• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu devirde evlenilip cocuk dogurulur mu

Kizlar birkac gundur ciddi anlamda sinirimi bozan seyler duyuyorum ve yaşadım.kıyamet kopmuş bana gore.insanlar pis kötü ahlaksiz.evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyorum.hatta bir zamsnlar en buyuk hayalim anne olmaktı ama simdi istemiyorum.ama cevreden yokmu talibin niye evlenmiyon baskıları da bunaltti beni.yakin bi tarihte erkek arkadasim kiz arkadasima yavşadı diye ayrildim.neyse isyerinde bir arkadasla mesaiye kaldik kahve arasi verdik.evlenmiyormusun dedi bende olayi anlattim.adam nolmuş yani dedi.ne demek nolmus sevgilim yakin arkadasima asıldı kabul mu edeyim dedim.daha sonra konu şu kaynana damat meselesine geldi.devir bozuk belkide hic evlenmem dedim.adam bana ne dese begenirsiniz."sen tek esliligi savunuyorsun galiba"..:skandal:e heralde dedim.adam biraz sacmaladi dine getirdi konuyu bakabildigin kadar eşe müsade var falan diye zirvaladi.neyse kinu dine donmesin.abi yengeye yazik demek karsina biri ciksa kuma alacan dedim.var zaten gorustugum biride evlenelim dedim kiz evlilik aski öldürür ben nikahsiz yasamak istiyorum demis.ben sok oldum tabi.evli oldugunu biliyormu evet dedi.e zaten nikah kiyamazsin ki dedim.yazsmalari gostermese inanmazdim ama gördüm :KK43: kiz baska sehirde calisiyor ailesine bizim sehrimizde sube acildi egitim vermeye gidecegim diyor geliyor adamla bir hafta kaliyorlar burada.e tabi birliktelik oluyor.adam tedavi olmadi ise kizin ilki bendim dedi üstü kapali.buradan kizin bakire oldugunu anladim ama konuyu irdelemedim sacma bir muhabbet oldugu icin.abi kizin resmi varmi dedim gosterdi.o nasil guzel bisey oyle.27 yasinda ahu gibj guzel insanin baktikca bakasi geliyor.nasil guzel nasil bisey anlatamam.rus kizlarinin guzelligi resmen.bu kiz sana mi bakti dedim evet dedi.abi alinma ama bu kiz istesin benim diyen bir sürü erkegi pesinden kosturur niye evli bir adamla yasak iliski yasasin dedim.parami gonderiyorsun hayir sevdigini soyluyor dedi.adamda Allahin gucune gitmesin ama cok cirkin kizlar bide koyde yasiyor hayvancilikla ugrasiyor.memur ama cok bakimsiz.karisini merak ettim resmini gosterdi oda guzel kadin Allah icin.bu kiza ev acacak kiz sadece ayda bir gelirim bir hafta kalirim giderim diyormus.ailesinede is seyahati diyecekmis.simdi diyeceksinizki sanane niye dert ettin diye ama gercekten dunya cok bozulmus.pırıl pırıl bi kiz evli ve cirkin bir adama bakireligini veriyor.ben adama hatta abi bu kizin psikolojisi normal degil faydalanma kizdan dedim yoo diyor nikah kiyayim diyirum kabul etmiyor dedi.bende daraldim neyse isimize donelim dedim konuyu kapattim ama kizin goruntusu gözümün onunden gitmiyor.dunya nereye gidiyor.boyle
Gayette güzel evlenirde cocuk sahibide olunur çok aldatildimda kandirildimda ama hiç de bidaha evlenmeyi düşünmem demedim eger dogru insan cikarsa ki benim icin ahlak çok önemli ahlakli içim ısınan biri oldumu neden yok diycemki sevgi aşk bunlar cok guzel duygular ama malesefki bana çok uzak şuan:(

Böyle muhabbetlere giren adamlarla direk iletişimi kesmeniz gerekir. Pislikler denk gelmiş size. Bu konuları konuşacak rahatlığı da vermemeniz gerekiyor. Ne münasebet, iş yerinde bir Benimle bir kızın bekaretini konuşabilecek, ya da ben ona aldatıldığını anlatacağım.

Bir de evliliği, ilişkiyi bekaretini vermek ve güzellik seviyelerinde görmekten önce siz vazgeçin. Bunun çok ötesinde, bir kaliteyle ilgilidir evlilik. Sizin aradığınızda bu kalite ve Bu muhabbetleri yapan erkeklerde bunun olmadığı kesin.

Tabi ki çok düzgün insanlar var ve muhakkak rastlayacaksınız da. Ama çevrede bozuk gerçekten, dikkatli olmak gerekiyor. Çok var bu pisliklerden, sizin rastladığınız gibi.

