- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.806
Ailesi ikna etmiş eşiyle barışmaya gönlü var. Ayrıca ailesinin yanında aramamak nedir liseli kız mı bu adam? Yetişkin bilincine varamamış. Hayal kırıklığı yaşıyorsun şu an ama erken görmüşsün bu olayları. Kendi yoluna bak. Hayatına bir süre birini almadan kafanı dinlemeni öneririm. Eğer bu adamda boşanıp gelirse daha sağlıklı bir ilişkiniz olur. Sınavları onun sorumluluğu sizinle ilgilenmeme bahanesi olamaz.Selam,
Gerçekten ama gerçekten çok sıkıldım.Her defasında bu deyip elemekten.Artık ciddi manada sorunun kendim olduğunu düşünüyorum.Hatta sevilmeye layık olmadığımi falan.Bosanma sonrası belki yirmi kişiyle görüşmusumdur.Aralarinda gerçekten iyi, bana değer veren, ağzıma bakan kişiler vardı ama ben bir şey hissedemedim.Cok uzun bir süre de plonotiktim zaten birileriyle görüşsem de dikkatimi veremedim.Neyse en sonunda geçmişi tamamen gomup önüme bakmaya karar verdim.Cok düzgün karakterli olduğunu düşündüğüm biriyle basladim ama nasıl mutluyum en sonunda ikisi bir arada oldu dedim hem beni seven hem benim sevdiğim...İlgiler, mesajlar, buluşmalar...Birbirimizsiz duramiyoruz gibi geldi.Ailesinin yanına gitti birkaç günlüğüne.İlgi bir anda kesildi.Ben de takmıyor göründüm.Birkac mesajıma geç cevap atınca mesaj atmayı da kestim hatta...Hiçbir şey yok gibi davrandım ama eski sickligimi da kestim.Bana sınav takviminin açıklandığını ve sınava kasmasi gerektigini söyledi.Seninle eskisi gibi ilgilenmeyebilirim dedi.Tabii dedim ben sana her türlü destek olurum.Beyefendi bugün ailesinin yanından döndü ve beni aradı önce görüntülü konuşmak istedi ben de müsait değilim dedim.Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum merak etme dedi.Ne demek o dedim.İki kilo ruj sürmedim diye mi acmiyorsun dedi.Sen kendini Alen Delon zannediyorsun sanırım dedim.Neyse paylaştığım fotoğrafı sordu bunlar kim diye söyledim aralarinda da bir tek sen makyajlisin dedi.Ben de iki gün aramayip sonra dalga geçmek için mi arıyorsun dedim.İste şununla gorstum ders çalıştım, babamla tartıştım vs dedi.Ne diye dedim.Kendisi boşanıyor babası son kez gitse miydik demiş o da şimdi mi söylüyorsun demiş.Sonrasinda ailelere kızdı zamanında niye bizi döndürmediler.Tamm herkesin çocuğu kıymetli ama evlilik kurumu da önemli dedi.Ben de pişmansan hâlâ donebilirsin söylemen yeterli dedim.Ayrica evliliğini korumak ve kurtarmak babanın görevi değil kendi sorumluluğunu onlara yükleme dedim.Bana yok ben şimdi bunları konuşmasına kızıyorum dedi.Ben de acele etmeyelim o zaman bir şeyler için dedim.Bana sen de emin değilsin yani dediBu konuşmadan sonra pertim Aklıma gelen başıma geldi.Adamin önünüzdeki ay mahkemesi var.Beni tavlayana kadar ağzımdan girdi burnumdan çıktı boşanma aşamasında olduğunu kanıtlamak için dava dosyalarını attı.Su söylediklerine bakın.Ailesinin yanında ne değişti iki günde.Daha yeni büyük bir doğum günü organizasyonu düşünürken su an bambaşka şeyler düşünüyorum.Magarada büyümedim sınava hazırlanabilir ama bir insanin sevgilisine on saat mesaj atmaması normal mi? Bilemiyorum ne yapmalıyım.Elestirecekseniz de lütfen nazik olun şu an kaldırabilecek durumda değilim.
