• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bu devirde iki kadın ile evlilik yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu devirde iki kadin ile evlilik yapan erkekler hakkinda ne düsünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    114

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
arkadaslar , gercektirki ne zaman olursa olsun erkekleri iki veya daha fazla kadinla evlenmeleri hic tükenmiyecek.
biliyoruz dinimizde var erkekler birden fazla kadinla evlenebilir, ama bunlarin sartlari var..bunlario fazla kadinla evlenenler biliyorlarmiki ? hic zannetmiyorum:1no2:

sizlerbu konu hakkinda neler düsünüyorsunuz ?

benim kayinbabam iki kadin ile evli , onlar belli etmeseler bile ! görünen köy kilavuz istemez demisler !cok ama cok kötü bence:1no2:

benimde vardı öyle bi tanıdığım. yatak odası tekti bir hafta biri bir hafta diğeri geçiyordu yatak odasına sırası gelen yatağı ters çeviriyordu

benimde vardı öyle bi tanıdığım. yatak odası tekti bir hafta biri bir hafta diğeri geçiyordu yatak odasına sırası gelen yatağı ters çeviriyordu

bence cok kötü ya, benim kayinvalidelerimin ayri yatak odalari ve bir gün onun yaninda diger gün ötekininyaninda kaliyor....

bu erkekler hakkında çok düşüncem var.ama yazmak zaman alır.yanlızca şunu yazabilirim.cebine ve beline kuvvet versin.şakkıdışakkıdı

Ahlaksız oldularını düşünüyorum..:kızgın:
Nokta..:delphin:

arkadaslar , gercektirki ne zaman olursa olsun erkekleri iki veya daha fazla kadinla evlenmeleri hic tükenmiyecek.
biliyoruz dinimizde var erkekler birden fazla kadinla evlenebilir, ama bunlarin sartlari var..bunlario fazla kadinla evlenenler biliyorlarmiki ? hic zannetmiyorum:1no2:

sizlerbu konu hakkinda neler düsünüyorsunuz ?

benim kayinbabam iki kadin ile evli , onlar belli etmeseler bile ! görünen köy kilavuz istemez demisler !cok ama cok kötü bence:1no2:

Annemin babası yani dedem,8 sene önce anneannemin üstüne evlendi..hemde genç biriyle...çok zengin oldukları için parasına güvenerekten yaptı....kadına neler almadıki evi dayadı döşedi ,ayrı evde kalıyorlar birlikte oturmuyorlar yani,hele benim annem onu babalıktan red etti...apartmanları dükkanları onların olsun bi çöpü bile almam diyo annem...bu dengesizlikten başka bişey değil şekerim...:mymeka::mymeka::mymeka:

bu dönemdeki evliliklerin kesinlikle dini nikah şartlarına uyduğunu düşünmüyorum.
2.kadınlar metrestir, eş değl.
adamlar da özetle uçkur düşkünü insancıklar.

bu dönemdeki evliliklerin kesinlikle dini nikah şartlarına uyduğunu düşünmüyorum.
2.kadınlar metrestir, eş değl.
adamlar da özetle uçkur düşkünü insancıklar.

çok doğru canım...koparacaksın bi taraflarını o zaman akılları başlarına gelecek bu adilerin...:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

bencil ve doyumsuzdurlar bazen benim eşimde öyle şaka yapar ama şakası bile kötü o kabul ediyorsa benim ikinciyi getirmemi bende kabul ederim ne var yani kardeş kardeş geçiniriz sinir bozucu yaaaaa

ne düşünürsün diye sormuşsun ya..
iki erkekle evli bir kadın için sen ne düşünürsün..
çok kötü değilmi..değişen bişey yok..
kabullenilmiyecek bir durum...kötü ya..daha ne söylenirki..
Allah kimseyi o duruma düşürmesin.

Yasalar hiç kimsenin iki evlilik yapmasına izin vermiyor canım.yasakkelime
Resmi nikahlı bir evlilk. diğerleri ise kuma-metres veya gönül eğlencesi.a.s
İki evlilik başlığı da yasalara uygun olmamış.:uhm:
Allah şaşırtmasın hiç kimseyi. :Saruboceq:

bi defa din bu konuda çok ağır şartlar öne sürmüştür ki bu zamanda bu şartların yerine getirilmesi imkansızdır ve kuranı kerimde ayetin devamı olarak sizin için hayırlı olanı bir tanesidir diyede belirtilmiştir (kimsenin anlamak işine gelmiyor o ayrı nefsimize uyanı hangisiyse hemen ona atlıyoruz )
neden mi yazıyorum seçenekler arasında olduğu için
benim fikrime gelince ben 2 evli erkeklere hiç bir şey demiyorum kadınlarımız bu kadar mantıksız olduktan son sen bi kadın olarak eşini sevdiğini bi başkasıyla paylaşmayı kabul edersen o da ikinciyi getirir tabi biri eşini bi başkasıyla paylaşıyor öteki gelende hayatı boyunca kuma metres damgasıyla yaşıyor
kusura bakmayın ama erkeklerin bişey yaptığı yok ne yapıyorsak biz kadınlar birbirimize yapıyoruz

mide bulandırıcı bence tutarsız sapıkça bir ilişki yumağı 2. Eşi kabul edende 2. Eş olmayı kabul edende onların ikisinide kendine karı yapan şahsiyetsizde hep aynı zihniyetin ürünü sapıkça zihniyet................

2 evli erkeklerii çok ii görmediğim bi gerçek
ama laf da ve resmiyette tek evli gözüküpte
metres hayatı yaşayanlara ne denir pekii
ne farkı var diğerinden

"bu devirde" diye birşey yok
5000 yıl evvel de yaşasaydım iğrenç derdim
midesizlikten başka birşey değil:1closedeyes:

bizimde burda o şekilde yaşayalar var iğrenç tabi.adamın durumu iyi çift daireli apartamanın bir ucunda nikahlı karısı diğer ucunda öbürü var.nikahlı karısı çok iyide öbürü hakkında burda yazamam nasıl bir insan olduğunu.çevrede herkes biliyor tabi kimse bişey demese de içten içe herkes konuşuyor.çocuklarıda var.nikahsız olan kadından çocuğu var diğer kadına kayıtlı saçma sapan durumlar..

ben bisey demesem daha iyi aslinda ama duramam, bu tür erkeklere ERKEK bile denmez, hangi devirde yasiyoruz ne hakla ikinci kariyi alip gelecek, kime sormus ta alacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bencil insanlar, gururdan anlamazlar, iki karisi olacak bi istediginde birine istediginde öbürüne!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah basa vermesin

Back