Merhabalar, nişanlımla 1 haftadır cinsel ilişki yaşıyoruz. İlk cinsel ilişkimizde baya ön sevişme yapmıştık birkaç saat uğraştık bu nedenle çok canım acımadı kolay oldu. Daha sonraki sevişmelerimizde kısmen zevk aldığım oldu. Dün gece de ön sevişmesiz yaptık erken kalkıcaz diye, nişanlım kayganlaştırıcı sürdü ama bu kez çok fazla zevk almadım ben, bazı pozisyonlar daha iyiydi hoşuma gidiyordu ama bazılarında sanki öyle bişey içime girip çıkıyor baskı hissi başka bi his yoktu. Bunun nedeni nedir? Acaba daha yeni mi diye böyle? Zamanla zevk alır mıyım veya bu durum anormalse nasıl düzeltebiliriz? Evli olan bir arkadaşıma danıştım oda "çok normal bende başlarda uzun bir süre belki 1-2 ay hiçbir şey hissetmedim ama zamanla zevk almaya başladım, bu durum normal, zamanla hoşuna gidecek pozisyonları bulursun üzülme" falan dedi. Ama beni teselli etmek için mi dedi bilemiyorum. Artık acı da hissetmiyorum ama çok fazla zevk de almıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mi? Normal mi bu? Zamanla düzelir mi? Canımı sıktı bu durum.