• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

Hic bisey borclu degilsib.Kizlarla gezmek parasiz olmuyo madem senle gwzdi tozdu erkekligin getirisinjn bayanlara hesap odetmemek oldugunu bal gibi de biliyo. Boyle birisi vardi ben ayrilinca yemege gidelim arkadasiz diyodu bi kez bana sordu hastaykende ziyarete geldi biskuvi fln istemistim onunda parasini istedi. Neyse ses etmedim dogum gunumdu gecenlerde nasil yalvariyo disari cikalim diye.Vebde soguk bi ses tonuyla bi yemek icin senin sacmaligina katlanamam nasilsa hesabi ben oduyorum niye hesabini ben odedigim yemegimi senle mahvediyim seninle bir yere gitmemeye karar verdim dedim.Beni disariya yemege goturmk isteyen onca arkadasim var hicbiride sen gibi pintilik yapmiyo senle mi ugrascam dedim. Simdi pesimde surunuyo yalvariyo ben oducem herseyi hediye bile alcam istedigin yerden nolur goruselim diyo... ben hic orali olmuyorum acikcasi. Sen zorlamadin odemeseymis sen zorlamadin ...s... et .tum baglantilari kes

Çok sinirlendim şuan. Bunun gibi erkekler koca olacak baba olacak değil mi?
ALLAHım korusun saf , temiz kızları bu gibi adamlardan.
Yuh diyorum sadece. Tüm bağlantılarınızı kesin, hiçbir şekilde cevap vermeyin. Değmez.

bu türe erkek denmıyordur bence sülük falan olabılır

tehditlerıne boyun eğmeyın isterse gazeteye ilan verse

boşanmış olmak suçmu daha zırvalarsan savcılığa vereciğini söyle

hakıkaten uğraşırsa ver savcılığa

aaa 1 yaşıma daha girdim :53: görgüsüzlüğün bu kadarı ne paragöz insanmış Allah korumuş yatın kalkın dua edin derim

Kesinlikle göndermeyin para falan..telefonunuza gelen mesajları da koyun faceye etiketleyin onu da bi güzel rezil olsun....araco hanıma da götürüp gösterin

Ya varya böyle pinti adamlar kabalık dan hoşlanırlar.
Bir beş dakika yeter sana bence.
Hemen onu ya sen ara yada çok iyi konuşan ve onu dut yemiş bülbüle çevirecek birine söyle.
Bu embesile bir ana avrat dümdüz gitsin bak nasıl olacak göreceksin.
Bazıları anladığı dilden konuşulmasını istiyor.
Buda kaşınıyor....

şuanda aynen böyleyim :53::53::53: gerizekalı dicem ama olmcak ya nasıl bi insan bu.. Bidaha ararsa; '130 tl sana vericeğime giderim savcılığa seni şikayet ederim beni taciz ediyo diye,suç duyurusunda bulunur o parayı oraya harcarım bidaha deil aramak çağrı bile atamazsın bana.' de.. Ya eskiden erkeklerin çoğunluğu nekadar centilmendi, karşısında bi bayan oldumu lafını bile etmezdi ya şimdikiler nie böle oldu bilmiyorum,işimiz zor :31:

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum

:53::53::53:
"ağır kıro" bu adam belli. Bi kere onda anlaşalım.
İkincisi ruhsal durumu bozuk, kişilik karakter oturmamış.
Senden ret cevabı alınca o bozuk psikolojisiyle sözde senden intikam alacak..
Reddedilme duygusu..
İşte böyle psikopatlar kadınlarımıza zarar verip kıyıyor..
Böyle geri kafalılar..
Sen para harcadıysan ben de vaktimi harcadım sana. Adam ol yoksa kendini mahkemede bulursun de. Korkma. Hak var hukuk var. Bi avukata danış mutlaka.
Asla pabuç bırakma. Asla korktuğunu belli etme..
Acınası bi tatmin içinde o su an.
Bence hukuki yollara başvurmanin vakti gelmiş.
Delil olarak da mesajları var.. İnsallah silmemişsindir..

130 tl istediğine şükret tatlım,eskişehir konya zaten kamil koçla kırk lira.Kırk lira da dönüş seksen.
bi kırk liraya da hediye almış etti mi sana yüzyirmi.
İşe gidemediği günü de düşmüş bu hesaptan.Günlük on liraya çalışan insan için kıymetlidir tabi 130 tl
=))
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez dedi herhalde pis cimri:19:
Şaka bi yana eski sevgilimin bana dört ayda yaptığı masraf milyarı geçkin.uçaklar,kalacak yerler,hediyeler...Üstelik bunca masrafa rağmen kafasına bardak atıp ayrıldım,işin manevi tazminat yönü de var..Kredi çekip öderdim herhalde :52::52:
Konuya dönecek olursa söylerse söylesin.Zaten 4 yıldır aynı küçük şehirde öğretmensiniz,boşandığınızı bilmeyen kalmamıştır.Kaldı ki bu kılkuyruk bi seksen lira daha masraf edip o ilçeye gelecek de boşandığınızı yayacak,sizi rezil edecek...
hahayt gülerim ben buna :)))
numara ve mesaj engelle yapabilirsiniz.telefonunuz samsungsa ben tarif edebilirim,başka bi markaysa google'dana ratabilirsiniz.Ne uğraşıcaksınız bu manyakla

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum

karaktersizin önde gideniymiş bide tehditle santaj yapyo.tam bir görgüsüz.