Eşimin yanında çalışan genç, güzel bir kız vardı. Bir müşteri aramıştı eşimi, bundan sonra bizim işleri o hanım takip etsin, dükkana o gidip gelsin diye. 15 günde bir 2 saat onunla oturmaktan ne haz alıyorsa artık sapık herif. Eşim direk bozmuştu adamı ve işini iptal etmişti. İnsanlıktan soğutuyorlar direk.

cnm neden doğrulmasın,böyle insanlar hep var!!
çok şükür ben evlendim de,çocuğumu da yaptım ohh hem de tam zamanında,3. ye hamileyim kasım ayında doğacak minik meleğim allah kısmet ederse,gerçekten bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzek duygu cnmm,yaşamayan anlayamaz öpüuorm

Peki ya cocuklarimiz.nasil koruyacagiz bu pisliklerden onlari.diyorum ya o kiz ailesine egitime gidiyorum diyip buraya geliyor ve evli bilr adamla iliski yasiyor.ailede kizimiz egitimde saniykr.nasil yetistirilecek bu cocuklar

senin evlenip çocuk doğurup doğurmamanla alakalı şeyler değil bunlar. insanlığa güvenin kalmamış olabilir tamam da ortalık rezil diye sen doğru bildiğin hayatı yaşamayıp değiştireceksen dünyayı kim daha güzel hale getirecek?? ben de yobaz gerici tayfadan yılıyorum ama modern, Atatürkçü, özgürlükçü bir evlat yetiştirerek dünyaya katkı sağlayacağıma inanıyorum.
dolayısıyla dünyayı bu gibi pisliklere mi bırakacağız yoksa biz de elimizden geldiğince çabalayıp bunlardan hem korunup hem temizleyecek miyiz?

Siz çalışma arkadaşınızla mesaiye kalıp böyle özel şeyleri nasıl konuşuyorsunuz ya. Erkek arkadaşınızın kız arkadaşınıza yavşamasından ona ne? siz neden o kadar onun özelini irdelediniz açıklamalar yapmasını istediniz fotoğraflarına kadar baktınız o konu açsa bile ben kapatırdım beni ilgilendirmez derdim.

ne rahat adam işyerinden birine yatak odasını anlatıyor bakireliğine kadar ve sizde dinliyorsunuz bence sizde bir garipsiniz yani. Ayrıca böyle insanlar var diye kimse evlenmesin yuva kurmasın mı Allah akıl mantık vermiş sizde kendi kriterlerinize göre insan seçersiniz gözlemlersiniz zor değil yani

Adamla niye bu kadar derin konuları konuştun ki iğrenç muhabbet :KK43: ve şu an bunu bile bile adamın eşinden gizlemiş oluyorsun durumu

Her erkek ayni degil. Takmayin.
Ablamin bir tane tanidigi var, kadin 44 yasinda. Buyuk oglu 2ci iniversitede okuyo. Kadin evli, cocuklu biriyle sevgili. Bi de kapali, namaz kiliyo. Boyle biri nasil evli biriyle sevgili ola bilir ki. Kadin guzel de degil. Tuhaf .

