• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bu devirde iki kadın ile evlilik yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu devirde iki kadin ile evlilik yapan erkekler hakkinda ne düsünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    114
ikinci eş olan bi bayanla tanışmıştım ünüversite bitirmiş kültürlü bi bi hanım sormuştum ona nasıl böyle bir hata yaptın diye sevdim demişti ama yani sevmek bu kadar mı düşürür insanı aynı evde yaşıyolar bi odada ilk eşi öbür odada bu hanım şok olmuştum ya hala midem bulanıyo hiç unutmuyorum ilk eşin halini berbat bi durum ya kafamçokkarıştı

benimde vardı öyle bi tanıdığım. yatak odası tekti bir hafta biri bir hafta diğeri geçiyordu yatak odasına sırası gelen yatağı ters çeviriyordu

yaptığı tek kelimeyle iğrençlik... ben kadınlara kızıyorum aslında, nasıl kabul edip
hala aynı evde yaşamaya devam ediyolar anlamıyorum, bu nasıl bir iştir,
neyden vazgeçemiyolar pes yani....

Secenekler arasında dinin ona izin verdiği için iki kadınla evliliği kabul edenler seceneği vardı bence bu da tamamen saçma din adı altında yapılan bir ahlaksızlık.
Hele ki kadınlar böyle bir şeyi nasıl kabul ediyorlar aklım almıyor.
Böyle bir şey olabilirmi resmi nikah vardır zaten onda da tek eş vardır.:oklava:

Hani kocakarı ağzıyla yerine yerine söylenen bir söz varya böyle bir durumda hep o gelir aklıma..

Bakınız aşağıda;

"Bunun gibi bi kaç tanesini Taksim meydanında sallandıracaksın ki! İbreti aleme örnek olsun."

Artık neresinden asmayı uygun görürlerse...

ha BU DEVRİ ha BAŞKA DEVRİ çok eşlilik dogrudan sapıklıktır yok dini dinakmış tövbe haşa Allah'ı mı kandırıyorsun yaptıgın yanlışa kılıf uydurarak begenmiyorsan adam ol erkek olboşa başkasını al ne yardan geçerım ne serden YOK YA biz dur demezsek bu erkekler edepsizliklerini sürdürürler marifet gibi kızlar uyanın ve lütfen haykırırcasına hayır deyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet dinimizde var ama eskiden tabi insanlik denen birsey vardi..
simdi hersey cok farkli.. o yüzden Allah kimsenin basina vermesin..

Kesinlikle sorunları vardır!
İnsan tek eşli yaratıktır! Aksi halde egosuyla ilgili sorunları olabilir!

kadın için aşağılık bi durum erkek için ahlaksızlıkmı adilikmi artık ne denirse o. ne oluyo yani 2-3-5 gözün doysun yuh yani aşık olduğu içinmi alıyolar bukadar? hayır. maksatları ne anlamıyorum. bigün onun odasında bigün ötekinin. değişen ne? yaptıkları şey aynı değilmi sonuçta. bu tek eşlede yapılmıyomu.

böyle seylerin hala varoldugunu düsününce bi tek o adama degil bir cok seye öfkeleniyorum.yazsam sayfalar alir sanirim.yazik diyorum sadece......

arkadaslar , gercektirki ne zaman olursa olsun erkekleri iki veya daha fazla kadinla evlenmeleri hic tükenmiyecek.
biliyoruz dinimizde var erkekler birden fazla kadinla evlenebilir, ama bunlarin sartlari var..bunlario fazla kadinla evlenenler biliyorlarmiki ? hic zannetmiyorum:1no2:

sizlerbu konu hakkinda neler düsünüyorsunuz ?

benim kayinbabam iki kadin ile evli , onlar belli etmeseler bile ! görünen köy kilavuz istemez demisler !cok ama cok kötü bence:1no2:

bu evliliklerin bir geçersiz diyorum ve onu sadece beraber yaşama olarak nitelendiriyorum... biriyle evli diğeriyle değil.:delphin:

arkadaslar turkiyede yasıyor olsam belkı sıddetle karsıyımderdım ama suudiarabistanda yasıyorum burda normal.gordugum gorustugum aileler var.herkes memnun.ama bana ters.tabi sonucta benımkıde bazen lafını etmıyor degıl hanı.burda serbest diye.evde kıyamet kopuyor tabıkı

arkadaslar turkiyede yasıyor olsam belkı sıddetle karsıyımderdım ama suudiarabistanda yasıyorum burda normal.gordugum gorustugum aileler var.herkes memnun.ama bana ters.tabi sonucta benımkıde bazen lafını etmıyor degıl hanı.burda serbest diye.evde kıyamet kopuyor tabıkı

valla kolay gelsin sana:(

Biri evlilik (kastedilen resmi nikahtır) diğeri birlikte yaşamaktır, resmi nikah kimdeyse evli olduğu kadın odur..."Düşüncesiz", "kanaatkar olmayan", "gösteriş yapmak isteyen" şıkları beni tatmin etmediği için "diğer" şıkkını seçiyorum. Son derece mide bulandırıcı ve onur kırıcı bir durum olarak nitelendiriyorum.

kesilmesini istedikleri bi uzuvları olduğunu düşünüyorum :kızgın:
:jeyyar:

Back