• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ben biraz fanatiğim ama eşim ölesiye fbli garibim bitti resmen :((bizde peline fenerli şeylerini giydirdik eşimle ben formalarımızı giydik ama kısmet ya :(

ben biraz fanatiğim ama eşim ölesiye fbli garibim bitti resmen :((bizde peline fenerli şeylerini giydirdik eşimle ben formalarımızı giydik ama kısmet ya :(

aynen eşimi bi an ağlıyyo sandım neşeli bişeyler açta oynayalım azcık diyorum dahada kızdı gitti uyudu :) yenseydi yarında fenerli kıyafetlerle dışarı çıkıcaktı oğluyla:8:

malesef sizinkiler öyle başlıycak ama biz bu sene yırttık seneye yine anaokuluyuz 2007 nisana kadar doğanlar ilkokula başlıycak biz eylül doğumluyuz
aa şansınıza bak sizi sizi :))
aynen eşimi bi an ağlıyyo sandım neşeli bişeyler açta oynayalım azcık diyorum dahada kızdı gitti uyudu :) yenseydi yarında fenerli kıyafetlerle dışarı çıkıcaktı oğluyla:8:

ay allah ağlarlarda beklerim yani ,baba oğul ne güzel havalı havalı gezerlerdi gezemediler kısmet başka sefere bizimkide arabayla yoğun müzk sesiyle tura çıkıcaktı ama :):2:

merabayın kızlar nasılsınız dün çok yoğundum pek bişeyler yazamadım hoş geldim şimdide kimsecikler kalmamış :5:
masımım bende özledim haftaya sana geliyoruz pelinle inş :) ama ben senin evi vsvs unuttum beni duraktan alırsın bıcım pelinle zaten yolda ne hallere düşerim allah bilir kızımla tek başıma en uzun yolculuğum olucak :1:

merhaba hemşolar
ben de dün bugün çok yoğundum gelemedim hiç
birazdan da çıkıp eve gitçem yoruldum heee
öperim sizi

merabayın kızlar nasılsınız dün çok yoğundum pek bişeyler yazamadım hoş geldim şimdide kimsecikler kalmamış :5:
masımım bende özledim haftaya sana geliyoruz pelinle inş :) ama ben senin evi vsvs unuttum beni duraktan alırsın bıcım pelinle zaten yolda ne hallere düşerim allah bilir kızımla tek başıma en uzun yolculuğum olucak :1:

ayıpsın şekercim alırım tabiiki bişey yok aslında hastane durağında indimii aşağı doğru yürüycen o kadar ben taşırım pelinimi kucakta sen kaanın elinden tutarsın değiş tokuş :)

merhaba hemşolar
ben de dün bugün çok yoğundum gelemedim hiç
birazdan da çıkıp eve gitçem yoruldum heee
öperim sizi

merhaba şekerim bizde seni öptük:16:

ayıpsın şekercim alırım tabiiki bişey yok aslında hastane durağında indimii aşağı doğru yürüycen o kadar ben taşırım pelinimi kucakta sen kaanın elinden tutarsın değiş tokuş :)

merhaba şekerim bizde seni öptük:16:

al canım sen en iyisi :))pelini kangrudamı kucağımda mı getirsem bilemedim :) gelirken püresini çorbasını vsvsvsv koca bir bavulla gelicem :27:

Heeeeyyy ben geldimmmm :9: Herkess nerde bakalımmmmmmm?

Gülinimmm ses verrr :9:

Son düzenleme:
Back
X