- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
Tabi kesinlikle karısını tercih ediyor adam, konu sahibi de kimseyi bulamadım diye düşünüyor sanırım,hemen ilişki yapma derdinde ben orayı anlamıyorum. Adam boşansın madem anlattığı gibi ilerledi ilişki konu sahibi şunu söylemeli biraz frene basalım hızlı gidiyoruz. Önce mahkeme gerçekleşsin, ben zaten buradayım,yanındayım. Bak ailesinin yanına gidince 180° döndü hemen. Bahaneler sıralıyor. Bu adam karısıyla barışır.
Hayir dava acilinca sadakat yükümlülüğü bitiyor artikAvukat falan değilim ama bildiğim kadarıyla evlilikte sadakat ilkesi boşanma aşamasındayken de devam ediyor, üstelik bu adam pek güvenilir değil kaç yaşında insan ailesinin yanına gidince fikirleri bu kadar çabuk degisiyorsa biraz üstüne düşünün ve şu an kafası karisikken kurduğu ilişki ne kadar düzgün ve mantık içinde olabilir ki kafası bı dünyadır
Eski konuyu bilmiyorum ben, adam dengesiz miydi?E size dendi o kadar, adam hala evli, saçma bir işin içindesiniz. Boşanma aşamasındaki adam tehlikedir. Barışma ihtimali hep var, karar çıktıktan sonra bile karşılıklı itiraz edip geri evine dönen var. Riskin tillahını almışsınız, haliyle olmadı işte. Adamın aileci olduğu bariz, aile gazı ile kişnemiş zamanında, şimdi aile lafı ile geri alacak karısını. Çok duruşsuz bir adam.
Geri adım atıp boşanmaktan vazgeçiyor bence.Ailesi de etkili olmuştur.Sizinde hatanız hala evli olan adamla hayal kurmak.Adam belki kafa dağıtmak istediSelam,
Gerçekten ama gerçekten çok sıkıldım.Her defasında bu deyip elemekten.Artık ciddi manada sorunun kendim olduğunu düşünüyorum.Hatta sevilmeye layık olmadığımi falan.Bosanma sonrası belki yirmi kişiyle görüşmusumdur.Aralarinda gerçekten iyi, bana değer veren, ağzıma bakan kişiler vardı ama ben bir şey hissedemedim.Cok uzun bir süre de plonotiktim zaten birileriyle görüşsem de dikkatimi veremedim.Neyse en sonunda geçmişi tamamen gomup önüme bakmaya karar verdim.Cok düzgün karakterli olduğunu düşündüğüm biriyle basladim ama nasıl mutluyum en sonunda ikisi bir arada oldu dedim hem beni seven hem benim sevdiğim...İlgiler, mesajlar, buluşmalar...Birbirimizsiz duramiyoruz gibi geldi.Ailesinin yanına gitti birkaç günlüğüne.İlgi bir anda kesildi.Ben de takmıyor göründüm.Birkac mesajıma geç cevap atınca mesaj atmayı da kestim hatta...Hiçbir şey yok gibi davrandım ama eski sickligimi da kestim.Bana sınav takviminin açıklandığını ve sınava kasmasi gerektigini söyledi.Seninle eskisi gibi ilgilenmeyebilirim dedi.Tabii dedim ben sana her türlü destek olurum.Beyefendi bugün ailesinin yanından döndü ve beni aradı önce görüntülü konuşmak istedi ben de müsait değilim dedim.Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum merak etme dedi.Ne demek o dedim.İki kilo ruj sürmedim diye mi acmiyorsun dedi.Sen kendini Alen Delon zannediyorsun sanırım dedim.Neyse paylaştığım fotoğrafı sordu bunlar kim diye söyledim aralarinda da bir tek sen makyajlisin dedi.Ben de iki gün aramayip sonra dalga geçmek için mi arıyorsun dedim.