benimde vardı öyle bi tanıdığım. yatak odası tekti bir hafta biri bir hafta diğeri geçiyordu yatak odasına sırası gelen yatağı ters çeviriyordu
çok doğru canım...koparacaksın bi taraflarını o zaman akılları başlarına gelecek bu adilerin...
arkadaslar , gercektirki ne zaman olursa olsun erkekleri iki veya daha fazla kadinla evlenmeleri hic tükenmiyecek.
biliyoruz dinimizde var erkekler birden fazla kadinla evlenebilir, ama bunlarin sartlari var..bunlario fazla kadinla evlenenler biliyorlarmiki ? hic zannetmiyorum:1no2:
sizlerbu konu hakkinda neler düsünüyorsunuz ?
benim kayinbabam iki kadin ile evli , onlar belli etmeseler bile ! görünen köy kilavuz istemez demisler !cok ama cok kötü bence:1no2:
bu evliliklerin bir geçersiz diyorum ve onu sadece beraber yaşama olarak nitelendiriyorum... biriyle evli diğeriyle değil.
arkadaslar turkiyede yasıyor olsam belkı sıddetle karsıyımderdım ama suudiarabistanda yasıyorum burda normal.gordugum gorustugum aileler var.herkes memnun.ama bana ters.tabi sonucta benımkıde bazen lafını etmıyor degıl hanı.burda serbest diye.evde kıyamet kopuyor tabıkı
benimde vardı öyle bi tanıdığım. yatak odası tekti bir hafta biri bir hafta diğeri geçiyordu yatak odasına sırası gelen yatağı ters çeviriyordu
iki kadinla evlenen erkek ahlaksizdir, kisiliksizdir, cahildir, igrenctir evet de... 2. kadin olarak o adamla evlenen kadin nedir peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?