- 14 Eylül 2018
- 3.531
- 4.329
-
- Konu Sahibi Seronimo78
Bence 4 yaş ideal bende 4 yaşından sonra istemeye başladım ama hemen hamile kalamadım arada 6 yaş varCanm bende kararsızım çocuk 27 aylık..virüste var malum erteliycem mecburen 2. Bebeyi biraz..sana sorum şu ben 4 buçuk yaş ara bıraksam iki çocuk arasında zor olur mu..okul işleri vs.
Biri yaza 2 olacak, diğeri 6 yaşında. Küçük olan çok küçük sorun ordaÇok mu küçükler canm
Hmm anladm canm teşekkürler cevabın için..virüs bitse de yapsa millet bebeleri herkes korktu hamile kalmayaBence 4 yaş ideal bende 4 yaşından sonra istemeye başladım ama hemen hamile kalamadım arada 6 yaş var
Küçük 2.5–3 yaşına gelince oyun kurarlar canmBiri yaza 2 olacak, diğeri 6 yaşında. Küçük olan çok küçük sorun ordatam 4.5 yaş var aralarında. Beraber oynamaları zaman alıyormuş öyle hemen olmuyor yani
İnşallahKüçük 2.5–3 yaşına gelince oyun kurarlar canm
Neden herkes yanmasınInsanlarin aklini karistirmayin lutfen:)))))
Benim çocuklar büyük başımızın çaresine bakıyoruzda
Üsteki komşum öğretmen adamda kadında evdeler iki küçük çocukları var
Kadının sesini duyamıyorum ama adam fülüt çalıyor mani söylüyor şarkı dürüyor
Adam delirmek üzere
Akşamdan yoğuracak sabaha mayalancakbugun yapinca yarina hazir mi:)
Bizimde rahat etmemiz acisinda cocuklarinda sıkılmamasi acisindan herseyin bir saati varMerhaba arkadaşlar
Bu dönemde çocukla evde ne yapıyorsunuz tablet vermek istemiyorum ama anne sıkılıyorum diyor oğlum 4 yasına girecek evde neler yapabiliriz bahçemizde var oraya çıkıyoruz.
Bi Öneriniz varmı etkinlik vs teşekkürler şimdiden
Canm anaokuluna ve 1. Sınıfa kaç yaşında başlıyorlarEvde normal hayatımızdan bir fark yok. Büyük oğlum normalde kreşe gidiyor. Orası kapalı olduğu için gitmiyor, ama kendisi evde olmayı daha cok sevdiği için halinden gayet memnun. Oyunda oynuyorum çocuklarla, kitap okuyoruz felan, bahcedede oynuyorlar. Ben ama çocuklara durmadan etkinlik hazirlamıyorum. Onlara devamli program hazırlamak zorunda hissetmiyorum çünkü Çocuklara devamli oyun hazırlamak onları kendilerine oyun bulmakta engelliyor.
Ondan hariç bazen peşime takıyorum ikisini ev işi yaparken. Küçük işler veriyorum onlarada.
Canm anaokuluna ve 1. Sınıfa kaç yaşında başlıyorlar
Ben evde etkinlik kitapları aldım onları yapıyoruz. Çok iyi zaman geçirmeye yarıyor hem de çocuklara çok yararli tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar
Bu dönemde çocukla evde ne yapıyorsunuz tablet vermek istemiyorum ama anne sıkılıyorum diyor oğlum 4 yasına girecek evde neler yapabiliriz bahçemizde var oraya çıkıyoruz.
Bi Öneriniz varmı etkinlik vs teşekkürler şimdiden