• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bu devirde iki kadın ile evlilik yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu devirde iki kadin ile evlilik yapan erkekler hakkinda ne düsünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    114
türkiyenin farklı bölgelerinde farklı kültürler yaşanıyor.
ben evleneceğim erkeği enine boyuna tanıyabiliyorken,bir diğeri evlenene kadar yüzünü göremiyor.
bunlar gerçek ne yazıkki
bile bile yapanlara gelince bencede metrestirler,ikinci eş diye bir kavram kullanılmamalı.

arkadaşlar yıllardır içimde kanayan bir yara bu konu benim babam 3 yıl önce suriyeden bir kadını metres bulmuş kendisine anneme 3 yıldır bırak gitsin bu adamı diyoruz bırakmıyor çünkü babama aşık babam parayı malı kadıbna yedirdi halada yediriyo babama rest çektik yıllarca konuşmadık belki bırakır diye bırakmıyor galiba aşık allahtan çocuk olmuyor birde suriyede bir kardeş aman allahım annem psikolojik tedavi görüyor kafayı sıyırdı aynı şekilde bizde delirdik babam kadını bırakmıyo annem babamı bırakmıyor bu işin sonu ne olacak bilmiyoum ama allahtan bu üçgenden birisine ölüm istiyoruz bütün kardeşler olarak allah hakkmıza hyırlısını versin ve kimsenin yuvasına şer kadın gözü koydurmasın ha buarada allah erkeğin tırnağını çok uzatmasın

Benim icin böyle insanlar (adam bile demiyorum) serefsizdir kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Kadınların iki erkekle evlenmelerine erkekler ne derdi ben bunu merak ediyorum:kahve:

bizim kadınlarımız kendilerini ezikliğe mahkum ederse daha çoookk böyle anketlere oy atarız...
anneler kız çocuklarını ezmeyecek kardeşim
ben ne anneler görüyorum kız çocuğunu eziyor hatta kızını kıskanıyor babası onu kızını sevdi diye kıskanıyor...
evlende kurtulalım diyor kızı mahkumiyete süreüklüyor..
değişik bir açıdanda ahlaki açıdan bakalım...
daha geçen antalyada köylü bir kız
evli bir adamla heeee evlenirim onun arabası vardı heeee
zengin diyor...
adamın diğer karısı 4 çocuğu var çadırda sefalette yaşıyor çocuğum için evden gittim diyor...
şimdi bu 2.kadın ahlaksızlık değil mi???
sonra din imandan bahseder bu tür kadınlar
evli bir erkeğin üzerine gelmek
yuva yıkmaktır yuva yıkanında yuvası olmaz
te okadar...

Son düzenleme:
arkadaslar turkiyede yasıyor olsam belkı sıddetle karsıyımderdım ama suudiarabistanda yasıyorum burda normal.gordugum gorustugum aileler var.herkes memnun.ama bana ters.tabi sonucta benımkıde bazen lafını etmıyor degıl hanı.burda serbest diye.evde kıyamet kopuyor tabıkı

kesınlıkle karsı oldugum bır durum.zaten ıkınıcı evlılık dıye bırsey yok turkıyede bunun ıcın bırını bosaması gerekır dıgerıde metresı olur.buraya gelınce zaten araplarda tek evlılık yok burda yasayıp araplasmıs turklerdede var malesef bu sen yınede dıkkatlı ol sana boyle bırseyı nasıl soyleyebılıyor esın ayrıca ve sen nasıl ızın verıyorsun anlayamadım

..................düşüncesizler...................

bizim kadınlarımız kendilerini ezikliğe mahkum ederse daha çoookk böyle anketlere oy atarız...
anneler kız çocuklarını ezmeyecek kardeşim
ben ne anneler görüyorum kız çocuğunu eziyor hatta kızını kıskanıyor babası onu kızını sevdi diye kıskanıyor...
evlende kurtulalım diyor kızı mahkumiyete süreüklüyor..
değişik bir açıdanda ahlaki açıdan bakalım...
daha geçen antalyada köylü bir kız
evli bir adamla heeee evlenirim onun arabası vardı heeee
zengin diyor...
adamın diğer karısı 4 çocuğu var çadırda sefalette yaşıyor çocuğum için evden gittim diyor...
şimdi bu 2.kadın ahlaksızlık değil mi???
sonra din imandan bahseder bu tür kadınlar
evli bir erkeğin üzerine gelmek
yuva yıkmaktır yuva yıkanında yuvası olmaz
te okadar...

çok dogru bencede:1closedeyes:

Bana göre terbiyesizliktir. Kadına yapılmış en büyük saygısızlıktır bu.

çok ağır cezalar verilmesi gereken, kadına değer vermeyen, malı olarak gören, namussuz kişilerdir kötükedihüso

Çok kötü bence şartlarla bilinçlenme doğru orantıda gidiyor. Bunun örf adet dinle bir ilgisi yok. benim tabirimle sapkınlık. buna izin veren kadına ne demeli...

iki kadınla evlenen erkeklerin zihniyetleri ve yaşam biçimleri bellidir Söylicek çok şey varda ner neyse diyelim

kendini sahip ,kadını mal olarak goren insanlar..ahlaksızlık bence..''her yönden..''

Son düzenleme:
eğitimsiz cahil kadın ve insan değeri bilmeyen ahlaksız. erkekler.....daha çok şey yazılabilir....yaşamları düşünceleri ve çevreleri de böyle.....

arkadaslar benim nisanlim evlenecegim kiside iki dadin istiyor en büyük hayali bu ve ama ayri yatak odalarda degil ayni yatakta yatmamizi istiyor hepimizin onu cok seviyorum ve en basda bunu kabul ettim ama simdi istemiyorum cok pisman oldum ama onu kaybetmek kirmak da istemiyorum bu isin icinden cikamiyorum ve ayni yatak yani beraber cinselik felan bunlar günah degilmi?????
ya ne yapacagimi bilmiyorum ama onu cok seviyorum onun icin buna katlaniyorum zanlediyordum ama yapamiyorum düsünemiyorum bile ama onuda cok seviyorum birakamiyorum sizce ne yapmaliyim????

Back