Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

sevgili lajoie,

seni bi dünya mobilyacıya götürecekler ve kendini almak zorundaymışsın gibi hissedeceksin. hele ki kiralık olacaksa ilk evin mümkünse ik çekyat. dha sonra kendi evini alınca istediğin gibi döşersin. ama olmuyo ki. çevredekiler adamın aklına giriyo. "her şeyin tam olsun" diye. ama aslında öyle değil. kullanmayacaklarını almak saçmaymış.

iklim'ciğim ben de atıcam ama biraz kırılsın dökülsün istiyorum.yemek masasını bir güzel kullanıyom valla :) eskisin de değiştireyim diye

lajoie'cim. Kolay gelsin sana. elektronik bir şeyler de alacaksan bence alma ama parasını bir kenara sakla. çünkü aradan zaman geçince modası geçiyo daha teknolojik olanları çıkıyo falan o yüzden para olunca alınmayacak şeyler değil.

mobilya konusundaki hayalim. bir tane lcd tv masası. ve koltuklar belki bir konsol onun dışında hiçbir şeyi istemiyorum. her şeyin toplanabilir portatif olanlarına sahip olmak istiyorum. bir giyinme odam olsun, yatak odamda sadece yatak olsun istiyorum. evi temizlerken "onu çek bunu kaldır" istemiyorum. her şey yerden yüksek olsun istiyorum. toz göstermeyen renk olsun istiyorum. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM :)))

Filizcim merhaba,

Benim bir tarzım var bu konuda araştırıyorum zaten sürekli. Country bi ev planlaması var gözümde, erkek arkadasımda o tarzdan hoşlanıyor zira. kalabılığı sevmıyoruz. kişilikli bir ev istiyoruz. İnşallah kendi evimize tasımak istiyoruz ilk eşyalarımızı ve ona gore dizayn, dekore etmek istiyoruz. kısmet tabi...

Elektronik şeyler için henüz çok erken, ama araştırmaya basladım. Ben biraz bilinçli tüketici olmayı seviyorum. İnce eleyip sık dokuyorum

Deli gibi gelinlik bile bakıyorum. Gören beni nişanlı falan sanır. Ama yok öyle bişey sadece araştırmayı seviyorum:)

Şuan sadece mutfak için ihtiyacım olabilecek "incik cincik" diye tabir ettiğimiz seyleri alıyorum.

Ama tum tavsiyelerin için sağ ol cnm.

ben 5 sene kullandım aman :) kullanmadım yattı yatır gibi duvarın önünde mutfağım büyük ve masam çok kullanışlı ötekine hiç gerek yoktu :)
yani kullanabiliyorsan koruma kullan tüm eşyanı değiştirirsin sonra en kolay şey eşya almak bu devirde

evet country güzel bir tarz. ayrıca bilinçli olmak da güzel, tebrikler.

Gelinlik için bir önerim var. İstanbul Fatih.. oraya gidip de cebine ve zevkine uygun gelinlik vs bulmaman imkansız. 500 tl'den 10.000 tl ve daha üstüne kadar bir dünya hem satış mağazası var hem de dikimci. yani hazır olcam diyorsan da bulursun, diktircem diyorsan da bulursun. ben nişanlığımı da gelinliğimi de ordan almıştım 2009'da :)

Teşekkür ederim canım sağ ol.

Evet biliyorum Fatih'te pek çok modaevi ve gelinlikçi var. Üstelik dediğin gibi ucuz da. Kısmet bilemiyorum. Keşan'a 2-3 ay önce Henna açıldı, şimdi de Miss Defne. Bu yüzden mutluyum, gelinlik için istanbul'a tasınmak istemiyordum her hafta sonu eğer güzel bir gelinlik bulursam burdan alırım olmazsa İstanbul tabii. Gelinliğinin resmi var mı Filizcim?

Ben dantel gelinlik seviyorum. Off hele ki Pronovias.

iyi geceler kızlarr :111: çok uykum geldi pelin mesai yaptı bu akşam

kismet. Bahtin acik olsun hepsi olur. Gelinligimin fotosunu yuklerim. Ben de severim pronoviasi ama ben kabarik istemistim oyle aldim. Kat katti benimki kirik beyaz. Uzeri bol tasli straplez. Duvagim tulden uclari fransiz danteline benzer biseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…