Kizlar birkac gundur ciddi anlamda sinirimi bozan seyler duyuyorum ve yaşadım.kıyamet kopmuş bana gore.insanlar pis kötü ahlaksiz.evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyorum.hatta bir zamsnlar en buyuk hayalim anne olmaktı ama simdi istemiyorum.ama cevreden yokmu talibin niye evlenmiyon baskıları da bunaltti beni.yakin bi tarihte erkek arkadasim kiz arkadasima yavşadı diye ayrildim.neyse isyerinde bir arkadasla mesaiye kaldik kahve arasi verdik.evlenmiyormusun dedi bende olayi anlattim.adam nolmuş yani dedi.ne demek nolmus sevgilim yakin arkadasima asıldı kabul mu edeyim dedim.daha sonra konu şu kaynana damat meselesine geldi.devir bozuk belkide hic evlenmem dedim.adam bana ne dese begenirsiniz."sen tek esliligi savunuyorsun galiba"..
e heralde dedim.adam biraz sacmaladi dine getirdi konuyu bakabildigin kadar eşe müsade var falan diye zirvaladi.neyse kinu dine donmesin.abi yengeye yazik demek karsina biri ciksa kuma alacan dedim.var zaten gorustugum biride evlenelim dedim kiz evlilik aski öldürür ben nikahsiz yasamak istiyorum demis.ben sok oldum tabi.evli oldugunu biliyormu evet dedi.e zaten nikah kiyamazsin ki dedim.yazsmalari gostermese inanmazdim ama gördüm
kiz baska sehirde calisiyor ailesine bizim sehrimizde sube acildi egitim vermeye gidecegim diyor geliyor adamla bir hafta kaliyorlar burada.e tabi birliktelik oluyor.adam tedavi olmadi ise kizin ilki bendim dedi üstü kapali.buradan kizin bakire oldugunu anladim ama konuyu irdelemedim sacma bir muhabbet oldugu icin.abi kizin resmi varmi dedim gosterdi.o nasil guzel bisey oyle.27 yasinda ahu gibj guzel insanin baktikca bakasi geliyor.nasil guzel nasil bisey anlatamam.rus kizlarinin guzelligi resmen.bu kiz sana mi bakti dedim evet dedi.abi alinma ama bu kiz istesin benim diyen bir sürü erkegi pesinden kosturur niye evli bir adamla yasak iliski yasasin dedim.parami gonderiyorsun hayir sevdigini soyluyor dedi.adamda Allahin gucune gitmesin ama cok cirkin kizlar bide koyde yasiyor hayvancilikla ugrasiyor.memur ama cok bakimsiz.karisini merak ettim resmini gosterdi oda guzel kadin Allah icin.bu kiza ev acacak kiz sadece ayda bir gelirim bir hafta kalirim giderim diyormus.ailesinede is seyahati diyecekmis.simdi diyeceksinizki sanane niye dert ettin diye ama gercekten dunya cok bozulmus.pırıl pırıl bi kiz evli ve cirkin bir adama bakireligini veriyor.ben adama hatta abi bu kizin psikolojisi normal degil faydalanma kizdan dedim yoo diyor nikah kiyayim diyirum kabul etmiyor dedi.bende daraldim neyse isimize donelim dedim konuyu kapattim ama kizin goruntusu gözümün onunden gitmiyor.dunya nereye gidiyor.boyle