Canım inan iki günde 26 sayfa yazının hepsini irkilerek okudum. herşeyden ve herkesten çok senin etkilendiğini yıprandığını çok iyi anlıyorum. çok zor şeyler yaşamışsın. ve yazdıklarının doğru olduğuna inanmayanlara şaşıyorum sanki her gün tv de bu tarz olayları izlemiyorlamış gibi. sen yapılması gereken her şeyi yapmışsın ne eksik ne fazla. annen almanya da olduğu sürece güvende diye düşünüyorum. madem evlendi eşinden almanyaya gelmesini istesin zengin bi ailesi varsa bilet parasını bulur gelir. ama almanyada aranıyorsa ve sınırı geçtiğinde tutuklanacağını biliyorsa tabii ki gelmez. evlenirken sabıka kaydı isteniyor anneniz hiç merak edip bakmamış mı acaba? belki de dolandırıcı annenize akıl sağlığı raporunu almanyadaki malı mülkü yeniden annenizin üzerine geçirebilmek umuduyla aldırmıştır. almanyada o belgenin geçerliliği olduğunu düşünmüş olabilir. yani hangi konuya ne yazacağımı bilemedim. video konusu ayrı bi facia zaten. türkiyeden bu evlilik kaydını mutlaka soruşturun derim. annenizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. ve gerek buradan gerekiyorsa özelden gelişmeleri yazın olur mu dualarım seninle inşallah güzel haberler alırız sizden.
Cok cooook tesekkür ederim, moral verdiniz resmen, dua edeceginizi okudugumda okadar sevindimki, duaya cok inanirim. Annem benimle görüsmüyordu, ben gece en icten dua edince, ertesi gün mesajlar yagdirdi tüm gün. Annem tüm sabikalarini biliyor, beni ilgilendirmez, o tövbe etti diyor ve onun yalanlarina inaniyor. Ilk basta ben fetöden yatmistim bir kez hapisde demisti anneme.
Bende öyle olmadigini ortaya cikarmistim. Defalarca girmis hapise. Ben burda herseyi yazamadigim icin ozamanda nedenleri yazmamistim, ama örnek vereyim, bu dolandirici defalarca hapise girmelerininin sebeplerinde SAVCI TEHDIT ETMEK ve POLIS DÖVMEKTE var. Herseye bir kilif uydurmus, annemde inanmis. Eski hanimi ve kizkardesi polis ve savciyla yatip kalkiyorlarmis, sirf bu basarili apart hotel, bar vs isletiyor diye (tabiiki yalan) hasetliklerinden önünü kesmek icin hapise sokturmuslar.
Istanbul anlasmasininda yüzünden komple sucsuz oldugu halde hapise girmismis. Daha önce size yazmistimya tecavüzcüler kogusunda kalmis zaten. Kizi sosyal hizmetlerde intihara kalkismis, yanina gidince uzaklastirma karari oldugu icin polis birakmadigi icin dövmüs.
Hatta hapisteyken hapis müdürü, subaylarin (subay ne alaka?) evlerini tamir etmek icin götürüyorlarmis bunu ve bu yüzdende hapisten erken cikmasini engellemisler, kullandilar beni, türkiyede cok sucsuz yere hapisde kalan var diyormus.
Yürüyen yalan makinasi.
Annemde ona uyuyor tüm aileyi birbirine düsürüyor, kardeslerime diyormuski ablaniz sizin icin bugüne kadar ne yapti, neler neler yapmadimki! Kardeslerime harcidigim emek ve parayla kendime yeni araba alir, bir meslek sahibi daha olurdum. Akrabalarima beni onlari bize kötülüyor, mesela bana sesli mesaj yollamis kendi annesini kötülüyor, ben anneannem daha fazla üzülmesin diye kimseye anlatmadim. Nelerle ugrasiyorum bir ben bilirim bir Allah bilir. Daha bir kac gün önce enistemi arayip para istemis, bir yetiskin erkek kardesim var (biz alti kardesiz) ölmek üzere tedavi icin lazim diye, kardesim hasta ama gayetde iyi, daha dün döner yemeye gittiler, burdaki hastanedede kendi birakti tedavisini. O hic karismak istemedi bu islere bende hasta diye üstüne varmadim daha fazla, ama bu dolandiriciya para yolluyabilmek icin her yolu deniyor. Ben kardeslerimin basi belaya girmesin diye ugrastikca resmen bu dolandirici kaşiniyor.