• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Fethiyeyi pek gözümüzde abartmamak lazım sadece tatil yerleri denizi plajları harika komşuculuk desen yok denecek kadar azdı ama evliliğimin ilk yılını orda geçirdim benim için özel bi şehir olarak kalacak :) Bu arada tek istediğim bi kaç samimi dostlar temiz çevre bide eşim yanımda olsun :) çevre illere gezmeye gideriz :)

Canım Keşan'da çok güzel dostluklar kurup çok sevdiğin komşular elde ediceksin inan bana.. buraya tayin olup da gelenler gidemiyor :9: Güzel bi çevren olucağına inanıyorum.. Bu arada istersen bende Keşan'daki ilk dostun olabilirim.. :29::48:
Tekirdağ oldukça yakın sık sık gidebilirsiniz biz gidiyoruz :) yazları güzel oluyor bir de erikli yayla ve mecidiyeye gidiyoruz denizi güzeldir.:10:

Canım Keşan'da çok güzel dostluklar kurup çok sevdiğin komşular elde ediceksin inan bana.. buraya tayin olup da gelenler gidemiyor :9: Güzel bi çevren olucağına inanıyorum.. Bu arada istersen bende Keşan'daki ilk dostun olabilirim.. :29::48:
Tekirdağ oldukça yakın sık sık gidebilirsiniz biz gidiyoruz :) yazları güzel oluyor bir de erikli yayla ve mecidiyeye gidiyoruz denizi güzeldir.:10:

erikli mecidyeye bizde gidiyoruz ama istanbuldan denizi diğer yerlere göre çok temiz berrak

Çok teşekkür ederim tabikide tanışmak isterim :)) özelden yazışalım :)

erikli mecidyeye bizde gidiyoruz ama istanbuldan denizi diğer yerlere göre çok temiz berrak
Canim zaten buralari diger yerlerden ayiran da o.. erikli denizi eskisi kadar temiz degil malesef ama mecidiye ve bazi koylari enez yolundaki vakif gercekten cok berrak sulara sahip ben seviyorum saris korfezimizi :116: bir suru yerde denize girdim ama hicbiri burdaki deniz kadar etkilemedi beni :)
Çok teşekkür ederim tabikide tanışmak isterim :)) özelden yazışalım :)

Cevap yazdim tatlim :)

Son düzenleme:
Hadi herkes nerde oturduğunu, kaç çocuğu olduğunu ve ne iş yaptığını yazsın

Ben Çorlu'dayım
2 oğlum var,
malesef şimdilik ev hanımıyım

Oy oy anne oldum aldım kızlarımı buraları unuttum çok özlemişim sizleri beyaaaaaaaa

Lüleburgaza bu sene gelen ve buralılar varmı:halay:Topic kalmış 2014 de... Bende yeni gelin buralarda:bicak::hamarat:

Sevgili topigim ve trakyalı arkadaşlarıma selam vermeden gecmiyim nasılsınız görüşmeyeli ben cerkezkoye taşındım 3 yıl oldu buraliyiz artık
Çerkezköyde yaşayanlar vardı sanırım ‍♀️

Back
X