Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Kizlar dün videoya inceyelerek tekrar baktim paylastim bir kac kisiyle ve dolandirici mirildaniyor kendi kendine resmen "burasi bataklik, üstüne beton döküp ayagina beton baglarsam dibe batarsin, tatli su baliklari seni yer yok olursun" diyor. Sonrada cocuk kandirir gibi "bak bak oradada bal kabaklari var" diyor annem oraya gidiyor gülümsüyor ya duymadi ya şaka sandi, kendi kendine konusuyor gibi zaten. Elimde bu kanitda var, fikri neyse zikri odur.

Son düzenleme:
Kizlar dün videoya inceyelerek tekrar baktim paylastim bir kac kisiyle ve dolandirici mirildaniyor kendi kendine resmen "burasi bataklik, üstüne beton döküp ayagina beton baglarsam dibe batarsin, tatli su baliklari seni yer yok olursun" diyor. Sonrada cocuk kandirir gibi "bak bak oradada bal kabaklari var" diyor annem oraya gidiyor gülümsüyor ya duymadi ya şaka sandi, kendi kendine konusuyor gibi zaten. Elimde bu kanitda var, fikri neyse zikri odur.
Ya aneni al gel madem nasil 1 sn daha durabiliosun. Erkek kardesinle paylas. Anene masus adamla taniscaz biz cok sevdik cici babayi de. Evlenin de. Yerini yurdunu ögren. Anani kolundan tutup cek al

Ya aneni al gel madem nasil 1 sn daha durabiliosun. Erkek kardesinle paylas. Anene masus adamla taniscaz biz cok sevdik cici babayi de. Evlenin de. Yerini yurdunu ögren. Anani kolundan tutup cek al
Yazmistim annemi zaten büyük ugraslar sonucu ikna ettik, biletini aldik getirdik 01.08. de geldi, almanyada su an. Ilgilenen herkesle herseyi paylasiyorum. Su an annemin tek derdi dolandiriciya para yollamak, burda güvende kardeslerimin yaninda. Ayrica zaten evlendik diyorlar, aile cüzdanida var ama sahte olabilir diye onuda cikartacagim.

Yazmistim annemi zaten büyük ugraslar sonucu ikna ettik, biletini aldik getirdik 01.08. de geldi, almanyada su an. Ilgilenen herkesle herseyi paylasiyorum. Su an annemin tek derdi dolandiriciya para yollamak, burda güvende kardeslerimin yaninda. Ayrica zaten evlendik diyorlar, aile cüzdanida var ama sahte olabilir diye onuda cikartacagim.
Bide parami kaptirmis tuh

Canım inan iki günde 26 sayfa yazının hepsini irkilerek okudum. herşeyden ve herkesten çok senin etkilendiğini yıprandığını çok iyi anlıyorum. çok zor şeyler yaşamışsın. ve yazdıklarının doğru olduğuna inanmayanlara şaşıyorum sanki her gün tv de bu tarz olayları izlemiyorlamış gibi. sen yapılması gereken her şeyi yapmışsın ne eksik ne fazla. annen almanya da olduğu sürece güvende diye düşünüyorum. madem evlendi eşinden almanyaya gelmesini istesin zengin bi ailesi varsa bilet parasını bulur gelir. ama almanyada aranıyorsa ve sınırı geçtiğinde tutuklanacağını biliyorsa tabii ki gelmez. evlenirken sabıka kaydı isteniyor anneniz hiç merak edip bakmamış mı acaba? belki de dolandırıcı annenize akıl sağlığı raporunu almanyadaki malı mülkü yeniden annenizin üzerine geçirebilmek umuduyla aldırmıştır. almanyada o belgenin geçerliliği olduğunu düşünmüş olabilir. yani hangi konuya ne yazacağımı bilemedim. video konusu ayrı bi facia zaten. türkiyeden bu evlilik kaydını mutlaka soruşturun derim. annenizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. ve gerek buradan gerekiyorsa özelden gelişmeleri yazın olur mu dualarım seninle inşallah güzel haberler alırız sizden.