Yok birebir ariyor demis ya birini istiyorum sevmek sevilmek falanben o kısımları tam anlayamadım da 20 kişiyle görüştüm diyor yani anlam veremedim insan birebir aramaz ise 20 kişi ile nasıl görüşsun bu ne ilişki kurma aşkıdır boyle
Sen uyusanaben o kısımları tam anlayamadım da 20 kişiyle görüştüm diyor yani anlam veremedim insan birebir aramaz ise 20 kişi ile nasıl görüşsun bu ne ilişki kurma aşkıdır boyle
yazdigim o kadar seye bir cevabiniz yok, birakin su evli barkli adamlarin peşini yav.Amin cümlemize
Aradığım sağduyulu normal tarafsız yorum buydu sanırım bunu duymaya ihtiyacım vardı teşekkür ederimAilesi ikna etmiş eşiyle barışmaya gönlü var. Ayrıca ailesinin yanında aramamak nedir liseli kız mı bu adam? Yetişkin bilincine varamamış. Hayal kırıklığı yaşıyorsun şu an ama erken görmüşsün bu olayları. Kendi yoluna bak. Hayatına bir süre birini almadan kafanı dinlemeni öneririm. Eğer bu adamda boşanıp gelirse daha sağlıklı bir ilişkiniz olur. Sınavları onun sorumluluğu sizinle ilgilenmeme bahanesi olamaz.
yani bu tarz şeyler aranınca bulunmuyor bence ya djsjsnYok birebir ariyor demis ya birini istiyorum sevmek sevilmek falan
Bu adam bosanip gelirse başka şansı olmadığı icin gelicek. Ilk tercihi konu sahibi degil ki. KarisiAilesi ikna etmiş eşiyle barışmaya gönlü var. Ayrıca ailesinin yanında aramamak nedir liseli kız mı bu adam? Yetişkin bilincine varamamış. Hayal kırıklığı yaşıyorsun şu an ama erken görmüşsün bu olayları. Kendi yoluna bak. Hayatına bir süre birini almadan kafanı dinlemeni öneririm. Eğer bu adamda boşanıp gelirse daha sağlıklı bir ilişkiniz olur. Sınavları onun sorumluluğu sizinle ilgilenmeme bahanesi olamaz.
Sen uyusana
Kaç yıl olduğunu bilmiyorsun ve inan seninle tartışmayı hiç canım istemiyorben o kısımları tam anlayamadım da 20 kişiyle görüştüm diyor yani anlam veremedim insan birebir aramaz ise 20 kişi ile nasıl görüşsun bu ne ilişki kurma aşkıdır boyle
hem konu aciyorsunuz, hakli yorumlar gelince de sacma sacma cevaplar yazıyorsunuz.Sen uyusana
Doğru soyluyorsunuzBir önceki konunuzda size dediler ama adam sağlam ayakkabı değil hem boşanmadan da vazgeçebilir diye.
Sağlam kişileri bulmayıp ya da şöyle diyeyim baştan sağlamla olmadıklarını belli eden kişilerde devam edip niye hep yanılıyorum diyemezsiniz.
Boşanması gerçekleşmeyen,davası bile görülmemiş kişilerle görüşülmez hem.
Belki davayı çekecekler.
Ya da evden ayrılmanın verdiği özgürlük ile yeni kişi heyecanı birleşecek gidip boşanacak ama iki ay sonra pişman olacak?
Büyük risk yani ger bakımdan.
Tabi kesinlikle karısını tercih ediyor adam, konu sahibi de kimseyi bulamadım diye düşünüyor sanırım,hemen ilişki yapma derdinde ben orayı anlamıyorum. Adam boşansın madem anlattığı gibi ilerledi ilişki konu sahibi şunu söylemeli biraz frene basalım hızlı gidiyoruz. Önce mahkeme gerçekleşsin, ben zaten buradayım,yanındayım. Bak ailesinin yanına gidince 180° döndü hemen. Bahaneler sıralıyor. Bu adam karısıyla barışır.Bu adam bosanip gelirse başka şansı olmadığı icin gelicek. Ilk tercihi konu sahibi degil ki. Karisi
E size dendi o kadar, adam hala evli, saçma bir işin içindesiniz. Boşanma aşamasındaki adam tehlikedir. Barışma ihtimali hep var, karar çıktıktan sonra bile karşılıklı itiraz edip geri evine dönen var. Riskin tillahını almışsınız, haliyle olmadı işte. Adamın aileci olduğu bariz, aile gazı ile kişnemiş zamanında, şimdi aile lafı ile geri alacak karısını. Çok duruşsuz bir adam.Selam,
