- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben sacma muhabbetler yapmayi seviyorum sen daha seviyeli muhabbetler yapsrsin
Hanımefendinin yorumunu kaale ye almadigimi anlatmak istedim.binlerce insan var burada herkesin kafası farklı sen algılayamamışsın neyseSaçma muhabbetler yapmayı seviyorsanız neden burada dert yanıyorsunuz ? Adı üstünde ; Saçma ?!
Hanımefendinin yorumunu kaale ye almadigimi anlatmak istedim.binlerce insan var burada herkesin kafası farklı sen algılayamamışsın neyse
Bu adamin sizin hayatinizdaki rolu nedir ki onunla evlilik hakkinda sohbet edip fikirlerini tum topluma mal ediyorsunuz?
Dogru durust insanlardan olusan cevreniz olursa dogru durust biriyle evlenirsiniz cocugunuz da olur onu da duzgun yetistirirsiniz. Zor degil
Ya öylesine is arasında sohbet ettim.is arkadasim.diyorum ya bilim sanat hakkında konuşmuyoruz.bir anda sevgiye aşk a geldi laf.oda ben birini seviyorum dedi bende nasil olur ki evlisin iki kisi aynı anda sevilirdi dedim konu öyle gelişti.size boyle uzun uzun açıklama yapmam size olan saygımdan sizi takip ediyorum akıllı mantıklı birisiniz.evlenmek istememem.boyle pislik insanlardan çocuğumu nasil uzak tutacağım.nasil koruyacağım oBu adamin sizin hayatinizdaki rolu nedir ki onunla evlilik hakkinda sohbet edip fikirlerini tum topluma mal ediyorsunuz?
Dogru durust insanlardan olusan cevreniz olursa dogru durust biriyle evlenirsiniz cocugunuz da olur onu da duzgun yetistirirsiniz. Zor degil
Hı hı öyledir kesin algılayamamışımdır Algılayamamış olsam bile bu konunun saçmalığını değiştirmiyır maalesef bir adam nasıl böyle konularda karşı cinsle konuşabilir ki
Haa adamla selamdan başka muhabbetimde kalmdi. Aynı odada yüz oda mecbur olacak
Tesekkur ederim cok naziksinizYa öylesine is arasında sohbet ettim.is arkadasim.diyorum ya bilim sanat hakkında konuşmuyoruz.bir anda sevgiye aşk a geldi laf.oda ben birini seviyorum dedi bende nasil olur ki evlisin iki kisi aynı anda sevilirdi dedim konu öyle gelişti.size boyle uzun uzun açıklama yapmam size olan saygımdan sizi takip ediyorum akıllı mantıklı birisiniz.evlenmek istememem.boyle pislik insanlardan çocuğumu nasil uzak tutacağım.nasil koruyacağım o