Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bu sefer istediğim gibi olsun diye kuaföre de gittim ama yine olmadı canım
neyse napalım..

ben çıkıyorum kızlar
iyi haftasonları herkeseee

bencede hani nerdesin onlar o an altta ismi olanlardı liste değil yani nerdesin bakim sen dünden beri

hımm tamam o zaman pardon güzelimben okul semalarında dolanıyorum yarın anneler günü gösterisi var ya son hazırlıklarda bitti yarın izliycez bakalım minikler ne yapıcaklar

diğer arkadaşlarda hoşgelmişler allegriacığım sen nasılsın işler nasıl saçını sen kızıl mı boyuyorsun hala sana çok yakışıyor ama bende dün bal köpüğü yaptım biraz turuncumsu oldu sanki ama idare eder işte genç kız değilim nasıl olsa

hımm tamam o zaman pardon güzelimben okul semalarında dolanıyorum yarın anneler günü gösterisi var ya son hazırlıklarda bitti yarın izliycez bakalım minikler ne yapıcaklar
öyle tabi sensiz kkmı olur :))
yaa hadi bakalım resimlerine bakarız merakla :)
bal köpüğümü yaptın benim rengim :)) yakışmıştır sana fıstık
evet allegra senin kızılını bende çok beğeniyorum değiştirdinmi ne yaptın
bana ver sen onu dilediğince uyu

oluuuuuuuuurrrr :))))))

zevkleee memnuniyetle

burdayım şekerim kk da söyle bir turluyayım dedim ama uykum geldi çok sen nasılsın peluşum nasıl saçı bantlım

hoşbuldukk canımmmmm :124:

sağol bebeğim ya oğlum bugun gösteride çok güzel anasını ağlatı vallahi hepsi çok tatlıydılar peluşumda büyüycek okula gidicek annesine elleriyle hediye yapıcak

sağol bebeğim ya oğlum bugun gösteride çok güzel anasını ağlatı vallahi hepsi çok tatlıydılar peluşumda büyüycek okula gidicek annesine elleriyle hediye yapıcak

yerim ben onu büyümüşte maşallah
ya teyzesi pelinde büyüsünde yapsın çok güzel ya..
okul olayıda çok kötü oldu ama 5.5 yaşında başlıycak kuzum

yerim ben onu büyümüşte maşallah
ya teyzesi pelinde büyüsünde yapsın çok güzel ya..
okul olayıda çok kötü oldu ama 5.5 yaşında başlıycak kuzum

malesef sizinkiler öyle başlıycak ama biz bu sene yırttık seneye yine anaokuluyuz 2007 nisana kadar doğanlar ilkokula başlıycak biz eylül doğumluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…