Sahte olduğunu hiç sanmıyorum niye sahte olsun ki sonuç olarak adamın annenizden kalacak sömürecek bir mal mülk para beklentisi var bu nikah adamın yararına yani nikah kıymakta çok zor filan yazmışlar hiçde zor değil sonuç olarak ordaki belgelerin(tefavi gördüğünün vs.) burda bir geçerliliğinin olması için bir başvuru olması gerekböyle bir başvuruda sizin tarafınızdan olmadığına göre anneniz yurtdışına döneceğim diyerek çok çabuk gün alıp evlenmiş olabilir. Bence sahte olup olmamasından çok nikah iptali için neler yapılabilir ona bakın ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim Siz çok iyi bir evlatsınız şahsen tüm aile tarafından bu kadar hakarete maruz kalsam ne haliniz varsa görün diyerek kenara çekilip izlerdim kızkardeşinize de çok iyi yapmışsınız.Bilmiyorum ama Anneniz şimdiden mutsuz olursa "Badem'e inat olsun diye evlendim"diyerek kılıfını hazırlamış.Asla bu sözü duyduğunuzda sessiz kalmayın Çünkü bu söz ileride yaşanacak olumsuzluklarda sizin önünüze sürülecek denecek ki "aslında ben ozaman evlenmicektim de sana inat olsun diye evlendim oyüzden başıma bunlar geldi vıdı vıdı bıdı bıdı vs."
Para mevzusunda da ayrı birşok yaşadımbahsettiğiniz paralar burada çok büyük paralar anneniz farkında değil sanırım avukat için istenilen para bile normal fiyatların 4 katı 😒anneniz hiç mi telefondan hesap makinasını açıp hesap yapmamış anlamadım Altınlar eurolar şimdiden baya bipara kaptırmış ortada ne var koca bir hiç birde nikah defteri😒Adam yüzük almışmı bari o kadar para götürmüş

Canım inan iki günde 26 sayfa yazının hepsini irkilerek okudum. herşeyden ve herkesten çok senin etkilendiğini yıprandığını çok iyi anlıyorum. çok zor şeyler yaşamışsın. ve yazdıklarının doğru olduğuna inanmayanlara şaşıyorum sanki her gün tv de bu tarz olayları izlemiyorlamış gibi. sen yapılması gereken her şeyi yapmışsın ne eksik ne fazla. annen almanya da olduğu sürece güvende diye düşünüyorum. madem evlendi eşinden almanyaya gelmesini istesin zengin bi ailesi varsa bilet parasını bulur gelir. ama almanyada aranıyorsa ve sınırı geçtiğinde tutuklanacağını biliyorsa tabii ki gelmez. evlenirken sabıka kaydı isteniyor anneniz hiç merak edip bakmamış mı acaba? belki de dolandırıcı annenize akıl sağlığı raporunu almanyadaki malı mülkü yeniden annenizin üzerine geçirebilmek umuduyla aldırmıştır. almanyada o belgenin geçerliliği olduğunu düşünmüş olabilir. yani hangi konuya ne yazacağımı bilemedim. video konusu ayrı bi facia zaten. türkiyeden bu evlilik kaydını mutlaka soruşturun derim. annenizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. ve gerek buradan gerekiyorsa özelden gelişmeleri yazın olur mu dualarım seninle inşallah güzel haberler alırız sizden.
Cok cooook tesekkür ederim, moral verdiniz resmen, dua edeceginizi okudugumda okadar sevindimki, duaya cok inanirim. Annem benimle görüsmüyordu, ben gece en icten dua edince, ertesi gün mesajlar yagdirdi tüm gün. Annem tüm sabikalarini biliyor, beni ilgilendirmez, o tövbe etti diyor ve onun yalanlarina inaniyor. Ilk basta ben fetöden yatmistim bir kez hapisde demisti anneme.
Bende öyle olmadigini ortaya cikarmistim. Defalarca girmis hapise. Ben burda herseyi yazamadigim icin ozamanda nedenleri yazmamistim, ama örnek vereyim, bu dolandirici defalarca hapise girmelerininin sebeplerinde SAVCI TEHDIT ETMEK ve POLIS DÖVMEKTE var. Herseye bir kilif uydurmus, annemde inanmis. Eski hanimi ve kizkardesi polis ve savciyla yatip kalkiyorlarmis, sirf bu basarili apart hotel, bar vs isletiyor diye (tabiiki yalan) hasetliklerinden önünü kesmek icin hapise sokturmuslar.

Istanbul anlasmasininda yüzünden komple sucsuz oldugu halde hapise girmismis. Daha önce size yazmistimya tecavüzcüler kogusunda kalmis zaten. Kizi sosyal hizmetlerde intihara kalkismis, yanina gidince uzaklastirma karari oldugu icin polis birakmadigi icin dövmüs.

Hatta hapisteyken hapis müdürü, subaylarin (subay ne alaka?) evlerini tamir etmek icin götürüyorlarmis bunu ve bu yüzdende hapisten erken cikmasini engellemisler, kullandilar beni, türkiyede cok sucsuz yere hapisde kalan var diyormus.