İste şununla gorstum ders çalıştım, babamla tartıştım vs dedi.Ne diye dedim.Kendisi boşanıyor babası son kez gitse miydik demiş o da şimdi mi söylüyorsun demiş.Sonrasinda ailelere kızdı zamanında niye bizi döndürmediler.Tamm herkesin çocuğu kıymetli ama evlilik kurumu da önemli dedi.Ben de pişmansan hâlâ donebilirsin söylemen yeterli dedim.Ayrica evliliğini korumak ve kurtarmak babanın görevi değil kendi sorumluluğunu onlara yükleme dedim.Bana yok ben şimdi bunları konuşmasına kızıyorum dedi.Ben de acele etmeyelim o zaman bir şeyler için dedim.Bana sen de emin değilsin yani dediBu konuşmadan sonra pertim Aklıma gelen başıma geldi.Adamin önünüzdeki ay mahkemesi var.Beni tavlayana kadar ağzımdan girdi burnumdan çıktı boşanma aşamasında olduğunu kanıtlamak için dava dosyalarını attı.Su söylediklerine bakın.Ailesinin yanında ne değişti iki günde.Daha yeni büyük bir doğum günü organizasyonu düşünürken su an bambaşka şeyler düşünüyorum.Magarada büyümedim sınava hazırlanabilir ama bir insanin sevgilisine on saat mesaj atmaması normal mi? Bilemiyorum ne yapmalıyım.Elestirecekseniz de lütfen nazik olun şu an kaldırabilecek durumda değilim.
Sen uyusana
herkes sizin gibi değil emin olun. Evli kisilerle gorusmeyi reddeden bir cok serefli insan var halâ. Oyle bosanacagim ahanda sana kagit vs yemezler, bosan gel derler.Ne bileyim ben herkesi kendim gibi sanırım galiba ben bosanicam dedim lak diye davayı açtım tek celsede bitti ondan sonra da aramızda bir kere bile barışma ihtimali olmadı karsilikla.Bana göre boşanma kararı vermek çok zor ve büyük bir sydjr ve geri dönüşü olan bir şey degildir
Adamın kafada yükümlülük bitmemiş. Gerçekten boşanmak isteyen biri de babam bunu dedi annem elime cetvelle vurdu gibi bahaneler sıralamaz ki adam konu sahibinden rahatsız olmaya da başlamış. Makyaj cart curt konusunda söyledikleri çok saçma.Hayir dava acilinca sadakat yükümlülüğü bitiyor artik
En az 2 yıl önce boşanmış olması lazım, yaşadığımız coğrafya gereği, hatrı sayılır oranda erkek ne olursa olsun eski karılarından boşandıklarını epeyce bir zaman idrak edemiyor. Hala karısı sanan var ahahahshsh.Ne bileyim ben herkesi kendim gibi sanırım galiba ben bosanicam dedim lak diye davayı açtım tek celsede bitti ondan sonra da aramızda bir kere bile barışma ihtimali olmadı karsilikla.Bana göre boşanma kararı vermek çok zor ve büyük bir sydjr ve geri dönüşü olan bir şey degildir
Ay nolucak, geri gelse de tirnagimi atmam o herife, konu sahibi seni simdi tercih etmediyse, bil ki sadece günü gecirdi senle. 2 gun sonra gelse, karisi tekmeyi bastığı icin geldi demektir. O evlilik kafasinda bitmis olaydi U dönüşü yapmazdi bu dangoz. Ulan madem evlilik kafanda bitmedi otur evinde cek kafayi, bosaniyorum diye agla, bunalima gir, ne bileyim. Nasi çalışıyor kardeşim bu erkeklerin kafasi.Geri adım atıp boşanmaktan vazgeçiyor bence.Ailesi de etkili olmuştur.Sizinde hatanız hala evli olan adamla hayal kurmak.Adam belki kafa dağıtmak istediHer neyse sebep-sonuç üstüne düşmeyin izleyin bakalım ne olacak
Tabi canım, boşanmış herifler hala boşandığına inanmazken, hala kadını nikahında sanırken, boşanma aşamasında adamla ilişki hayvani bi cesaret.Bizim toplumda bosanmalar öyle pat küm poff diye olmuyor. Gel gitler cok olur, aileler araya girer, "yuvanizi yikmayin" havalarda ucusur. Benim bir akrabagim mesela kac kez bosanma esiginden döndü. Final olarak bosandilar ama seneler sonra ve arada bir cocuk daha oldu. Siz kendiniz "ben bosanmaya karar verdigimde bosandim" diye düsünmüs olabilirsiniz, ama bu karsi tarafin ayni kafada oldugu anlamina gelmez gördügünüz gibi. Yakinda sacma bir bahane ile ayrilirdi büyük ihtimalle.
