- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
- Konu Sahibi Seronimo78
Arka bahcemiz var ekmeye basladik bu aralar, sevmesi için önce nohut fasulye mercimek cimlendirdik.
Bu şekilde hoşuna gitti ilgisini çekti ekip biçmek.
Ben tiksinsem de o uğur böceklerini toparlar sever.
Balkona çıkarız boyama yaparız bu aralar 23 nisan haftasindayiz diye süs yapıp cama asiyoruz.
Marş öğreniyoruz:))
Pankek yapmayı çok sever iki günde bi pankek maceramız var mutfak savaş alanı oluyor.
Tiyatro oynayın bazen mesela biriniz yaşlı teyze olun biriniz yaşlı dede, ya da özel gün ve haftalara göre giyinin
Örn. Polis haftasında biriniz polis biriniz hırsız olun gibi
Öğle uykumuz halen devam ediyor çünkü.hamileyim benimde pilim bitiyor.
Uyanır yemeğini yer temizlik yapılacaksa o da eline bez ve camsili alır evde bozulan el süpürgesi var onu alır eline taklit eder.
Baba gelmeye yakın tvsini izler.
Baba gelince zaten topu ona atıyorum çünkü iyice agirlastim sofrayı toparlamak bile büyük bir yük gibi geliyor.
Bu şekilde hoşuna gitti ilgisini çekti ekip biçmek.
Ben tiksinsem de o uğur böceklerini toparlar sever.
Balkona çıkarız boyama yaparız bu aralar 23 nisan haftasindayiz diye süs yapıp cama asiyoruz.
Marş öğreniyoruz:))
Pankek yapmayı çok sever iki günde bi pankek maceramız var mutfak savaş alanı oluyor.
Tiyatro oynayın bazen mesela biriniz yaşlı teyze olun biriniz yaşlı dede, ya da özel gün ve haftalara göre giyinin
Örn. Polis haftasında biriniz polis biriniz hırsız olun gibi
Öğle uykumuz halen devam ediyor çünkü.hamileyim benimde pilim bitiyor.
Uyanır yemeğini yer temizlik yapılacaksa o da eline bez ve camsili alır evde bozulan el süpürgesi var onu alır eline taklit eder.
Baba gelmeye yakın tvsini izler.
Baba gelince zaten topu ona atıyorum çünkü iyice agirlastim sofrayı toparlamak bile büyük bir yük gibi geliyor.