- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
Sonuçta bu adamı zorla getirmedin ya kendi isteğiyle geldi o kadar da değil.geliş gidiş yol parasını da istiyor.dolmuşa para verdi dolmuş parasını da istiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta bu adamı zorla getirmedin ya kendi isteğiyle geldi o kadar da değil.geliş gidiş yol parasını da istiyor.dolmuşa para verdi dolmuş parasını da istiyor
geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum
geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum
ymek yiyelim mi dedi ben de ne de olsa olmicak diye yememiştimm
Ya bütün sayfaları teker teker okumadım ama bu adamın yaşı kaç sorması ayıptır
Gerzek midir nedir , kafası iyi değil bunun
gerçi düşününce baştan belliymiş bunun ne m.l olduğu... sizi ayağına çağırdığına göre :44:
Gidin sizi tanıştıran kadınla konuşun , anlatın , mesajları silmeyin , ıspatlayın ,,, bırakın o görsün iyi adamın ettiklerini![]()
yok canım silmedim mesajlarını hatta mesaj yazdım.bana karaktersiz dedin seni savcılığa şikayet edicem ve hakaret davası açıcam dedim.ayyrıca "sen parayı göndermezsen be gelip almasını bilirim" dedin beni tehdit ettin dedim.artık bana bişey yazma mahkemede görüşürüz dedim.bana yazmış ki ben senden para beklemedim sadece özür dilemeni bekledim(sanırım onun gibi ruh hastasını istemedim ya o yüzden özür dilicem.)tamam para felan istemiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum demiş.ama ben çok sinirliyim hala.3 oldu bunun parayı istemesi 1 er ay arayla ben ne yapayım savcılığa şikayet edeyim mi ne dersiniz kızklar?
"ağır kıro" bu adam belli. Bi kere onda anlaşalım.
İkincisi ruhsal durumu bozuk, kişilik karakter oturmamış.
Senden ret cevabı alınca o bozuk psikolojisiyle sözde senden intikam alacak..
Reddedilme duygusu..
İşte böyle psikopatlar kadınlarımıza zarar verip kıyıyor..
Böyle geri kafalılar..
Sen para harcadıysan ben de vaktimi harcadım sana. Adam ol yoksa kendini mahkemede bulursun de. Korkma. Hak var hukuk var. Bi avukata danış mutlaka.
Asla pabuç bırakma. Asla korktuğunu belli etme..
Acınası bi tatmin içinde o su an.
Bence hukuki yollara başvurmanin vakti gelmiş.
Delil olarak da mesajları var.. İnsallah silmemişsindir..