Ben bosanli yıllar oldu onun da önümüzdeki ay gorukecekmis son davaEleştirim sadece henüz boşanmamış bir adamla ilişkiye başlamanıza olur. Boşanma davalarının süresini bilmiyorum çok uzun sürenler de varmış sanırım ama dümdüz bir ilişkiden çıkınca bile insanın bir kafa dinlemesi gerekirken henüz ilişkiden çıkmamış, hele de bu ilişki evlilikken çıkamamış biriyle görüşmeniz çok yanlış olmuş. Ne zaman boşandınız bilmiyorum ama siz de biraz kendinizi dinlemeseniz mi?
Yani kurtarabilir miyiz hâlâ demisBabasi karina mi dön demis anlamadim o kismi
Evlilik benim için de tabu hâlâ.Oyle bir bsklentim yok ama en azından sevmek sevilmek ve normal bir ilişki istiyorumBoşansa bile evlenilecek biri değil ona şüpheniz olmasın.
İlişki yaşadım demedim gorstum dedi.Yuzde doksanı ile ikinci buluşma bile olmadibosanmanizin uzerinden kaç zaman geçti ki 20 adamla görüştünüz ?
bu kadar ilişki bağımlısı olmak sizce size sağlıklı bir ilişki getirir mi?
İşte bu normal bir ilişki de değil. Sevmek sevilmek adına acı çekmeyi de göze alıyorsunuz şuan.Evlilik benim için de tabu hâlâ.Oyle bir bsklentim yok ama en azından sevmek sevilmek ve normal bir ilişki istiyorum
önemli olan ilişki yaşamanız değil , bu kadar insanla görüşmek bile ilişkiniz olmasına bağımlı olduğunuzu gösteriyorİlişki yaşadım demedim gorstum dedi.Yuzde doksanı ile ikinci buluşma bile olmadi
Karşıdaki boşanmadan görüşmeseydiniz keşke. Bile bile lades olmuş ki sizi zaten kendi için bir basamak veya köprü geçici avunma olarak istemesinden korkup hiç görüşmemeniz gerekirdi.Ben bosanli yıllar oldu onun da önümüzdeki ay gorukecekmis son dava
Babasına kizdi zamaninda bizi niye döndürmediler diye? Tamam evladin önemli ama evlilik kurumu da önemli dedi. Bu adam muhtemelen baristi karisiyla ya da barisicak. Eger bisey olur son dakka gene ayrilmaya karar verirse gelir geri.bosanmanizin uzerinden kaç zaman geçti ki 20 adamla görüştünüz ?
bu kadar ilişki bağımlısı olmak sizce size sağlıklı bir ilişki getirir mi?
Ben de öyle düşünmeye başladımKarşıdaki boşanmadan görüşmeseydiniz keşke. Bile bile lades olmuş ki sizi zaten kendi için bir basamak veya köprü geçici avunma olarak istemesinden korkup hiç görüşmemeniz gerekirdi.
Karşıdaki henüz kendi evliliğindeki sorumluluğu bile alamamış, babasına yüklüyor. Ailesinin hiç suçu yok.
Adamın bunları size yansıtması da kendisinin hala eski eşinde kafasının olduğunu gösteriyor
Amin cümlemizeAdam evli, henuz bosanmamis, belki de boşanmayacak. Siz dogru kararlar vermiyorsunuz ki, o görüştüğünüz 20 kisiyi suclayana, neden olmuyor diye hayiflanana kadar bi kendinize baksaniz? Ben nerede yanlis yapıyorum diye? Ne diyeyim Rabbim akil fikir versin.
ben o kısımları tam anlayamadım da 20 kişiyle görüştüm diyor yani anlam veremedim insan birebir aramaz ise 20 kişi ile nasıl görüşsun bu ne ilişki kurma aşkıdır boyleBabasına kizdi zamaninda bizi niye döndürmediler diye? Tamam evladin önemli ama evlilik kurumu da önemli dedi. Bu adam muhtemelen baristi karisiyla ya da barisicak. Eger bisey olur son dakka gene ayrilmaya karar verirse gelir geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?