• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu devirde evlenilip cocuk dogurulur mu

He çocuk doğurmayayım da etraf bu pisliklere mi kalsın?
Bir insan nasıl kalkıp da size böyle şeyler anlatıyor? Şaka gibi. Bi de kalkıp kız çok güzel diye kıza üzüyorsunuz. İkisinin de canı cehenneme.

Bu kisi ile sohbet etmeye nasil dayandiniz.. minibuste olsa yanina oturulmaz bu adamin.. nasil itici bir konusma.. neyse.. Bu garip sohbeti yapıp bu saçma adamın hayatından yola çıkıp kahrolmayın lütfen.. bir sürü saçma sapan durum var.. hala düzgün insanlar ve düzgün ilişkiler de var.. mutlu evlilikler de.. ama seçerken dikkat etmek lazım.. en baştan sevdim begendim demek yerine tanıdım demek lazım.. acele etmeden..

Senin için uygun devirde evlenirsin o zaman

Saçma muhabbetler yapmayı seviyorsanız neden burada dert yanıyorsunuz ? Adı üstünde ; Saçma ?!
Hanımefendinin yorumunu kaale ye almadigimi anlatmak istedim.binlerce insan var burada herkesin kafası farklı sen algılayamamışsın neyse

Bu adamin sizin hayatinizdaki rolu nedir ki onunla evlilik hakkinda sohbet edip fikirlerini tum topluma mal ediyorsunuz?
Dogru durust insanlardan olusan cevreniz olursa dogru durust biriyle evlenirsiniz cocugunuz da olur onu da duzgun yetistirirsiniz. Zor degil

Boyle bir ada?m benimle bu tarz bir konuşma yapamazdı...
Oldu da konuyu açtı buralara getirdi
"Benim seninle paylaşacağım hiç bir şey olamaz zira ben şerefli ve ahlaklilarla muhabbet ediyorum" deyip yol verirdim...

G*zekalı herif...

Hanımefendinin yorumunu kaale ye almadigimi anlatmak istedim.binlerce insan var burada herkesin kafası farklı sen algılayamamışsın neyse

Hı hı öyledir kesin algılayamamışımdır :KK66: Algılayamamış olsam bile bu konunun saçmalığını değiştirmiyır maalesef bir adam nasıl böyle konularda karşı cinsle konuşabilir ki

Bu adamin sizin hayatinizdaki rolu nedir ki onunla evlilik hakkinda sohbet edip fikirlerini tum topluma mal ediyorsunuz?
Dogru durust insanlardan olusan cevreniz olursa dogru durust biriyle evlenirsiniz cocugunuz da olur onu da duzgun yetistirirsiniz. Zor degil

+10000 :KK68:

Ya öylesine is arasında sohbet ettim.is arkadasim.diyorum ya bilim sanat hakkında konuşmuyoruz.bir anda sevgiye aşk a geldi laf.oda ben birini seviyorum dedi bende nasil olur ki evlisin iki kisi aynı anda sevilirdi dedim konu öyle gelişti.size boyle uzun uzun açıklama yapmam size olan saygımdan sizi takip ediyorum akıllı mantıklı birisiniz.evlenmek istememem.boyle pislik insanlardan çocuğumu nasil uzak tutacağım.nasil koruyacağım o

Haa adamla selamdan başka muhabbetimde kalmdi. Aynı odada yüz oda mecbur olacak
Hı hı öyledir kesin algılayamamışımdır :KK66: Algılayamamış olsam bile bu konunun saçmalığını değiştirmiyır maalesef bir adam nasıl böyle konularda karşı cinsle konuşabilir ki

Ya öylesine is arasında sohbet ettim.is arkadasim.diyorum ya bilim sanat hakkında konuşmuyoruz.bir anda sevgiye aşk a geldi laf.oda ben birini seviyorum dedi bende nasil olur ki evlisin iki kisi aynı anda sevilirdi dedim konu öyle gelişti.size boyle uzun uzun açıklama yapmam size olan saygımdan sizi takip ediyorum akıllı mantıklı birisiniz.evlenmek istememem.boyle pislik insanlardan çocuğumu nasil uzak tutacağım.nasil koruyacağım o
Tesekkur ederim cok naziksiniz
İs arkadasiyla da boyle konulara girmeyin,muhabbetin gidisatindan anladiginiz an ortamdan kacin. Sadece bu adam icin demiyorum zaten genel konusuyorum. Nacizane fikrim tabii ki. Zaten gorgu kurallarina gore sizinle bu sekilde konusmamasi lazim bu adamin,demek ki saglam ayakkabi degil hani evlilik disi iliskisi olmasa bile saglam adam bu sohbete girmez karsisindaki kadinla.
Cocuklari koruyabilmeye gelince,cok tartismali bir durum. Yani ulkede tacizci manyak bir suru insan varken ne kadar koruyabiliyoruz bilemeyecegim. Belli bir yasa kadar her anlarina eslik ediyoruz evet ama ya sonrasi nolacak? Evli adamla iliski kuran kadin da birilerinin evladi neticede ve anasi babasi onu yetistirirken evlilere kanca tak cocugum dememistir eminim. O yuzden bir sey diyemiyorum maalesef.

Back