Paramı vermezsen gelip almayı bilirim demiş ya,sen o dangalağa deki hiiçç gelmesine masraf etmesine gerek yok bir daha seni rahatsız ederse savcılığa vereceğini arama kayıtlarını ve mesajları delil olarak sunacağını bu durumda polislerin onu ücretsiz olarak bulunduğun şehre getirebileceğini söyle..Sakın sesin titremesin,sakın korkma bunlara paçanı bir kaptırırsan bir daha kurtulamazsın..

bunu.yazan oldumu bilmiyorum, tum yorumlari okumadim bian once yazmak istedim o haladimi teyzesimi madem okadar pesinizden kostu, ona gosterin msjlari. al basima sardigin belayi gor, ya sen caresinebak haddni bildir yada ben gider emniyete sikayetimi veririm de. oda sana hakaret ederse ayni kumasin malisiniz, derdimizi emniyete anlatirsiniz dersin gider sikayetini verisin. manyakmidir nedir yaa, erkek olucak bide geri.

:47::47:Vay dangalak vay.Buda amip tipi erkeklerin yeni taktiği sanrım.:37:Lan öküz(ah sarı öküzüm hakkını helal et,bak adını bu denyolarla bağdaştırıyoruz)utanmadan kızı ayağına çağırmış gelmeyince sen damlamışsın.Şimdide çalışmadığın saatlerin parasını kızdan istiyorsun.
Sana şurdan bir çakarım anandan emdiğin süt burnundan gelir dallama.:47:Allahım bu tip malların ayağına taş bağlayıp,denize atasım,kazığa oturtasım,hatta saatlerce günlerce kafasına damla damla su damlatıp akıllarını oynattırasım var.:47:

Konu sahibi arkadaşım ver kurtul diyeceğim ama bu erkek görünümlü amip varya seni yine rahatsız edecektir.Sen en güzeli tekrar aramasını mesaj atmasını bekleme,git hakkında suç duyurusunda bulun.
Allah korusun neler görüyoruz,artık insanlar ne baktın lan deyip neler yapıyorlar.Kendini emniyete alman için bir sürede olsa temkinli ol.Seni tekrar rahatsız ettiği an emniyete gidiyorum orada hesaplaşırız demelisin.

Ya bütün sayfaları teker teker okumadım ama bu adamın yaşı kaç sorması ayıptır :53::53::53::53:

Gerzek midir nedir , kafası iyi değil bunun :53:

gerçi düşününce baştan belliymiş bunun ne m.l olduğu... sizi ayağına çağırdığına göre :44::53:

Gidin sizi tanıştıran kadınla konuşun , anlatın , mesajları silmeyin , ıspatlayın ,,, bırakın o görsün iyi adamın ettiklerini
:41:

30 yaşında canım

:53::53::53:
"ağır kıro" bu adam belli. Bi kere onda anlaşalım.
İkincisi ruhsal durumu bozuk, kişilik karakter oturmamış.
Senden ret cevabı alınca o bozuk psikolojisiyle sözde senden intikam alacak..
Reddedilme duygusu..
İşte böyle psikopatlar kadınlarımıza zarar verip kıyıyor..
Böyle geri kafalılar..
Sen para harcadıysan ben de vaktimi harcadım sana. Adam ol yoksa kendini mahkemede bulursun de. Korkma. Hak var hukuk var. Bi avukata danış mutlaka.
Asla pabuç bırakma. Asla korktuğunu belli etme..
Acınası bi tatmin içinde o su an.
Bence hukuki yollara başvurmanin vakti gelmiş.
Delil olarak da mesajları var.. İnsallah silmemişsindir..
yok canım silmedim mesajlarını hatta mesaj yazdım.bana karaktersiz dedin seni savcılığa şikayet edicem ve hakaret davası açıcam dedim.ayyrıca "sen parayı göndermezsen be gelip almasını bilirim" dedin beni tehdit ettin dedim.artık bana bişey yazma mahkemede görüşürüz dedim.bana yazmış ki ben senden para beklemedim sadece özür dilemeni bekledim(sanırım onun gibi ruh hastasını istemedim ya o yüzden özür dilicem.)tamam para felan istemiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum demiş.ama ben çok sinirliyim hala.3 oldu bunun parayı istemesi 1 er ay arayla ben ne yapayım savcılığa şikayet edeyim mi ne dersiniz kızklar?

Bu nasıl bi karaktersizliktir ya, adam demeye 100 tane şahit lazım buna. Yeme içme bunların hesabı yapılır mı çoçukmusun sen ya da ergenmisin. Hiiiç boşuna uğraşma arkadaşım bu dengesiz herifle engelle numarasını hatta hattını değiştir faceden engelle sana ulaşamasın birdaha. Görgüsüz ukala herif :47:

Back
X