Sevgilinin yaptığı densizlik.
Neden sana sormadan emrivaki yapıyor?Belki sen söz , nişan olmadan tanışmak istemiyorsun ailesiyle.
Bende nefret ederim bu tarz emrivakilere.
Ama rezil oldum diye düşünme, boşversene.
Saldırasım geliyor ya, dalasım geliyor çocuğa.. gün boyu bu konu aklıma geldikce hep utandım.. Çok utanıyorum( öğleden sonra olsa daha iyi olabilirdim ruh hali ve görüntü olarak.. Ya da dışarda buluştursaydı yine de affedebilirdim.. Çok rezaletti çookk... :///
Güya sürpriz yapmışş.. Boşveremiyorum :///
Arabada durunca anlar anlamaz bu şekilde cikamam karsilarina beni eve götür bir bahane uydur bir saate geri gelirim bu şekilde olmaz deseydin bir sekilde cikmasaydn...
Benimde sevgilim kendi capinda surprizleri boyle sessiz yapar bende her daim sabah6 da evden cksam yine makyaj malzemeleri falan koyarim cantama dikkatli olmak lazim...
kusura bakmayın ama düşünceniz cok saçma sevecek olan adam yırtık çoraplada sever ne alaka çorabınız yuzunden sızden soğuması anlamıyorum valla ya
Amaaaaannnnnn takıldığın şeye bak. Ne mutlu sana ve onlara en dogal en olumsuz halınle görmüşler seni. En mutsuz en depresıf halınle tanısmıssun onlarla. Ve seni ne kadar güzel olumlu ılımlı karşılamıslar. Mutlu ol.
Hayatta en sevmediğm şey emrivakidir. Umarım sevgiline de söylemişsindir içinden geçenleri. Ama işte annen beni böyle beğenmez diye korktum falan gibi değil. Aşkım sen her halinle güzelsin diyip sıyrılır içinden. Emrivakinin saçmalığı üzerine konuşmalısın bence.
Yani evet sevgilinizin yaptığı şey biraz saçma olmuş ama belli ki size sürpriz yapmak istemiş kendi çapında. Düşünememiş olabilir, insanlık hali. Bence biraz büyütüyorsunuz. Sizi istemediğiniz bir halde görmüşler ve üstelik çok da olumlu karşılamışlar. Kötü davranıp laf soksalardı daha mı iyiydi? Üzülebilirsiniz, utanabilirsiniz ama sevgilinizden bu yüzden soğumanız saçma. Yine de gereken tepkiyi vermeniz gerekir tabi ki, emrivaki ne demek oluyormuş.
İlk buluşmayı hiç böyle hayal etmemiştim.. Annesi çok iyi karşıladı ama eminim o da beni böyle hayal etmiyordu.. ://
Kusura bakma ben güldüm okurken :)
Çok utanılacak bir durum madem kahvaltıya bile gidecek olsanız biraz özenmen
gerekmez miydi?
Yok ben buyum rahatıma düşkünüm diyorsan da takmaman, kızmaman lazım ki pijamalarını
giyip buluşan çiftler var..
Sürpriz yapmış adı üstünde tamam aileyle tanıştırmanın sürprizi riskli ama niyeti kötü değil..
Seven erkek öyle bir çorapla soğumaz evlenince ne paspal hallerini görüyor millet birbirinin.
canım evet durum beklenmedik bir anda gerçekleşmiş, kendini hazır hissetmemiş veya üstüne başına bakımına çook takılmış olabilirsin ama böylesine bir daha nasıl bakacam bu ailenin yüzüne soğudum ayrılacam, çoraplarımı görünce benden soğumuştur gibi söylemlerinizi ne yalan söyleyim yadırgadım.. boş verin rahat olun bir daha ki görüşmede daha güzel giyinir süslenir öyle gidersiniz.. Çook fazla büyütmeyin bence...
Herşey hayal ettiğimiz gıbı gitseydi hayat tozpembe olurdu canım ya. Bosver ilerde guzel komik bir anı olarak hatırlar gulersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?