aLLeGRia "heh yırttım" demiş ya ondan dedim :)
ee neler yapıyorsunuz çalışanınız / evli olanınız / ev kızı/hanımı olanınız???
ben evliyim çalışıyorum. çocuğumuz henüz yok. kısmetse 2014te...
iklim,
aLLeGRia+,
esencan,
filizozan,
Miensera,
lajoie,
gülin-89
eski günlerimize dönüyoruz hehe
ne yapalım ben çalışmıyorum 2 senedir evde kızıma bakıyorum 8 aylık oldu kızım
sende fazla bekleme 2014 ohoo :))
Özel bir şirkette muhasebeciyim ben canım, bekarım. 1990 Malkara doğumluyumKeşanda ikamet ediyorum
Ciddi bir ilişkim varçeyiz hastalığına tutuldum
yarışmacı arkadaslara basarılar
kızlaaaar bu aradaa sizin de fikirlerinizi alıyımm pazartesi erkek arkadasımla yıldonumumuz... ve ilk yıl donumumuz... işte kendimce hazırlayacağım sürprizler. Sizde fikir vermek ister misiniz? belki sürprizime bişiler eklemek istersiniiiizzzzNe dersiniiiiiiiiiiizzzz
İşte burda yapmayı planladığım sürprizimmmm: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/472470-pelinin-cicileri-23.html
ahhh ahh... ben de isterdim hiç beklememek ama ev aldık üzerinize afiyet, onu ödüyoruz. kısmetse 2013'te çalışmalar 2014'te allah kısmet ederse bebek düşünüyoruz.
seninkini de allah bağışlasın. sağlıkla büyür inşallah.
Neeeyy... Çeyiz mi... allah kolaylık versin :) ei çok doldurma çeyiz diye sonra atacak yer arayacaksın. :)))
Neeeyy... Çeyiz mi... allah kolaylık versin :) ei çok doldurma çeyiz diye sonra atacak yer arayacaksın. :)))
filiz arkadaşa katılıyorum sakın doldurma örneğin ben gıcır gıcır yemek masamı attım alırkende gümüşlük almamıştım bir mini vitrin birde masam vardı sıkıldım masayı attım oh ev rahatladı şimdi sıra mini vitrinde onada tekmeyi vurucam yakındanefret ediyorum fazla ve gereksiz eşyadan
ben 26istediğin gibi hitap edebilirsin canımcım
hoşgeldin..baba tarafından trakyalıymışsın eşin de trakyalı dolayısıyla sen de gayet trakyalısın
ay ne güldürdün beni görmen dileğiyle:98::123: ikinizinde mesleği şahane
evet canım işin sırrı o darısı sana çok teşekkür ederim..
ben 25 yaşındayım 6 buçuk yıldır evliyim 8 aylık kızım var bende küçük değilsindir sanırsam
Kızlaaar cok sağ ol, güzel düşünceleriniz için.Güzel bakan gözler güzel görürmüş.
Filizozan hoşgeldin aramıza canımcımm:))) Tekirdağ'ı çok severimmmmmmm mukemmel bir yerde yasıyorsun vallah:)
Gülincim bana da dilediğin gibi hitap edebilirsin sekerim 22 yasımdayım
iklim,
aLLeGRia+,
esencan,
filizozan,
Miensera,
lajoie,
gülin-89
eski günlerimize dönüyoruz hehe
Özel bir şirkette muhasebeciyim ben canım, bekarım. 1990 Malkara doğumluyumKeşanda ikamet ediyorum
Ciddi bir ilişkim varçeyiz hastalığına tutuldum
yarışmacı arkadaslara basarılar
kızlaaaar bu aradaa sizin de fikirlerinizi alıyımm pazartesi erkek arkadasımla yıldonumumuz... ve ilk yıl donumumuz... işte kendimce hazırlayacağım sürprizler. Sizde fikir vermek ister misiniz? belki sürprizime bişiler eklemek istersiniiiizzzzNe dersiniiiiiiiiiiizzzz
İşte burda yapmayı planladığım sürprizimmmm: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/472470-pelinin-cicileri-23.html
teşekkür ederim kızlar yaşlarımız aşağı yukarı yakınmış bende 23 yaşındayım canlarım diyebilirim o zamansa
filizcim ben çalışıyorum muhasebeciyim bende ama mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum,bekarım
1989 keşan doğumluyum,geliboluluyum ama çorlu'da yaşıyorum hehhe amma karışığım bende hee[/B]
ciddi bi ilişkim var sevdiceğimi çok seviyorum
canımm yaa tam 1 ay sonra bizimde ilk yıl dönümümüz ama şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye planladığına bakmadım henüz birazdan bakıcam birbirimize fikir veririz en azından
aaaaaaaaayyyyyyyyyy hemdeeee keşanlıııııııııııııııııııııııı
gelll yamacımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnmmmm ben sana fikirr veririm elimden geldiğinceeee hele bi atlatsaammmmm
hehhehehehehhe geldim yamacına pelinciiimmmmm isimlerimizde benziyo heee kardeşmiyiz yoksam
Ayyy evet yaaa Gülin Pelin
gelio musun bu taraflara Gülincimmmmmmm
Keşan'a gitmiyorum canım akrabalarım falan hepsi Gelibolu'da.Bayramlarda tatillerde hep Gelibolu'ya gidiyoruz Keşan'la mesafesi çok az zaten.Sen bu tarafa Çorlu'ya ya da Gelibolu'ya gidiyomusun?
Geçen gün Geliboludaydım canım. Evet Keşanla çok yakııınnnSen neden Keşan da doğdun canım tayin durumundan falan mı?
Çorlu'ya gelemedim yaklaşık 1 senedir, çok yakın arkadaşım var orada üniversiteden hep niyetine giriyorum da kalıyor ya
slm kızlar bende tekirdağ çerkezköydenimm nasılsınızzz?
canım hayırlı olsun çok iyi etmişsin ev almakla sonrası daha güzel sizin için bebiklede inşallah uygun olan istediğin zaman alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?