama biz kadinlar icin on sevisme cok ama cok onemlidir. Ilk birlikteliginizde bunu tecrube etmişsiniz zaten. Zihnini bosalt, acaba bu sefer zevk alacak miyim endisesini tasima icinde. Ayrica cok isterik bir durumda degilsen oldu bittiye getirilen hicbir seksten zevk alamazsın. Nisanlini yalap şap iliskiye cok alistirma. Biraz emek harcasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…