Ben ne kadar şanssız bir insanım ya, artık dayanamıyorum.. :/ Yeni sevgilimden de soğudum. Beni yönlendirin bi kardeşlerim, sizlere güveniyorum, şu durumda mantıklı davranamıyorum.. Sabah erkenden erkek arkadaşım aradı görüşmemiz lazım acil deyip beni yatağımdan kaldırdı.. Hazırlan almaya gelicem, falan dedi.. Ben de sandım ki dışarıda kahvaltı yaparız, gayet spor giyindim.. Oldukça mutsuzum.. Bi de öncesi günün kırgınlığı vardı, ufak tefek şeyler için tartışmıştık, sabah yüzüm plastik makyajla bile ulaşamıycağı bi formdaydı, gören yanındakini dürttü o halimle.. Yüzüm şişmiş, hem uykusuzluk hem regli olmanın verdiği huysuzluk ve şişkinlik.. Neyse hazırlandım falan çıktım.. Yol boyu sessizlik, bende anlamsız bi endişe ki boşa da değilmiş.. Bi apt önünde durduk.. Ben hala olaya inanamadım, neyse indik, evine hoş geldin deyince bende azbuçuk bişeyler canlandı, sinir krizi geçircektim inanın kii.. Ayağımda parmaktan geçmeli çoraplar
Beni evine götürdü, sürprizmiş(!) Camdan annesi el sallıyor.. O an yer yarılsa da içine girsem dedim, yanımdaki adamdan nasıl tiksindim, gözlerim doldu... Nerdeyse orda ayrılacaktım ya, hayatımın en büyük rezilliğiydi.. Eve çıktık, annesi çok bakımlı ve güzel bir kadın, kendi annemden güzel olmasın.. Bir sürü şey hazırlamış.. Oturduk tek lokma bişey yiyemedim, sohbet edemedim.. Galiba çoraplarımdan utandığımı anladı, sürekli çok güzelsin, çok bakımlısın falan dedi.. Annesi gerçekten çok iyi bir insan ama ben bu ilişkiye bitti gözüyle bakıyorum..
Bir de teyzesinin kızı vardı ergen yaşlarda.. O da memelerime taktı, memen büyükmüş, bayağı büyükmüş diye. Mememle boğasım geldi..
Bir daha ben bu ailenin yüzüne nasıl bakarım arkadaşlar? Ordan çıkar çıkmaz, durakta bırakmasını söyledim ve sinirimden ağladım.. Kim bilir annesi hakkımda ne düşündü.. Hayatımda geçirdiğim en rezalet gündü.. Hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim.. Bu ne böyle ya emrivaki bile denemez.. Onu hiç affetmiycem. Bundan sonra herhalde benim için düşüncelerini de değiştiremem kimsenin. Bi daha kar tepmeye gidecek bile olsam ayağımdan ince çorap çıkarmam.. Uzun oldu ama gerçekten hiç iyi değilim.. Rüya olması için yalvardım bugün yaşananların.. Mesajlarına da cevap vermiyorum şimdi.. Ki o da sanırım soğudu çoraplarımı falan görünce.. Gelecek görüyor musunuz bu ilişkide? Bu tarz şeyler yaşadınız mı hiç? Allahım bi türlü içimi rahatlatamıyorum..
Not: Annesiyle ilk buluşmam ve böyle olacağını hiç ummamıştım. Hazırlıksız yakalandım ve mahcup oldum tipimden dolayı.. Üstüne regli oldğum için sinirliydim de.. Emrivaki şeklinde olup, beni zor durumda bıraktığı için soğuyup, sinirlendim ve geçmiyor da sinirim şuan.. Çünkü daha geçen hafta davetlerini teşekkür edip ve çiçek gönderip reddetmiştim. Çorabım da yırtık değildi, fotoğraftaki gibiydi çorabım. annesi öyle bakımlı olunca ben de kötü hissettim doğal olarak..
Eki Görüntüle 961940