Yürüyen yalan makinasi.

Annemde ona uyuyor tüm aileyi birbirine düsürüyor, kardeslerime diyormuski ablaniz sizin icin bugüne kadar ne yapti, neler neler yapmadimki! Kardeslerime harcidigim emek ve parayla kendime yeni araba alir, bir meslek sahibi daha olurdum. Akrabalarima beni onlari bize kötülüyor, mesela bana sesli mesaj yollamis kendi annesini kötülüyor, ben anneannem daha fazla üzülmesin diye kimseye anlatmadim. Nelerle ugrasiyorum bir ben bilirim bir Allah bilir. Daha bir kac gün önce enistemi arayip para istemis, bir yetiskin erkek kardesim var (biz alti kardesiz) ölmek üzere tedavi icin lazim diye, kardesim hasta ama gayetde iyi, daha dün döner yemeye gittiler, burdaki hastanedede kendi birakti tedavisini. O hic karismak istemedi bu islere bende hasta diye üstüne varmadim daha fazla, ama bu dolandiriciya para yolluyabilmek icin her yolu deniyor. Ben kardeslerimin basi belaya girmesin diye ugrastikca resmen bu dolandirici kaşiniyor.

Evli olanlar daha iyi bilir de Türkiyede evlenirken akil sağlığı ile ilgili rapor istenmiyor diye biliyorum. Belli kan tahlilleri vardir, orada engel olasılığı varsa o zaman evlenemezler diye biliyorum (hiv/aids gibi hastalıklar).
Kardesim almanyada seni timarhaneye yatiracagim dedigi icin almis o raporu. Ama simdi bazileri yazmis okadar kolay degil türkiyede evlenmek diye, annem türkiyeye gitmeden önce kafasina koymustu yildirim nikahi, ama madem okadar belge vs lazim onlari halletmis olamaz. Sahte aile cüzdani kullanlar hatta nikah memuru diye rol yapan bile varmis, sasirdim görünce simdi. Artik tekrar herseyi sorgulamaya basladim, ayak üstünde 40 yalan uyduruyorlar, bukadar sahte ve manyak insani bir arada görmemistim
Türkiye de sadece kan tahlili ile alınan sağlık raporu gerekli evlilik başvurusu için. O kadar belge toplamasına gerek yok. Almanyada kısıtlı olduğuna ilişkin bir bilgi yoksa nüfus kayıt örneğinde rahatlıkla evlenir.

Sahte olduğunu hiç sanmıyorum niye sahte olsun ki sonuç olarak adamın annenizden kalacak sömürecek bir mal mülk para beklentisi var bu nikah adamın yararına yani nikah kıymakta çok zor filan yazmışlar hiçde zor değil sonuç olarak ordaki belgelerin(tefavi gördüğünün vs.) burda bir geçerliliğinin olması için bir başvuru olması gerekböyle bir başvuruda sizin tarafınızdan olmadığına göre anneniz yurtdışına döneceğim diyerek çok çabuk gün alıp evlenmiş olabilir. Bence sahte olup olmamasından çok nikah iptali için neler yapılabilir ona bakın ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim Siz çok iyi bir evlatsınız şahsen tüm aile tarafından bu kadar hakarete maruz kalsam ne haliniz varsa görün diyerek kenara çekilip izlerdim kızkardeşinize de çok iyi yapmışsınız.Bilmiyorum ama Anneniz şimdiden mutsuz olursa "Badem'e inat olsun diye evlendim"diyerek kılıfını hazırlamış.Asla bu sözü duyduğunuzda sessiz kalmayın Çünkü bu söz ileride yaşanacak olumsuzluklarda sizin önünüze sürülecek denecek ki "aslında ben ozaman evlenmicektim de sana inat olsun diye evlendim oyüzden başıma bunlar geldi vıdı vıdı bıdı bıdı vs."
Para mevzusunda da ayrı birşok yaşadımbahsettiğiniz paralar burada çok büyük paralar anneniz farkında değil sanırım avukat için istenilen para bile normal fiyatların 4 katı 😒anneniz hiç mi telefondan hesap makinasını açıp hesap yapmamış anlamadım Altınlar eurolar şimdiden baya bipara kaptırmış ortada ne var koca bir hiç birde nikah defteri😒Adam yüzük almışmı bari o kadar para götürmüş

Ay Allah razi olsun! Yok, ne yüzük almasi, annemin kendi altinlarida yok ortada. Hic öyle güzel yerlerede gidip gezmemisler, resmen ne var ne yok, birde borc toplayip dolandiriciya teslim etmis. Bugün bir akrabamla konustum, ona demiski türkiyedeyken ben evlenmiyecektim gezip tozacaktim ama Badem olaylari cok büyüttügü icin mecbur kaldim adamin yanina kacip evlenmeye.