Tanisacaginiz insanlari daha iyi secmeniz lazim. Ve iyi huylulara da bir sans verin
Selam,
Gerçekten ama gerçekten çok sıkıldım.Her defasında bu deyip elemekten.Artık ciddi manada sorunun kendim olduğunu düşünüyorum.Hatta sevilmeye layık olmadığımi falan.Bosanma sonrası belki yirmi kişiyle görüşmusumdur.Aralarinda gerçekten iyi, bana değer veren, ağzıma bakan kişiler vardı ama ben bir şey hissedemedim.Cok uzun bir süre de plonotiktim zaten birileriyle görüşsem de dikkatimi veremedim.Neyse en sonunda geçmişi tamamen gomup önüme bakmaya karar verdim.Cok düzgün karakterli olduğunu düşündüğüm biriyle basladim ama nasıl mutluyum en sonunda ikisi bir arada oldu dedim hem beni seven hem benim sevdiğim...İlgiler, mesajlar, buluşmalar...Birbirimizsiz duramiyoruz gibi geldi.Ailesinin yanına gitti birkaç günlüğüne.İlgi bir anda kesildi.Ben de takmıyor göründüm.Birkac mesajıma geç cevap atınca mesaj atmayı da kestim hatta...Hiçbir şey yok gibi davrandım ama eski sickligimi da kestim.Bana sınav takviminin açıklandığını ve sınava kasmasi gerektigini söyledi.Seninle eskisi gibi ilgilenmeyebilirim dedi.Tabii dedim ben sana her türlü destek olurum.Beyefendi bugün ailesinin yanından döndü ve beni aradı önce görüntülü konuşmak istedi ben de müsait değilim dedim.Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum merak etme dedi.Ne demek o dedim.İki kilo ruj sürmedim diye mi acmiyorsun dedi.Sen kendini Alen Delon zannediyorsun sanırım dedim.Neyse paylaştığım fotoğrafı sordu bunlar kim diye söyledim aralarinda da bir tek sen makyajlisin dedi.Ben de iki gün aramayip sonra dalga geçmek için mi arıyorsun dedim.İste şununla gorstum ders çalıştım, babamla tartıştım vs dedi.Ne diye dedim.Kendisi boşanıyor babası son kez gitse miydik demiş o da şimdi mi söylüyorsun demiş.Sonrasinda ailelere kızdı zamanında niye bizi döndürmediler.Tamm herkesin çocuğu kıymetli ama evlilik kurumu da önemli dedi.Ben de pişmansan hâlâ donebilirsin söylemen yeterli dedim.Ayrica evliliğini korumak ve kurtarmak babanın görevi değil kendi sorumluluğunu onlara yükleme dedim.Bana yok ben şimdi bunları konuşmasına kızıyorum dedi.Ben de acele etmeyelim o zaman bir şeyler için dedim.Bana sen de emin değilsin yani dediBu konuşmadan sonra pertim Aklıma gelen başıma geldi.Adamin önünüzdeki ay mahkemesi var.Beni tavlayana kadar ağzımdan girdi burnumdan çıktı boşanma aşamasında olduğunu kanıtlamak için dava dosyalarını attı.Su söylediklerine bakın.Ailesinin yanında ne değişti iki günde.Daha yeni büyük bir doğum günü organizasyonu düşünürken su an bambaşka şeyler düşünüyorum.Magarada büyümedim sınava hazırlanabilir ama bir insanin sevgilisine on saat mesaj atmaması normal mi? Bilemiyorum ne yapmalıyım.Elestirecekseniz de lütfen nazik olun şu an kaldırabilecek durumda değilim.
