- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
-
- Konu Sahibi Seronimo78
Kardeş düşünüyor musun4 olmak uzere. biraz laftan sozden anliyor artik. anlattik hastalik var diye..kabullendi. cok sorun cikarmiyor. sadece bana temasi cok arttirdi bu ara. bazen kucagimda oturup oyuncaklari ile oynuyor. stres altinda oldugu icin izin veriyorum. dengeleri sasti cocuklarin.
Maşallah kaç yaşındaki canm baaya bişeyler yapmışsınızArka bahcemiz var ekmeye basladik bu aralar, sevmesi için önce nohut fasulye mercimek cimlendirdik.
Bu şekilde hoşuna gitti ilgisini çekti ekip biçmek.
Ben tiksinsem de o uğur böceklerini toparlar sever.
Balkona çıkarız boyama yaparız bu aralar 23 nisan haftasindayiz diye süs yapıp cama asiyoruz.
Marş öğreniyoruz:))
Pankek yapmayı çok sever iki günde bi pankek maceramız var mutfak savaş alanı oluyor.
Tiyatro oynayın bazen mesela biriniz yaşlı teyze olun biriniz yaşlı dede, ya da özel gün ve haftalara göre giyinin
Örn. Polis haftasında biriniz polis biriniz hırsız olun gibi
Öğle uykumuz halen devam ediyor çünkü.hamileyim benimde pilim bitiyor.
Uyanır yemeğini yer temizlik yapılacaksa o da eline bez ve camsili alır evde bozulan el süpürgesi var onu alır eline taklit eder.
Baba gelmeye yakın tvsini izler.
Baba gelince zaten topu ona atıyorum çünkü iyice agirlastim sofrayı toparlamak bile büyük bir yük gibi geliyor.
Ben de her an oyun oynamıyorum ama oynamasam da hep yanımda ve hep bir şeyler talep ediyor.her zaman onunla oynamiyorum. yalniz oynamaya tesvik ediyorum. annenin yapmasi gerekenler var diyorum. ya da ben simdi sunu yapmak istiyorum sen de kendi soyledigini yap diyorum.
bazen bana suprizin var mi diye soruyor..o zaman yeni oyuncak verebiliyorum ya da hayir diyorum her seferinde alismasin diye.
evdd ulasmak isteyebilecehi her sey ulasabilecegi mesafede bu arada. tum oyjncaklari, makas, yapistirici...
Temmuzda 4 inşallahMaşallah kaç yaşındaki canm baaya bişeyler yapmışsınız
MaalesefTemmuzda 4 inşallah
Çok hareketli bıraksam evin de benim de canıma okur :)bi şekilde yormam lazım ki saat 10 da uyuya kalsın:)))
Hastalık olmasa bahçeden eve sokmam çamurla oynasın, binsin bisikletine, arkadaslariyla oynasin ama ne yapalım geldi bi bela başımıza bi şekilde uğraşmaya çalışıyoruz
Profildeki kadın da midemi bulandırdıTemmuzda 4 inşallah
Çok hareketli bıraksam evin de benim de canıma okur :)bi şekilde yormam lazım ki saat 10 da uyuya kalsın:)))
Hastalık olmasa bahçeden eve sokmam çamurla oynasın, binsin bisikletine, arkadaslariyla oynasin ama ne yapalım geldi bi bela başımıza bi şekilde uğraşmaya çalışıyoruz
Şu an 2 aylık bi bebeğim var 6 yaşında da bi kızım 6 yaşındaki kızımla ne kadar rahatmışım meğer şimdi başa dönmesi zor geldi biraz bi de şu virüs eklenince üzerine moralim hepten bozuldu rabbime şükürler olsun bebeğim sağ Salim geldi kucağımda düşüncelerimden dolayı kendime kızıyorum ama şu virüs korkusu eve tıkılıp kalmak beni yıprattıHele şu durumda aman diyeyim mümkün mertebe uzak durun hastanelerden
Birde her iki çocuklu rahat diye bisey yok benim kızımın sayesinde bizim böyle oğlumla aynı karekter bi tane daha olsa düşünemiyorum bilee yanmistim
Maşallh Allah bağışlasn canm..kıskançlık oluyor mu.büyük okula giderken küçükle zor oluyor muŞu an 2 aylık bi bebeğim var 6 yaşında da bi kızım 6 yaşındaki kızımla ne kadar rahatmışım meğer şimdi başa dönmesi zor geldi biraz bi de şu virüs eklenince üzerine moralim hepten bozuldu rabbime şükürler olsun bebeğim sağ Salim geldi kucağımda düşüncelerimden dolayı kendime kızıyorum ama şu virüs korkusu eve tıkılıp kalmak beni yıprattı
Bebek küçük olunca çocuğu okula getir götür zor oluyor kıskançlıkta var idare ediyoruz bebeği çok fazla sevmiyorum ablasının yanındaMaşallh Allah bağışlasn canm..kıskançlık oluyor mu.büyük okula giderken küçükle zor oluyor mu
Insanlarin aklini karistirmayin lutfen:)))))Ben de her an oyun oynamıyorum ama oynamasam da hep yanımda ve hep bir şeyler talep ediyor.
Yetiştirmek mi karakter mi bilmiyorum, karakter gibi geliyor bana.
Dikkat süresi kısa, çabuk sıkılır.
Allah'tan şu süreçte kardeşi oldu da oyuncak bebekle oynar gibi oynuyor bazen
Bir kardeş güzellemesi de benden gelsin.
Canm bende kararsızım çocuk 27 aylık..virüste var malum erteliycem mecburen 2. Bebeyi biraz..sana sorum şu ben 4 buçuk yaş ara bıraksam iki çocuk arasında zor olur mu..okul işleri vs.Bebek küçük olunca çocuğu okula getir götür zor oluyor kıskançlıkta var idare ediyoruz bebeği çok fazla sevmiyorum ablasının yanında
Bide 5 yaşında anaokulu 6 yaşında 1. Sınıftı demiBebek küçük olunca çocuğu okula getir götür zor oluyor kıskançlıkta var idare ediyoruz bebeği çok fazla sevmiyorum ablasının yanında
Hepimiz bu süreçte yıpranıyoruz benim birde bi ay sonra 3 numaram katılacak aramıza onun korkusuda var çok kötü bi zamana denk geldi böyle bi durumu öngörebilsem kesinlikle yapmazdım o ayriŞu an 2 aylık bi bebeğim var 6 yaşında da bi kızım 6 yaşındaki kızımla ne kadar rahatmışım meğer şimdi başa dönmesi zor geldi biraz bi de şu virüs eklenince üzerine moralim hepten bozuldu rabbime şükürler olsun bebeğim sağ Salim geldi kucağımda düşüncelerimden dolayı kendime kızıyorum ama şu virüs korkusu eve tıkılıp kalmak beni yıprattı
Kardeş yaptım. Şimdi beni koşturanlar iki kişi olduKardeş yapacam sizde yapın sıkımaz
Çok mu küçükler canmKardeş yaptım. Şimdi beni koşturanlar iki kişi oldu