Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

aLLeGRia "heh yırttım" demiş ya ondan dedim :)

ee neler yapıyorsunuz çalışanınız / evli olanınız / ev kızı/hanımı olanınız???

ben evliyim çalışıyorum. çocuğumuz henüz yok. kısmetse 2014te...

ne yapalım ben çalışmıyorum 2 senedir evde kızıma bakıyorum 8 aylık oldu kızım
sende fazla bekleme 2014 ohoo :))

ne yapalım ben çalışmıyorum 2 senedir evde kızıma bakıyorum 8 aylık oldu kızım
sende fazla bekleme 2014 ohoo :))

ahhh ahh... ben de isterdim hiç beklememek ama ev aldık üzerinize afiyet, onu ödüyoruz. kısmetse 2013'te çalışmalar 2014'te allah kısmet ederse bebek düşünüyoruz.

seninkini de allah bağışlasın. sağlıkla büyür inşallah.

Özel bir şirkette muhasebeciyim ben canım, bekarım. 1990 Malkara doğumluyum Keşanda ikamet ediyorum

Ciddi bir ilişkim var çeyiz hastalığına tutuldum

yarışmacı arkadaslara basarılar

kızlaaaar bu aradaa sizin de fikirlerinizi alıyımm pazartesi erkek arkadasımla yıldonumumuz... ve ilk yıl donumumuz... işte kendimce hazırlayacağım sürprizler. Sizde fikir vermek ister misiniz? belki sürprizime bişiler eklemek istersiniiiizzzz Ne dersiniiiiiiiiiiizzzz

İşte burda yapmayı planladığım sürprizimmmm: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/472470-pelinin-cicileri-23.html

Neeeyy... Çeyiz mi... allah kolaylık versin :) ei çok doldurma çeyiz diye sonra atacak yer arayacaksın. :)))

canım hayırlı olsun çok iyi etmişsin ev almakla sonrası daha güzel sizin için bebiklede inşallah uygun olan istediğin zaman alırsın kucağına

Neeeyy... Çeyiz mi... allah kolaylık versin :) ei çok doldurma çeyiz diye sonra atacak yer arayacaksın. :)))

filiz arkadaşa katılıyorum sakın doldurma örneğin ben gıcır gıcır yemek masamı attım alırkende gümüşlük almamıştım bir mini vitrin birde masam vardı sıkıldım masayı attım oh ev rahatladı şimdi sıra mini vitrinde onada tekmeyi vurucam yakında nefret ediyorum fazla ve gereksiz eşyadan

Canlarımm ufak ufak alıyorummm :))))

Şuanlık evde bir köşede saklanıyorlar ve koliden cıkacakları gunu beklıyorlar

İklimim canım ben vitrin almayacağım. umarım hiçbi şeyi atmam o kadar para veriyoruz ya hu, gereksiz bişey almadım gerçi şimdiye kadar

ben 26 istediğin gibi hitap edebilirsin canımcım

hoşgeldin..baba tarafından trakyalıymışsın eşin de trakyalı dolayısıyla sen de gayet trakyalısın

teşekkür ederim kızlar yaşlarımız aşağı yukarı yakınmış bende 23 yaşındayım canlarım diyebilirim o zamansa

iklim,
aLLeGRia+,
esencan,
filizozan,
Miensera,
lajoie,
gülin-89

eski günlerimize dönüyoruz hehe

iklimcim adımı burda görmek çok hoşuma gitti maşşallah bize

filizcim ben çalışıyorum muhasebeciyim bende ama mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum,bekarım

1989 keşan doğumluyum,geliboluluyum ama çorlu'da yaşıyorum hehhe amma karışığım bende hee

ciddi bi ilişkim var sevdiceğimi çok seviyorum

canımm yaa tam 1 ay sonra bizimde ilk yıl dönümümüz ama şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye planladığına bakmadım henüz birazdan bakıcam birbirimize fikir veririz en azından

aaaaaaaaayyyyyyyyyy hemdeeee keşanlıııııııııııııııııııııııı

gelll yamacımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnmmmm ben sana fikirr veririm elimden geldiğinceeee hele bi atlatsaammmmm

hehhehehehehhe geldim yamacına pelinciiimmmmm isimlerimizde benziyo heee kardeşmiyiz yoksam

Ayyy evet yaaa Gülin Pelin

gelio musun bu taraflara Gülincimmmmmmm

Keşan'a gitmiyorum canım akrabalarım falan hepsi Gelibolu'da.Bayramlarda tatillerde hep Gelibolu'ya gidiyoruz Keşan'la mesafesi çok az zaten.Sen bu tarafa Çorlu'ya ya da Gelibolu'ya gidiyomusun?

Keşan'a gitmiyorum canım akrabalarım falan hepsi Gelibolu'da.Bayramlarda tatillerde hep Gelibolu'ya gidiyoruz Keşan'la mesafesi çok az zaten.Sen bu tarafa Çorlu'ya ya da Gelibolu'ya gidiyomusun?

Geçen gün Geliboludaydım canım. Evet Keşanla çok yakııınnn Sen neden Keşan da doğdun canım tayin durumundan falan mı?

Çorlu'ya gelemedim yaklaşık 1 senedir, çok yakın arkadaşım var orada üniversiteden hep niyetine giriyorum da kalıyor ya

Yok canım tayin değil de.Benim doğduğum sene Gelibolu hastane açısından fazla donanımlı değilmiş ilk doğumları Çanakkale'ye gönderiyolarmış.Ben biraz zamansız aniden gelmek isteyince annemin sancısı tutunca Çanakkale'ye feribot beklemeleri lazım dayanamaz bişey olur diye en yakın Keşan'a gitmişler orda doğum yapmış.Ondan doğum yerim Keşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…