Daha annem türkiyeye gitmeden önce belliydi evlenecegi, hatta yildirim nikahi yapariz, yazlik evi satariz izmirde ev aliriz diye plan yapmislardi dolandiriciyla. Ben mesela burda hiiiic yazmadim evin Akcayda oldugunu. Burda Akcaydadedektif diye yeni üye yorum yapmisti banlanmisti bir ara. Ama ben zaten dedektif derneginden yardim aldim ilk bastan beri, beni kandirmak istiyorlar. Yüzde yüz eminim dolandiricinin veya ailesinden birisi oldugunu, bana özeldende tuhaf tuhaf sürekli mesajlar geliyor agzimdan laf alabilmek icin.

Annemin son evliligide böyleydi, tam 15 sene boyunca elinde avucunda ne varsa üveybabama yedirdi, oda sürekli annemi dolandirdi ve bir günde görmedi, cok cekti annem ondanda. Yani kötüde davransa nafile

12 bin Euro para istiyorlardi kardesimden, simdide kendi gelsin zeytin tarlalari var 3000-4000 Euro kendi üzerine alsin tapuyu, senin cocuklarinin hic babasi olmamis ben babalik yapmak istiyorum demis dolandirici. Kardesim kendisi ona küfürleri yagdiriyor bu, diyelimki kardesimin ismi Samet, anneme Sametime iyi davran sevgilim, Sametim iyimi, Sametim zengin olacak buraya para yatirirsa diyormus. Rezil ya, ben hangi birini anlatayim

12 bin Euro para istiyorlardi kardesimden, simdide kendi gelsin zeytin tarlalari var 3000-4000 Euro kendi üzerine alsin tapuyu, senin cocuklarinin hic babasi olmamis ben babalik yapmak istiyorum demis dolandirici. Kardesim kendisi ona küfürleri yagdiriyor bu, diyelimki kardesimin ismi Samet, anneme Sametime iyi davran sevgilim, Sametim iyimi, Sametim zengin olacak buraya para yatirirsa diyormus. Rezil ya, ben hangi birini anlatayim
Konu sahibi uzun zamandır konunu görüyorum. İlk defa artık bugün sana üzüldüğüm için yazmak istedim. Annen bir yetişkin. Yıllar önce de böyleymiş. Hiçbir hatasından ders almamış. Umarım zararsız ziyansız en kısa zamanda adamın gerçek yüzünü görür ve ayrılır. Ama bu kısa zamanda olacak gibi durmuyor. Böyle şeylerin her ne kadar demesi kolay uygulaması zor da olsa artık kendi hayatına dön. Kendin için yaşa. Yoksa kimseye birşey olmayacak sen hasta olduğunla kalacaksın bu dertle sinirle.

Adama bak yaaa
Anlamis tabii annenizin hassas noktasını, oradan yürüyor
Şu konusmadan bile samimiyetsizlik akıyor "Sametim" ne yaa 3 yaşındaki cocuktan bahsediyor sanki... ay adama sinir oldum yaaa
Lütfen özelden bilgilendirin buradan daha fazla yazmayin

Allah yardımcınız olsun.Konunuzu takip ediyorum. Son yazdıklarınızdan sonra, annenize gerçekten diyebilecek bir şey bulamıyorum.Bu kadar gözünü kör edişi, anlamamakta direnişi, kendini ve sizi içine soktuğu zor durumlara hayret ediyorum.Belliki illa yaşayıp, görecek.Kendi başını nasıl bir belaya bulaştırdığını idrak edemiyecek kadar körleşmiş. Yazık gerçektende.
Yasal olarak alabileceğiniz bütün tedbirleri alın. Türkiyeye bir daha gelmesine engel olun.Bu evliliğin iptali söz konusuysa, lütfen ettirin.Bu kadın nasıl bir belaya bulaştığının hiç farkında değil.Sizin sözünüzü dinlemez, size inanmaz ama, kendinin saydığı birileri varsa veya polis konuşsun anlatsın. Annenizden vazgeçmeyin.Annenizin akıl sağlığı yerinde olmadığı için, bütün kardeşler olarak siz şikayetçi olun. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama, bu adamın peşine polisi takın.

