- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
-
- Konu Sahibi Seronimo78
Benim bebe ocak doğumlu oldugu için eylüle kadar 6 buçuk yaşına gelir..ilk okula 6 buçukda başlıcak anaokuluna 5 buçuk senenin başında doğduğu içinBurda 6 yaşında ilk okula geçiyor. Kreş de son seneyi okul hazırlığı için kullanıyorlar
Kardeş düşünüyor musun
Ah corona ahevet dusunuyorum. koronayi bekliyorum acikcasi
Bence 4 yaş ideal bende 4 yaşından sonra istemeye başladım ama hemen hamile kalamadım arada 6 yaş var
3.5 yaşında kızım var oyalayamiyorum. Hamur her çeşit kalem ile resim top evcilik yakalama su oyunlari kek pişirme aktivite kitabi vs her türlü etkinligi yapmamıza rağmen sürekli sıkıldım diyor. İşim var dediğimde ben kendim oynamak istemiyorum kiminle oynayacağım diye ağlıyor. Patlamak üzereyim artık. Allah sağlık versin tabi ama oyun oynamaktan nefret ediyorum artık.
Aynen ben 3 yaş gibi olnca hamile kalıp 4 yaş gibi doğar diyorum rabbim nasip ederse arası çok açılmadan yaniasagi yukari ayni durumda olacagiz sanirim..ben de 4 yasina dogru istemeye basladim. ama emin degilim. su an ailemiz cok guzel. bir bireyle daha risk almaya deger mi diye korkuyorum. korona nedeniyle erteliyoruz. bu arada hem benim yasim ilerliyor hem kizim buyuyor. burada yazilanlardan sonra kucuk oyun cagina geldiginde buyuk 6-7 yaşında olacak, bag kurabilecekler mi? tek basimayim ben. cocuk akillanana kadar tek basima cok yoruldum. hic ikinciyi istemedim o zaman. simdi de gec kaldim.diye dusunuyorum. ama daha once yapsam bakamazdim. aslinda cocugumun bu kadar kolaylasacagini bilsem belki gecen yil hamile kalip simdiye 3-4 aylik dogurmus olmak isteyebiliridim.
şu yorum dikkatimi cekti kızım 2.5 yaşında şu ara aynı sizin gibi kucağımda olmak istiyor şaşırıyorum bende.4 olmak uzere. biraz laftan sozden anliyor artik. anlattik hastalik var diye..kabullendi. cok sorun cikarmiyor. sadece bana temasi cok arttirdi bu ara. bazen kucagimda oturup oyuncaklari ile oynuyor. stres altinda oldugu icin izin veriyorum. dengeleri sasti cocuklarin.
şu yorum dikkatimi cekti kızım 2.5 yaşında şu ara aynı sizin gibi kucağımda olmak istiyor şaşırıyorum bende.
Hep evde olduğumuz için sanırım
Aynen ben 3 yaş gibi olnca hamile kalıp 4 yaş gibi doğar diyorum rabbim nasip ederse arası çok açılmadan yani
Bende hazır evden çıkamıyoken kızımın tuvalet eğitimini tamamladım çok şükür rabbime 2 haftada kurtulduk..rahat batmaya başladı haliylehayirlisi olsun
bugun sizlerle yazisirken guzelce dusundum de kizim 34 aylikken falan hamile kalsaymisim hem korona oncesi dogurmus olacakmisim hem de bugunlerde hepimiz evdeyken o da buyuyor olacaktı.
benim cocugum 3 yasindan sonra cok kolaylasti. 3 yasina kadar bana kok sokturdu, 3 yasindan sonra basbasa kahve icmeye gidebildigimiz bir cocuk oldu. bunu öngöremedim. bebekligi ve cocuklugu birbirlerinden cok farkli oldu yani.
Ekim kasım gibi bakarm artık bebe çalışmasınaBende hazır evden çıkamıyoken kızımın tuvalet eğitimini tamamladım çok şükür rabbime 2 haftada kurtulduk..rahat batmaya başladı haliyle
kesinlikle.cocuklarin en guvenilir varliklari anneleri diye dusunuyorum. bir baski altinda annede guven ve huzur buluyor bence. oyle haldeyiz ki ben tek kisilik koltukta bagdas kurup oturuyirum o da bacaklarim arasinda olusan ucgende oyuncaklari ile oynuyor. bu haftada 2 kez yarim saat kadar oluyor.
Bende hazır evden çıkamıyoken kızımın tuvalet eğitimini tamamladım çok şükür rabbime 2 haftada kurtulduk..rahat batmaya başladı haliyle