Gerçekten ama gerçekten çok sıkıldım.Her defasında bu deyip elemekten.Artık ciddi manada sorunun kendim olduğunu düşünüyorum.Hatta sevilmeye layık olmadığımi falan.Bosanma sonrası belki yirmi kişiyle görüşmusumdur.Aralarinda gerçekten iyi, bana değer veren, ağzıma bakan kişiler vardı ama ben bir şey hissedemedim.Cok uzun bir süre de plonotiktim zaten birileriyle görüşsem de dikkatimi veremedim.Neyse en sonunda geçmişi tamamen gomup önüme bakmaya karar verdim.Cok düzgün karakterli olduğunu düşündüğüm biriyle basladim ama nasıl mutluyum en sonunda ikisi bir arada oldu dedim hem beni seven hem benim sevdiğim...İlgiler, mesajlar, buluşmalar...Birbirimizsiz duramiyoruz gibi geldi.Ailesinin yanına gitti birkaç günlüğüne.İlgi bir anda kesildi.Ben de takmıyor göründüm.Birkac mesajıma geç cevap atınca mesaj atmayı da kestim hatta...Hiçbir şey yok gibi davrandım ama eski sickligimi da kestim.Bana sınav takviminin açıklandığını ve sınava kasmasi gerektigini söyledi.Seninle eskisi gibi ilgilenmeyebilirim dedi.Tabii dedim ben sana her türlü destek olurum.Beyefendi bugün ailesinin yanından döndü ve beni aradı önce görüntülü konuşmak istedi ben de müsait değilim dedim.Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum merak etme dedi.Ne demek o dedim.İki kilo ruj sürmedim diye mi acmiyorsun dedi.Sen kendini Alen Delon zannediyorsun sanırım dedim.Neyse paylaştığım fotoğrafı sordu bunlar kim diye söyledim aralarinda da bir tek sen makyajlisin dedi.Ben de iki gün aramayip sonra dalga geçmek için mi arıyorsun dedim.İste şununla gorstum ders çalıştım, babamla tartıştım vs dedi.Ne diye dedim.Kendisi boşanıyor babası son kez gitse miydik demiş o da şimdi mi söylüyorsun demiş.Sonrasinda ailelere kızdı zamanında niye bizi döndürmediler.Tamm herkesin çocuğu kıymetli ama evlilik kurumu da önemli dedi.Ben de pişmansan hâlâ donebilirsin söylemen yeterli dedim.Ayrica evliliğini korumak ve kurtarmak babanın görevi değil kendi sorumluluğunu onlara yükleme dedim.Bana yok ben şimdi bunları konuşmasına kızıyorum dedi.Ben de acele etmeyelim o zaman bir şeyler için dedim.Bana sen de emin değilsin yani dediBu konuşmadan sonra pertim Aklıma gelen başıma geldi.Adamin önünüzdeki ay mahkemesi var.Beni tavlayana kadar ağzımdan girdi burnumdan çıktı boşanma aşamasında olduğunu kanıtlamak için dava dosyalarını attı.Su söylediklerine bakın.Ailesinin yanında ne değişti iki günde.Daha yeni büyük bir doğum günü organizasyonu düşünürken su an bambaşka şeyler düşünüyorum.Magarada büyümedim sınava hazırlanabilir ama bir insanin sevgilisine on saat mesaj atmaması normal mi? Bilemiyorum ne yapmalıyım.Elestirecekseniz de lütfen nazik olun şu an kaldırabilecek durumda değilim.
Hoşunuza gitmeyen yorumlar yapılacak elbette,bunu göze alamıyorsanız,konu açmayın buraya.Ne demiş ki,doğruları söyleyince neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?Daha boşanmamis bir adamla birlikte olarak herseyi göze almışsınız zaten.Sen uyusana
Boşluk yaramıyor, çekomastik silikon gibi boşluk görünce piyuu diye dolduruyorlar.Aman cehennem olsun gitsin dangoz, madem karini unutamadin ne cikiyosun ortaliga milletin pesine düşüyosun ayartana kadar 40 takla
Ne bileyim ben herkesi kendim gibi sanırım galiba ben bosanicam dedim lak diye davayı açtım tek celsede bitti ondan sonra da aramızda bir kere bile barışma ihtimali olmadı karsilikla.Bana göre boşanma kararı vermek çok zor ve büyük bir sydjr ve geri dönüşü olan bir şey degildirE size dendi o kadar, adam hala evli, saçma bir işin içindesiniz. Boşanma aşamasındaki adam tehlikedir. Barışma ihtimali hep var, karar çıktıktan sonra bile karşılıklı itiraz edip geri evine dönen var. Riskin tillahını almışsınız, haliyle olmadı işte. Adamın aileci olduğu bariz, aile gazı ile kişnemiş zamanında, şimdi aile lafı ile geri alacak karısını. Çok duruşsuz bir adam.
Ben de onu diyorum bu ne arabeskAman cehennem olsun gitsin dangoz, madem karini unutamadin ne cikiyosun ortaliga milletin pesine düşüyosun ayartana kadar 40 takla