Sadece size bakmak için girdim bukadar da olmaz şakaya vurup bütün niyetini demiş şeref yoksunu nasıl bir belaya bulastırdı anneniz sizi Allah kolaylık versin elinizdeki raporlarla gelin Türkiye'ye evlilik falan kalmaz emin olun varsada ben o adamın onla evleneceğini düşünmüyorum ama ousta olabilir bu yaştan sonra uğraşmaz evlenmekle diye düşünüyorum evlense genç bulurdu sömürmek için her yolu dener böyleleri TV programı na çıkın bak adamın daha neleri çıkar ortay hem siz uğraşmadan yetkililerle onlar ilgilenirler sağ önce yapsaydınız bukadar başınız belkide ağrımazdı izin alma durumunuz olursa ya kardeşinin yada senin sorumluluk kardesinde olduğu için o gelse daha uygun olur gibime geliyor buraya yazmazsanız benide bilgilendirin mutlaka duam hep sizinle inşallah annemizin canına bir zeval gelmez göndermeyin Türkiye'ye

Sevgili konu sahibesi annenizin aklen sağlıklı olmadığı konusunda bir belgeniz var anladığım kadarıyla, hemen konsolosluğa gidin ve nikah iptali işini konuşun. Anneniz şu halde evlenemez.

O videoyu da rica ederim hikayenizi de anlatarak Müge Anlı ve Show habere atın. Adam dolandırıcı, adam cani. Bütün kadınlar tvden görüp tanısın

Kardesim almanyada seni timarhaneye yatiracagim dedigi icin almis o raporu. Ama simdi bazileri yazmis okadar kolay degil türkiyede evlenmek diye, annem türkiyeye gitmeden önce kafasina koymustu yildirim nikahi, ama madem okadar belge vs lazim onlari halletmis olamaz. Sahte aile cüzdani kullanlar hatta nikah memuru diye rol yapan bile varmis, sasirdim görünce simdi. Artik tekrar herseyi sorgulamaya basladim, ayak üstünde 40 yalan uyduruyorlar, bukadar sahte ve manyak insani bir arada görmemistim
E devletinizden bakın B Badem2013 vukuatlı nüfus kayıt belgesi olusturun yada soy ağacindan bakın evlilik gerçek olup olmadığını kontrol etmek isterseniz

Bugün bir akrabamla konustum, ona demiski türkiyedeyken ben evlenmiyecektim gezip tozacaktim ama Badem olaylari cok büyüttügü icin mecbur kaldim adamin yanina kacip evlenmeye

Annenizin böyle birkaç tane daha ifadesi var, siz de üzüntüyle kendinizi doğrulamaya çalışmışsınız ama maalesef anneniz çok zor biri ve sağlam insanı hasta eder. Boşuna kendinizi heba etmeyin. annenizi en iyi siz tanırsınız zaten, ifadelerini ciddiye almayın, sağlıklı düşünemiyor ne kadar kızabilirsiniz ki ona? Aynı şekilde söylediklerine üzülmeyin de.

Annenizin durumu nedeniyle evlilik iptal edilebilir ama adama dava falan açılabilir mi bilmiyorum. Artık hemen hemen tüm akrabalar durumdan haberdar galiba, bu saatten sonra adamı televizyonda ifşa ederseniz en azindan başka insanların da canı yanmaz.

Once annenizin e devletine girip evli olup olmadığına emin olun, evli ise,
  • Evliliğin Mutlak Butlanla Geçersiz Olma Şartları(TMK m.145)
    • Eşlerden birinin evlenme sırasında evli bulunması,
    • Eşlerden birinin evlenme sırasında sürekli bir sebeple ayırt etme gücünden yoksun bulunması,
    • Eşlerden birinde evlenmeye engel olacak derecede akıl hastalığı bulunması,
    • Eşler arasında evlenmeye engel olacak derecede hısımlığın (akrabalık) bulunması.
  • Evliliğin Nispi Butlanla Geçersiz Olma Nedenleri (TMK m. 148-151)
    • Ayırt etme gücünden geçici yoksunluk,
    • Yanılma (Hata),
    • Aldatma (Hile),
    • Korkutma (İkrah).
  • Eğer 1. Başlıkta sayılan mutlak butlan halleri mevcutsa siz ya da ilgili başka biri hatta savcı bile bu davayı açabilir.
  • 2. Durum yani nispi butlan halleri varsa o zaman sadece anneniz ve onun yasal temsilcisi olan kardeşiniz bunu talep edebilir. Sağlık raporunu bilmiyorum oradaki akıl rahatsızlığının boyutu nedir.. ona göre 1. Ya da 2. Durumdan birine uyuyorsa evliliğin iptalini talep edebilirsiniz.

X