Bu da mı değil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zurna galiba

Sanırım en sonunda onu yapacağım topunuzun Allah belasını deyiip

Yaşlarınız kaç?

Sanırım en sonunda onu yapacağım topunuzun Allah belasını deyiip
Siz de kötü bir evlilik geçirmiş ve ihanete uğramışsınız. Buna rağmen evli erkekler ile sevgili olmaktan çekinmemişsiniz. Sütten ağzınız yanmadı mı?

Bana kalırsa aile sizi bu şahsın eski eşinden daha cazip bulmadı. Belki makyajınız, belki başka bişeyiniz. Şahsa dediler ki eski eşin daha iyiydi felan. Yani sadece tahmin. O da acaba eşime mi dönsem dedi. Öyle veya böyle sonuçta ailesinden yüzde yüz etkilenen bir erkek var karşımızda. Bence en tehlikesidir çünkü kolayca manüpüle ederler size karşı. Galiba zayıf bir karakter kendisi ailesinden etkileniyor. Sizin bence daha olgun bir adama ihtiyacınız var.

Kiz dogru demisin, bosanma sitesine de asik kugulari koymuslar, altina da destan dokturmusler, 2 saat oku oku vdvdvdv

, bosanma davasi actim diye dagitmayin annem, valla bunun icin karsi taraf ayrica dava bile acabilirmis.

Olabilir ben de düşündüm aynı şeyi mutasiplar çünkü baya

Siz de kötü bir evlilik geçirmiş ve ihanete uğramışsınız. Buna rağmen evli erkekler ile sevgili olmaktan çekinmemişsiniz. Sütten ağzınız yanmadı mı?
Konu sahibi bir yorumunda demis ki,

Cok sevdiğim bir atasözü der ki: Bıyık büküle büküle kaytan, insan ... Şeytan olurmuş.Hayatta en dayanıksız en aglak en duygusal en sorunlarla baş edemeyen en depresif insanken herkesin gücünden korktuğu bir insana donustum.Keske dönüştürecek şeyler yasamasaydim ama oldu.Su halimden de şikayetçi değilim insanlarla baş etmeyi kendimi kandırarak da olsa mutlu olmayı ogrendim”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…