- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Kalede kaleci var diye gol atmasın mıBile bile lades bu şimdi şaşırmanın sırası mı?
Zurna galibaKonu bu canım. Kıza ilk C Calcifer demiş ki kankasına anlatır gibi size bunları anlatması garip geldi diyerek nokta atışı yapmış.
Adam kızı sevgili olarak bile görmemiş. Bir de takı alışveriş aile kavgası çirkin şeyler. Böyle insanlardan uzak durmalı. Bunlar gidip kendi köylerinden kız bulmalı. Bilenzük kavgalarını onlarla etmeli.
Sanırım en sonunda onu yapacağım topunuzun Allah belasını deyiipHala piyasada değerini tartmış. Ben şunu gördüm Türkiye’de elde edilemeyecek kız çok az. Gerçekten doğru taktiklerle kandırılmaya inanmaya çok müsaitler. Ciddiyim çok etkilendim gerçekten senin beni tanımanı istiyorum ısrar ısrar ve tamam şans veriliyor.
Konu sahibi bence ders oldu bu size. Üzerine düşüğnmeyin ve hırs yapmayın. Yollayın gitsin. Bir daha üzerinden epey geçmeden boşanmış boşanmaya çalışan biri ile görüşmeyin. Hatta bir süre kimseyle görüşmeyin.
Siz de kötü bir evlilik geçirmiş ve ihanete uğramışsınız. Buna rağmen evli erkekler ile sevgili olmaktan çekinmemişsiniz. Sütten ağzınız yanmadı mı?Sanırım en sonunda onu yapacağım topunuzun Allah belasını deyiip
Kiz dogru demisin, bosanma sitesine de asik kugulari koymuslar, altina da destan dokturmusler, 2 saat oku oku vdvdvdvAaa ben geçen bir şeyi araştırırken aynı bu cümleyi okudum şimdi tekrar baktım da "Medeni Kanuna göre, eşlerin karşılıklı olarak sadakat yükümlülüğü vardır. Bu yükümlülük ancak evliliğin sona ermesi ile ortadan kalkar."
Böyle yazıyordu orda aklımda kalmış
Evet okumadın miÖzellikle:
karımla sadece kağıt üzerinde evliyim.
Beraber yatmıyoruz.
Çocuk için beraberiz
Diyen erkekleri mi tercih ediyorsunuz. Nerden buldunuz 20 tane böyle adamı. İlan mı verdiniz ?
Olabilir ben de düşündüm aynı şeyi mutasiplar çünkü bayaBana kalırsa aile sizi bu şahsın eski eşinden daha cazip bulmadı. Belki makyajınız, belki başka bişeyiniz. Şahsa dediler ki eski eşin daha iyiydi felan. Yani sadece tahmin. O da acaba eşime mi dönsem dedi. Öyle veya böyle sonuçta ailesinden yüzde yüz etkilenen bir erkek var karşımızda. Bence en tehlikesidir çünkü kolayca manüpüle ederler size karşı. Galiba zayıf bir karakter kendisi ailesinden etkileniyor. Sizin bence daha olgun bir adama ihtiyacınız var.
Konu sahibi bir yorumunda demis ki,Siz de kötü bir evlilik geçirmiş ve ihanete uğramışsınız. Buna rağmen evli erkekler ile sevgili olmaktan çekinmemişsiniz. Sütten ağzınız yanmadı mı?