Bu da mı değil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hala piyasada değerini tartmış. Ben şunu gördüm Türkiye’de elde edilemeyecek kız çok az. Gerçekten doğru taktiklerle kandırılmaya inanmaya çok müsaitler. Ciddiyim çok etkilendim gerçekten senin beni tanımanı istiyorum ısrar ısrar ve tamam şans veriliyor.

Konu sahibi bence ders oldu bu size. Üzerine düşüğnmeyin ve hırs yapmayın. Yollayın gitsin. Bir daha üzerinden epey geçmeden boşanmış boşanmaya çalışan biri ile görüşmeyin. Hatta bir süre kimseyle görüşmeyin.

Hayir dava acilinca sadakat yükümlülüğü bitiyor artik

Eski konuyu bilmiyorum ben, adam dengesiz miydi?

Geri adım atıp boşanmaktan vazgeçiyor bence.Ailesi de etkili olmuştur.Sizinde hatanız hala evli olan adamla hayal kurmak.Adam belki kafa dağıtmak istedi Her neyse sebep-sonuç üstüne düşmeyin izleyin bakalım ne olacak

herkes sizin gibi değil emin olun. Evli kisilerle gorusmeyi reddeden bir cok serefli insan var halâ. Oyle bosanacagim ahanda sana kagit vs yemezler, bosan gel derler.
20 kisiyle tanisip bulusmak belli bi seviyeye gelip ayrilmak zaman alan bir is zaten eski esle barisma vs buna vakit mi kalir da geri dönüşü olamaz diyorsunuz.
donecek iste adam, size de acik acik soylemis
Insallah kabul etmez karisi

Adamın kafada yükümlülük bitmemiş. Gerçekten boşanmak isteyen biri de babam bunu dedi annem elime cetvelle vurdu gibi bahaneler sıralamaz ki adam konu sahibinden rahatsız olmaya da başlamış. Makyaj cart curt konusunda söyledikleri çok saçma.

En az 2 yıl önce boşanmış olması lazım, yaşadığımız coğrafya gereği, hatrı sayılır oranda erkek ne olursa olsun eski karılarından boşandıklarını epeyce bir zaman idrak edemiyor. Hala karısı sanan var ahahahshsh.

Ay nolucak, geri gelse de tirnagimi atmam o herife, konu sahibi seni simdi tercih etmediyse, bil ki sadece günü gecirdi senle. 2 gun sonra gelse, karisi tekmeyi bastığı icin geldi demektir. O evlilik kafasinda bitmis olaydi U dönüşü yapmazdi bu dangoz. Ulan madem evlilik kafanda bitmedi otur evinde cek kafayi, bosaniyorum diye agla, bunalima gir, ne bileyim. Nasi çalışıyor kardeşim bu erkeklerin kafasi.

Bizim toplumda bosanmalar öyle pat küm poff diye olmuyor. Gel gitler cok olur, aileler araya girer, "yuvanizi yikmayin" havalarda ucusur. Benim bir akrabagim mesela kac kez bosanma esiginden döndü. Final olarak bosandilar ama seneler sonra ve arada bir cocuk daha oldu. Siz kendiniz "ben bosanmaya karar verdigimde bosandim" diye düsünmüs olabilirsiniz, ama bu karsi tarafin ayni kafada oldugu anlamina gelmez gördügünüz gibi. Yakinda sacma bir bahane ile ayrilirdi büyük ihtimalle.
Tanisacaginiz insanlari daha iyi secmeniz lazim. Ve iyi huylulara da bir sans verin

Tabi canım, boşanmış herifler hala boşandığına inanmazken, hala kadını nikahında sanırken, boşanma aşamasında adamla ilişki hayvani bi cesaret.

Özellikle:
karımla sadece kağıt üzerinde evliyim.
Beraber yatmıyoruz.
Çocuk için beraberiz

Diyen erkekleri mi tercih ediyorsunuz. Nerden buldunuz 20 tane böyle adamı. İlan mı verdiniz ?

Aaa ben geçen bir şeyi araştırırken aynı bu cümleyi okudum şimdi tekrar baktım da "Medeni Kanuna göre, eşlerin karşılıklı olarak sadakat yükümlülüğü vardır. Bu yükümlülük ancak evliliğin sona ermesi ile ortadan kalkar."
Böyle yazıyordu orda aklımda kalmış

Eski konuyu bilmiyorum ben, adam dengesiz miydi?

Konu bu canım. Kıza ilk C Calcifer demiş ki kankasına anlatır gibi size bunları anlatması garip geldi diyerek nokta atışı yapmış.

Adam kızı sevgili olarak bile görmemiş. Bir de takı alışveriş aile kavgası çirkin şeyler. Böyle insanlardan uzak durmalı. Bunlar gidip kendi köylerinden kız bulmalı. Bilenzük kavgalarını onlarla etmeli.

Dur kiz bakiim bi yannis bilgi vermis olmayalim gdgdhdh

Tabi canım, boşanmış herifler hala boşandığına inanmazken, hala kadını nikahında sanırken, boşanma aşamasında adamla ilişki hayvani bi cesaret.

Adami bir kenara birakalim. Konu sahibi 20 kisiyi eledikten sonra bu dogru adam demis bu durumda ben sadece adam suclu diyemiyorum.

Cogu ciftde olaylar bosanmayla bitmek bilmiyor ki..heleki ortada cocuk varsa. Ben daha bosanmadan kadin pesine düsen adamdan huylanirdim. Benim okul arkadasimin amcasinin esi kansere yakalanmisti. O ölüm dösegindeyken amca yeni es arayisina girmisti bile. Bence farki yok. Insan önce bir durur, bir kendine gelir. Yok ayrilir ayrilmaz hemen ortaya atlarlar aramak icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…