Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

huzeyfe canım iki tane sen oku bi tanede eşin okusun yarın öğleye kadar galiba okunacak

bir ayşe üç huzeyfe okuycak 2 tane dyd okuyacak altı oldu dört tane kaldı hadin

alkisalkisalkis çok saolun kızlar allah ne muradınız varsa versin senağlama duygulandım

evet canım yarın cuma namazına kadar

şu yasini 10 kişiye okutuyum unutturma biyerede kaybolma sana kuran öğretecem ben kaydirigubbakcemile

şaka bi yana saol canım allah razı olsun Şeniz

öğret canım benim öğreniyorum hemide tecvidli ya kaideli kurallı zor ama çok güzel insanın içini huzur kaplıyor...

gecmiş olsun canım çok üzüldüm biliyosun hastalık konusunda çok üzülüyorum ahh ahhh ceken bilir...:sinifsinif::sinifsinif:

sendende allah razı olsun hemşom
2 benden ok.

kızlar yarın bakarım ben artık eşim geldi çıkıyorum
hepinize iyi geceler allah razı olsun a.s.

bir ayşe üç huzeyfe okuycak 2 tane dyd okuyacak altı oldu dört tane kaldı hadin

niye canm benim başım kelmi aldım 2 tane
nese diğerinide sabah okurum hadi oldular 3 tane sizimi kırıcam
sizi kırana kadar kafamı kırarım şaka bi yanada okurum tabi allah rızası için niye okumayayım allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah :Saruboceq:

kıslar okuyacaklar yazsın kaçtane okuyacağını sela vakti okunursa yarın dahada iyi olur ikiden az olmasın okumak isteyenler

bende kacsammı gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuum

ay canım güldürdün benı başında saç yokmu senin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seni kel seni hiçte çaktırmıyosun kel olduğunu naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

heyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt ulen bizim sülü vardı ne zamandır uğramıyo haberi olan varmı sapık sülüüüüüüüüüüüüü

canım ya bende kedi alıyım dedim alamazmısım puanım yetmiyormus niyekine?hani çay falanda var...fisfisfis

heyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt ulen bizim sülü vardı ne zamandır uğramıyo haberi olan varmı sapık sülüüüüüüüüüüüüü

gerçekten canım sinemden haber yok topiğe hiçmi girmiyo başka yerleremı giriyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar yarın bakarım ben artık eşim geldi çıkıyorum
hepinize iyi geceler allah razı olsun a.s.

canım senden de alalha razı olsun ne olacak sanki okuruz biz her zaman okuruz bi araya toplanırız okuruz iyi gecelr sanada:a015::a015:

sinemden bahsediyom anlamışınızdır heralde
evet canım kel değil ama yakında oda olur çok dökülüyo saçlarım napcam bilmiyorum aslında çokta kafaya takmıyorum taksam belki bi çaresini bulurdum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…