Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

sen gitme cüvcüv sensiz neyaparız biz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hade 5 dk daha anacım yatayım sabah 8 de çıkıcam evden doktora gidicem testler var onları yaptırıcam....

heyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt ulen bizim sülü vardı ne zamandır uğramıyo haberi olan varmı sapık sülüüüüüüüüüüüüü

o bana devrettii ulen benim lafım yerim seniiiii.........cokacimcoook

ayse gittinmi canım yoksa bak gitme kırarım kemiklerini senin yarına kalkar halin kalmaz doktora öğlen sonu değil geceden gidersiniz klava:

sanada iyi geceler canımm

sagolasaaaaannn....

ya evet sinem nirdeeee saka bi yana hadi ben cadı hadi ben kacak hadi ben cücük o demirbasa ne oluyor o olmadan topicte sapıksız kalıyor kim öpücek bizi uuulllleeeennnn:sinifsinif:mafoldumben

gerçekten canım sinemden haber yok topiğe hiçmi girmiyo başka yerleremı giriyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kıslar obür topiktede yok sinemis dimi sinem dediğiniz yanlıyş olmasında

kızlar profilime kedilerimin resmini koyduum benim asklarım onlaar tek olan büyük boynunda mavi zilli bi tasma var o ANNE diyoooorrr....opuyorumnanaktan

ayse gittinmi canım yoksa bak gitme kırarım kemiklerini senin yarına kalkar halin kalmaz doktora öğlen sonu değil geceden gidersiniz klava:

gitmedim tek ayak üstü dikiliyorum bari nöbet tutayım ne olur ayaklarım ağrdıd ne ne olur lütfennnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sinem yanlış hatırlamıyosam biraz işlerim var en kısa zamanda döncem diyi yazmıştı sankim bi ara

kıslar obür topiktede yok sinemis dimi sinem dediğiniz yanlıyş olmasında

evet canım o sinem dediğimiz ama malesef gelmiyo bizi unuttu galiba :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

neyse bende kaçayım kızlar daha yasinler okunacak
ha bide meryem suresini çocuğu olmayanlar 41 gün okurlarsa hiç ara vermeden yani hergün 1 tane allahın izniyle çocukları olur diye okudum dua kitabunda bende başladım hem eşim okuyo hemde ben hani adet olursam ara vermem gerekecek ya ondan onada dedim sende oku nasıl olsa adet derdin yok
nerde kalmıştım meryem sureside okunacak tebareke vakıada okunacak bunlarda her akşam okunursa hem maddi darlık görmez insan hemde kabir azabı sizlerede tavsiyem okumayı bilen okusun bilmeyende öğrensin allah yardım eder inşallah

kızlar profilime kedilerimin resmini koyduum benim asklarım onlaar tek olan büyük boynunda mavi zilli bi tasma var o ANNE diyoooorrr....opuyorumnanaktan

bende bugun akvaryum aldıııım balık aldımmm
10 tane kuzucuğum var artıkın

gitmedim tek ayak üstü dikiliyorum bari nöbet tutayım ne olur ayaklarım ağrdıd ne ne olur lütfennnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hadi sen git mutfağa nes cayfe yapta içelim misafirliğe geldik sana benim nes cayfemin süt tozu fazla olsun şekeride az

canım onu bende duymuştum bi kitapta ama doktora gidim gelii ondan sonra başlayacam zaten adet olmuor herhalde bitirirm

sinem yanlış hatırlamıyosam biraz işlerim var en kısa zamanda döncem diyi yazmıştı sankim bi ara

evet canım öyle demişti hatırladım bende
nese benide azat edersiniz artık daha namazımızı bile kılmadık

benımde balıklarım avrdi bi ara ölünce çok üzülüyodum eşim almıyo oyuzden kendmi üzüyorum diye çok tatlılar ama ya

çok güzeeelll bende akvaryumda var ama benimki biraz büyük ben greenthrer besliyorum çok şirinler fosforlu fosforlu...

seninkiler ney yani
cinsleri

iyi geceler canımm

evet canım öyle demişti hatırladım bende
nese benide azat edersiniz artık daha namazımızı bile kılmadık

artıkın seni azad edemiyoruz bekle biraz daha bak ağlarım canım sulu gözlülüğüm tutarsa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hadi sen git mutfağa nes cayfe yapta içelim misafirliğe geldik sana benim nes cayfemin süt tozu fazla olsun şekeride az

canınsağolsun yaparım kahve dimi sanki ya kızlar ev işini tam bitiremiorum halim kalmayıveriyor gücüm kesiliyor nefes gidiyor b iodamın işiivar onuda yatmadan yapayımda öyle eyatım az şekerlimi canım bende az şekerli içerim ama sütlü içmeme :dilcikar:

çok güzeeelll bende akvaryumda var ama benimki biraz büyük ben greenthrer besliyorum çok şirinler fosforlu fosforlu...

seninkiler ney yani
cinsleri

ben ilk defa besliycem canım
cikled aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…