Aaa ben geçen bir şeyi araştırırken aynı bu cümleyi okudum şimdi tekrar baktım da "Medeni Kanuna göre, eşlerin karşılıklı olarak sadakat yükümlülüğü vardır. Bu yükümlülük ancak evliliğin sona ermesi ile ortadan kalkar."Hayir dava acilinca sadakat yükümlülüğü bitiyor artik
Eski konuyu bilmiyorum ben, adam dengesiz miydi?
Selam
Yeni biriyle tanıştım fakat sorun şu ki boşanma davası önümüzdeki ay.Evlenmesi ve ayrılması bir olmuş.Bir yıl dolmadığı için de anlaşmalı bitmiyor.Bastan inanmamıştım ama bütün evrakları attı.Düğünden hemen sonra senin annen bunu dedi, şunu yaptı kavgası yapmışlar ve ani bir kararla bitirmişler.Kız hiç yanına tayin bile istememiş hatta.Neyse benim de korkunç bir evlilik ardından uzun süren ve yıpratan plotoniklik sonra onu unutmak için saçma ve kısa bir ilişki sonrası artık iyi biri olsun istiyorum hayatımda.İlk kez bir buluşmada benim beğendiğim ve beni beğenen aynı ana denk geldiyoksa ben zurna miyim diye düşünüyordum
Sorun şu ki söylediklerine inanıyorum gözümle de gördüm dilekçeyi ama şüphem:Çok kısa sürede bitmiş acaba gerçekten bitmiş midir?Küçük de olsa barışma ihtimalleri var mıdır? Bana karşı çok ilgili kalkıp kmlerce yol geldi.Eglenceli ve sıcakkanlı biri yalnız buluşma esnasında fazlaca bahsetti evliliğinden.Ben neyse eskileri konuşmayalım çok iyi olsalardı eskide kalmazlardi falan dedim ama biraz sonra yine kötülemeye başladı.Bn de dayanamayıp yasını tuttun mu, kafanda tamamen bitirdin mi? Dedim.Erkekler daha arabesk ve geçmişe bağlı oluyrlar çünkü.Hayir kesinlikle bitti dedi.Yavas ilerlemeyi düşünüyorum ama kanım da kaynıyor eşeğeUfak tefek sarilmalar opmeler oluyor çok da karşı koyamiyorum malûm iki yıllık bir kapanma dönemi Kendimi kaptirmam güveniyorum bir şeyini görürsem gonderirim sadece salak yerine konmadigimdan emin olmak istiyorum.Benim için önemli
Dur kiz bakiim bi yannis bilgi vermis olmayalim gdgdhdhAaa ben geçen bir şeyi araştırırken aynı bu cümleyi okudum şimdi tekrar baktım da "Medeni Kanuna göre, eşlerin karşılıklı olarak sadakat yükümlülüğü vardır. Bu yükümlülük ancak evliliğin sona ermesi ile ortadan kalkar."
Böyle yazıyordu orda aklımda kalmış
Tabi canım, boşanmış herifler hala boşandığına inanmazken, hala kadını nikahında sanırken, boşanma aşamasında adamla ilişki hayvani bi cesaret.
Tabi canım, boşanmış herifler hala boşandığına inanmazken, hala kadını nikahında sanırken, boşanma aşamasında adamla ilişki hayvani bi cesaret.