Anket Bu devirde iki kadın ile evlilik yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu devirde iki kadin ile evlilik yapan erkekler hakkinda ne düsünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    114
Bazı yerlerde maalesef hala örf, adet, dinin emri kisvesi altında süregelen rezil bir uygulama.

Ekseriya, erkeklerin işine geliyor ve 2-3 kadını nasıl geçindiririm diye düşünen de yok pek aralarında sanırım. Belki de zaten kadınlar çalışıp adamlara bakıyor bazı durumlarda. Bu tür durumlarda kadınlar için tam bir kölelik düzeni. Bunu yaşayan kadınlar, başka bir alternatifi düşünemediklerinden razı geliyorlar, kanıksıyorlar ya da acı çekiyorlar. Bir de paralı erkek var, onların karıları da herhalde adamı para makinesi olarak görüp, aşığım ben kocama falan deyip sürdürüyor bu işi.

Kadınlar olarak biz bilinçli olur ve çocuklarımıza da bu bilinci aşılayabilirsek belki biraz azalmasına katkımız olabilir, ama tamamen bitmesi çok zor gibi geliyor bana.

zinayı meşru kılan 'bi erkek 4 karı alabilir' düşüncesinin yarattığı sapıklıktır..

böyle erkeklere söylenecek cok söz varda neysee
susuyorum :x

valla düşündüklerimi kelimeler tarif edemez
evlenene de yazık 2. kadın olup kuma gidene de

Evlilik tek eşlilik demektir. İki evlilik diye bir şey olamaz. Aksini iddia eden ve bunu savunan da aklını uçkuruyla bozmuş demektir. Mide bulandırıcı...

o değil de yedi kocalı hürmüz misali birden fazla kocası olan kadınlar daha çok ilgimi çekiyor..
anca filmlerde falan rastlıyoruz ama kulağa diğerine oranla daha sempatik geliyor..

Kanaatkar olmayan düşüncesiz davranan erkek demeğe bile dilim varmayan mide bulandırıcı yaratıklardır...

Nefret ediyorum öylelerinden, benim babamın basından geçti, biz yasadık.. Öyle iyi biliyorum ki, kansız ve sadakatsiz adamların yapacağı birşey.

şakamısın senn??????

cahil ve sapıktır. kabul eden kadınlarda köledir. geri kalmış yerlerde böyle mide bulandırıcı çarpıklıklar hala oluyor.

çokta eski bir mesajmış ama arkadaş ne yaptı merak ettim.Acaba çok seviyorum diye kabul etmiş olabilirmi ???
Bence şaka yaptı yada nişanlısı ona şaka yapmıştır arkadaş da gerçek sanmıştır.Yoksa gerçek olamayacak kadar hatta şaka bile olamayacak kadar iğrenç bir durum.Bana böyle hayalden istekden ne bileyim şarttan bahseden nişanlıya tekmeyi basar birdaha da yüzüne bakmazdım.
Bu konuda düşünceme gelince yok ya tam bir saçmalık kim ister sevdiğini paylaşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…