anam ben bu topigi daha yeni görüyürumm
bende 100% trakyaliyim
ee anlatin bakalim kaynasalim biraz
Aaaaa sen de miii canııımm
Hoşgeldiiiinn bakalımmmm
Sen nerdensinnn? Özel mesajda da yazabilirsin canımm aayy hemşo çıkarsaaakk şok geçiririm sanırım...
Şirket dolayısıyla bi ayağımız lüleburgaz da canım... Ortak firmamız orda.
Ben Keşandayım.
eveeeettt bendeeeeeeeee :122:
kirklareli/lüleburgaz cnm
ya sennnn???
süper kuzumm
ben evlendikten sonra türkiyeye gelicem temelli görüsürüz ozaman
Aaa sen yurtdısında mısınnn? blmıyordum caanımmm inşallah en kısa zamanda kavusursunuz canım yaaa...
evet cnmbiz diger topikte hic mi konusmadik yaaa :26: cok tuhaf aslinda ben gelen gecenle konusuyorum
amin cnm insallah cümlemizeeee
Canım ben yaklaşık 10 gundur izinliydim topice girdim ama fazla yazamadım... sizin bi tane topic vardı sanırım 2013 yaz gelinleri onlardan biri miydin sen tatlım? cunku ben o topice hiç yazmadım.. ondan tanısmıyor olabiliriz.
evet cnm o topiktikimse yazmadigi icin sizinkine gectim
Kızlar Merhaba,
Trakyalı değilim ama 2 senedir buralardayım ve çok seviyorum Trakya'yı, doğasını, kültürünü, herşeyini... beni de aranıza kabul eder misinizzz???
Hoşgeldiiiiiinn bakalııımmmm
Trakya'nın neresinden canıımm? Aslen nerelisinn:)
Eveeettt kuşumm hadi canlanalımmWouuuww Trakyalılar topiği canlanmış geneeeeeeee
Kaynaşalım hadeeeee
Teşekkür ederiiimben çorlu'da oturuyorum. Aslen de Eskişehirliyim... Sen nerdesin?
Eveeettt kuşumm hadi canlanalımm
Çorlu çok güzel.. Eskişehir'de harikaa:) Bi güzelden bi güzele ne guzel valla:)) Evlilik sebebiyle mi Çorlu'dasın canım?
Ben Keşan'dayım.
Wouuuww Trakyalılar topiği canlanmış geneeeeeeee
Kaynaşalım hadeeeee
evet canım, biz normalde İst.te çalışıyor ve yaşıyorduk ama sonra eşime burda güzel bir fırsat çıktı o geldi ben de evlenince geldim. 2 yıldır da buralardayız... Keşan'a gitmedim ama içinden geçtim sanırım, Erikli'ye giderken :) güzel bir yere benziyodu!
Gülin-89 sen nerdensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?