Kizlar birkac gundur ciddi anlamda sinirimi bozan seyler duyuyorum ve yaşadım.kıyamet kopmuş bana gore.insanlar pis kötü ahlaksiz.evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyorum.hatta bir zamsnlar en buyuk hayalim anne olmaktı ama simdi istemiyorum.ama cevreden yokmu talibin niye evlenmiyon baskıları da bunaltti beni.yakin bi tarihte erkek arkadasim kiz arkadasima yavşadı diye ayrildim.neyse isyerinde bir arkadasla mesaiye kaldik kahve arasi verdik.evlenmiyormusun dedi bende olayi anlattim.adam nolmuş yani dedi.ne demek nolmus sevgilim yakin arkadasima asıldı kabul mu edeyim dedim.daha sonra konu şu kaynana damat meselesine geldi.devir bozuk belkide hic evlenmem dedim.adam bana ne dese begenirsiniz."sen tek esliligi savunuyorsun galiba"..:skandal:e heralde dedim.adam biraz sacmaladi dine getirdi konuyu bakabildigin kadar eşe müsade var falan diye zirvaladi.neyse kinu dine donmesin.abi yengeye yazik demek karsina biri ciksa kuma alacan dedim.var zaten gorustugum biride evlenelim dedim kiz evlilik aski öldürür ben nikahsiz yasamak istiyorum demis.ben sok oldum tabi.evli oldugunu biliyormu evet dedi.e zaten nikah kiyamazsin ki dedim.yazsmalari gostermese inanmazdim ama gördüm :KK43: kiz baska sehirde calisiyor ailesine bizim sehrimizde sube acildi egitim vermeye gidecegim diyor geliyor adamla bir hafta kaliyorlar burada.e tabi birliktelik oluyor.adam tedavi olmadi ise kizin ilki bendim dedi üstü kapali.buradan kizin bakire oldugunu anladim ama konuyu irdelemedim sacma bir muhabbet oldugu icin.abi kizin resmi varmi dedim gosterdi.o nasil guzel bisey oyle.27 yasinda ahu gibj guzel insanin baktikca bakasi geliyor.nasil guzel nasil bisey anlatamam.rus kizlarinin guzelligi resmen.bu kiz sana mi bakti dedim evet dedi.abi alinma ama bu kiz istesin benim diyen bir sürü erkegi pesinden kosturur niye evli bir adamla yasak iliski yasasin dedim.parami gonderiyorsun hayir sevdigini soyluyor dedi.adamda Allahin gucune gitmesin ama cok cirkin kizlar bide koyde yasiyor hayvancilikla ugrasiyor.memur ama cok bakimsiz.karisini merak ettim resmini gosterdi oda guzel kadin Allah icin.bu kiza ev acacak kiz sadece ayda bir gelirim bir hafta kalirim giderim diyormus.ailesinede is seyahati diyecekmis.simdi diyeceksinizki sanane niye dert ettin diye ama gercekten dunya cok bozulmus.pırıl pırıl bi kiz evli ve cirkin bir adama bakireligini veriyor.ben adama hatta abi bu kizin psikolojisi normal degil faydalanma kizdan dedim yoo diyor nikah kiyayim diyirum kabul etmiyor dedi.bende daraldim neyse isimize donelim dedim konuyu kapattim ama kizin goruntusu gözümün onunden gitmiyor.dunya nereye gidiyor.boyle

Şaşıracak ne var ki? Haberleri izlemişsin işte; annesinin öz kızının kocasıyla birlikte olduğu bir ülkede o kız tanımadığı kadına neler etmez. Kadının kadına bunu yaptığı bir dünyada erkekler kadınlara neler yapar bir de bunu düşün.
Rakının, şarabın görüntüsünün ahlakimizi bozduğu düşünülen bir ülkede nedense kadın "SANATÇILARIN" kadınlar hakkındaki saçmalıkları ahlakımızı etkilemiyor ya da kumalık, aldatma, çok eşlilik vb kavramlar diziler yoluyla "aklıyla ç*kü yer değiştirmiş insan müsveddelerine" bir bir nakşediliyor. Örnegin senin karaktersiz iş arkadaşın gibi. Sorsan açlıktan nefesi kokar ama bıraksalar bir düzine kadın alacak, diyemiyorsun ki sen önce önündekine laf geçirmeyi öğren.
Hep derim bu dünyayı kadınlar kurtaracak ama o kadınlar "kocamdir; hem sever hem döver" demeyecek, "aldatılınca kuyruğunu kıstırıp geri dönmeyecek", "bir başka kadının mutsuzluguna sebep olmayacak".
Yoksa "bu kafadaki erkeklere" fırsat verirsen dibini bile sıyırır öyle bir yüzsüzlük ama hepsi de bir değil tabii. Daha yeni gördük örneğini mesela Mehmet Aslantuğ vb. kadının hakkını kadından daha çok savunan da yok değil.
Çocuk konusunda seninle hemfikirim ama doğru insanı bulursan evlilik tadına doyulmaz bir şey.

Son düzenleme:
Kusura bakmayin da arkadasinizla bi de erkek bu onun eşini aldatmasini konusmak ustune bekaretine kadar konusmak hic normal degil. bence hayati insanlari sorgulamaya baslarken ilk kendinizden baslayin..

Evet ben sacma muhabbetler yapmayi seviyorum sen daha seviyeli muhabbetler yapsrsin
Boyle adamlara slm bile verme bile dedim ama allahın selami önemli birsey yani... Bir erkeğe dört kadın hakkıni anlamıyorum inanmoyirum da.. İnsanların bazı şeyleri menfaatine yontmasi diye düşünüyorum... Kız er gece ayrılır bundan eminim...

Konunuzun tamamını okuyamadım. Sinirim bozuldu. Muhabbet içeriği bu kadar düşük seviyeli insanlarla bukadar uzun muhabbet edip düşüncelerinizi açmayın demek istiyorum ilk önce.

