Bu daaa Neffset'in salonu.. Umarım beğenirsiniz :):):)

Güle güle oturun
Küçük bile olsa aydınlık olmuş eviniz, ben de arkadaşlar gibi çok begendim
Gözümün aradığı, eksik olan bir şey oldu. "Güller"
English Home ya da benzeri mağazalarda bulunan gül detaylı objeler çok yakışacaktır

Küçük bir salon bu kadar ferah ve şık döşenebilir.. tebrik ederim ekleyebileceğim tek bişey var o da masanın üstündeki aksesuarlar biraz zayıf kalmış sanki.. güzel bir vazo ve içinde güller olsa mesela? Birde 3. bir renk demiş bazı arkadaşlar eğer bunu düşünürsen su yeşili veya mint denilen rengi kullanmalısın bence.

Arkadaslar cok tesekkur ederim yorumlariniz beni cok mutlu etti,Allah hepimuze huzur doku güzel yuvalar versin insallah... onerilerinizide dikkate alacagim,salonuma zigon sehpa almam gerekiyir belki onun uzerine gullu objeler alabilirim,konsol.olmadigindan aksesuar anlaminda biraz zayif kaldi farkindayim.. ucuncu renk aklima gelmemisti ama hos olabilir dusundum de ama daha geniz bir evim oldugunda ancak :)))

tatlım maşallah çok güzel huzurlu oturmaytı nasipp etsinsin rabbim bende beyaz koltuk pembe çiçekli yastık bu tarz düşünüyorum perdlerimid epembe ama herkes beyaz koltuk alma diye diye başımın etini yedi ama bende beyazı kremem kahveye değştirisem beğendiğim koltuk olmıycak diye korkuyorum artık sizce ne yapamlıyım siz menunmusunuz pişmöanmısınızz en kötü 3 lüden birini pembe yapım barim 3 lü tek beyaz olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…