Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben biraz fanatiğim ama eşim ölesiye fbli garibim bitti resmen(bizde peline fenerli şeylerini giydirdik eşimle ben formalarımızı giydik ama kısmet ya
![]()
aa şansınıza bak sizi sizi :))malesef sizinkiler öyle başlıycak ama biz bu sene yırttık seneye yine anaokuluyuz 2007 nisana kadar doğanlar ilkokula başlıycak biz eylül doğumluyuz
aynen eşimi bi an ağlıyyo sandım neşeli bişeyler açta oynayalım azcık diyorum dahada kızdı gitti uyudu :) yenseydi yarında fenerli kıyafetlerle dışarı çıkıcaktı oğluyla![]()
Merhaba canım
ıstanbul da cennette oturuyorum,tekirdağlıyız biz,annem çerkezköy babam saray..
Sen?
Mesaj çok eski ama merak ettim sormadan geçemicem.. Bu Cennet Küçükcekmece Cennet mh. mi?.. Ben de Tekirdağ / Çerkezköylüyüm bu arada.. Çok eski bulgaristan göçmeniyiz.
merabayın kızlar nasılsınız dün çok yoğundum pek bişeyler yazamadım hoş geldim şimdide kimsecikler kalmamış
masımım bende özledim haftaya sana geliyoruz pelinle inş :) ama ben senin evi vsvs unuttum beni duraktan alırsın bıcım pelinle zaten yolda ne hallere düşerim allah bilir kızımla tek başıma en uzun yolculuğum olucak![]()
merhaba hemşolar
ben de dün bugün çok yoğundum gelemedim hiç
birazdan da çıkıp eve gitçem yoruldum heee
öperim sizi
hemşoların hepsi yoğun galiba
günaydın kızlar![]()
huhhuuu nasılsın hemşocum![]()
iyiyim canım benim
yorgun,yoğun ama keyifliyim Allaha şükür
sen nasılsın?
ayıpsın şekercim alırım tabiiki bişey yok aslında hastane durağında indimii aşağı doğru yürüycen o kadar ben taşırım pelinimi kucakta sen kaanın elinden tutarsın değiş tokuş :)
merhaba şekerim bizde seni öptük![]()