Sonrası ise ne tarz insanlarla görüşmeye başlarsanız çevreniz hep öyle kişilerle dolar. Çünkü onların arkadaş çevresinden etkilenirsiniz. Demek istediğim , düzgün ve seviyeli kişiler de mevcut hayatta. Böyleleri ile boşuna nefes harcamayın.

Esi de mantığını kullansin Susup hakkını savunmayan insana kim savunur ki... İnsan kendi kıymetini bilmiyorsa başkası hiç bilmes
Haberi yoksa nasıl olacak bu yazdığın adam iki yüzlü karaktersiz se kadın nerden bilsin ne halt yediğini
Kac yıllık evlilikler böyle karaktersiz yaratıklar yüzünden bitiyor keşke kadının haberi olsa da bassa tekmeyi biyerine

Dünya böyle ne pislik adamlara bakanlar var şaşıp kalırsınız... Siz kendinize iyi ilişkileri ve iyi insanları örnek alınız... Adam gibi adamlar da var dünyada... Umarım iyi bir eş nasip eder Rabbim size , yüreğinizi karartıp daraltmayınız...

Haberi yoksa nasıl olacak bu yazdığın adam iki yüzlü karaktersiz se kadın nerden bilsin ne halt yediğini
Kac yıllık evlilikler böyle karaktersiz yaratıklar yüzünden bitiyor keşke kadının haberi olsa da bassa tekmeyi biyerine
Haberi yoksa birsey diyemem ama illa hissederdi gerci aile yaşantılarını bilmediğim için... bilme ihtimaline karşı söyledim... bilip de Susan affeden çok kadın var

Olay çok iğrenç kusucam :kusmuk:korkmakta da haklısınız. Helede yaşadığınız ve bu duyduklarınızdan sonra. Bende evlilikten korkuyordum evlendim. Öyle güzel ikna etti ki çok şükür şu anlık pişmanda değilim. Aksine mutluyum. Böyle bi dünyaya çocuk getirememcilerdendim. Nasıl korurum nasıl yeterim ona diyordum. İstemedim eşim istemesine rağmen. Ama şimdi deli divane istiyorum olmuyor. Yani karşınıza doğru kişi çıktığında kuralların tabuların korkuların hiçbir anlamıkalmıyor. Bu iğrenç insanlar var diye iyi düzgün insanlarda yok değil. Kendinizi şartlamayın:KK54:

Bana niye denk gelmiyor böyle insanlar yahu !
Gerçi denk gelse de oturup abi abi diye muhabbete devam edip, rezilliklerinin detaylarını öğrenmeye de tenezzül etmezdim ya neyse.
Dünyada milyarlarca insan var, karşınıza bi tane namussuz çıktı diye herkesi bi kefeye koymak doğru olmaz. Bu tür insanlar hep vardı, hep de olacak.

Belki rahatsiz olacaksiniz, ama bence bu adam sizinle cinsel olarak ilgileniyor, o yuzden gelip de size boyle sacma sapan kendisini sanki cok cekici, kadinlarin ayilip bayildigi biriymis gibi gostermeye calisiyor. Belki o kizi tavlamistir, ama kimbilir neler neler yapti onu bir dereceye kadar ikna edebilmek icin. Kizin evlenmek istememesinin sebebi de adami sevmemesi, muhtemelen adam kizin egosunu oksuyor, o da kendisini iyi hissettirdigi icin onunla. Siz o kizin yolda bu adami gorup pesine takilip arkadas olmak isteyebilecegini hayal ediyor musunuz? Tabi ki de adam yalan soyluyor, gidip de size bu kizin pesinden aylarca kostum der mi? Merak etmeyin, dunyada hala guzel insanlar guzel insanlari tercih ediyor. O kiz da bulacak dogru kisiyi bir gun.

Başlığa cevap veriyorum evet evlenilir çocuk yapılır.
Evlenip çocuk doğurmanın devri olmaz.

1 tane şerefsiz 1 tane aşüfte gördün diye neden geriye kalan 6 milyarı gömüyorsun ki?

Temiz ahlaklı biri olursa neden yuva kurulmasın?

O erkek ve kadın bozuntuları kendi şerefsizliğine yansın. Resmen zina yapıyorlar. Gizli nikah diye bir şey yoktur..

Ben bu tip biriyle samimi olarak sohbet etmem. Objektif olamayan biriyim.
"Utan utan gören de adam sanar" der döner işime bakarım..
Kimbilir evde karısına çocuğuna nasıl davranıyor pislik.. Herkes layığını bulur zaten.

Dindeki anlatılanı da çok yanlış anlamış zaten salak.. İşlerine geldiği gibi yorumlayan ikiyüzlülerden..

Back