Yazilanlari okuyunca anneligimden utandim
Bende biri yeni 7 yasina girmis bir oglum, 4 yasina girmek uzre bi kizim ve yeni 1 yasina girmis bi oglum daha var.
Ilk oglumda cok etkinlik yapar cok cok oyun oynardik 2.den sonra azalmaya basladi 3.yle ne zaman firsat bulursaka dustu
Ipad tv kisitlamasi filan yok bizde. Buyuk ipadde cani isteyince oyun oynar cogu zaman netflix acik lego yapar. Kizimda kendi oynar ipad bakar. Kucuk onlarin pesinde.
Sabah oglum 7 olmadan kalkar iner asagiya. Kizim uyanir ustune oglum. Simdi cok sukur annem geldi yardim icin biraz daha rahatim. Kahvalti yapariz, ortalik toplarim. Kucugun uykusu geldiyse onu yatirrim. Bazen kahvalti yapmadan oglumla monopoly filan oynariz. Yada kahvaltidan sonra. Beraber oynanan oyunlar oynariz. Disari cikarlar, bahcede salincak, trampolin, kaydirak onlarla oynarlar. Kucuk kuma bulanir. Suyla hava guzel olursa havuzda oynarlar. Bisiklet surmeye gideriz. Evin onunede cikariz bisiklet surerler. Oglumun derslerini yapariz. Kizimin aktivitelerini beraber yapariz.
Bugun beraber araba yikadik, sonra onlar kacti bana kaldi tabi.
Bi oynarlar bi kavga ederler. Bazen kizarim, bazen bagirrim, bazen onlar kizar bagirir gunune bagli.
Maalesef 3 cocukla saatli plan yapamiyorum ben. Gunun gelismesine bagli. Ev isleri-yemek yapma-meyve hazirlama-abur cubur hazirlama-onlari geri toplama-geri kalan zamandada keyfimize gore canimiz ne isterse onu yapma zamani oluyo