• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da dert mi ?

bence guzel bir plan yapin, alisveris falan da yapin,
iste ne bileyim aksam 8de film izleyin, misir patlatin veya baska atistirmaliklar, iki saat oyle gecer,
biraz kk da takilin, biraz temizlik yapin ne bileyim, 2 saat da oyle gecer,
12 de yataga gidin, hafif isik acabilirsiniz veya koridorn isigini falan,
ama madem yeni aliskanlik edinmeye calisiyorsunuz,
evin tum isiklarini acip yatmayin, daha normale dogru yonelin.

Ve hep pozitif dusunun, akliniza ilk kotu senaryolar gelecektir, hemen baska bir sey dusunmeye zorlayin kendinizi,
sevdiginiz tarz muzik de acabilirsiniz yatarken bunun icin.

bence karar vermis olmaniz guzel bir adim, simdi sira uygulamada ve aliskanlik edinmede.

Bende oyleydim yatarken dua oku kitap okuyabilirsin uyku getirir yatarak okurken ben bide tv açıp yatiyordum sanki o ses beni herseyden koruyacak hissi oluyordu zaten izlerken insan uyuya kaliyor

bence guzel bir plan yapin, alisveris falan da yapin,
iste ne bileyim aksam 8de film izleyin, misir patlatin veya baska atistirmaliklar, iki saat oyle gecer,
biraz kk da takilin, biraz temizlik yapin ne bileyim, 2 saat da oyle gecer,
12 de yataga gidin, hafif isik acabilirsiniz veya koridorn isigini falan,
ama madem yeni aliskanlik edinmeye calisiyorsunuz,
evin tum isiklarini acip yatmayin, daha normale dogru yonelin.

Ve hep pozitif dusunun, akliniza ilk kotu senaryolar gelecektir, hemen baska bir sey dusunmeye zorlayin kendinizi,
sevdiginiz tarz muzik de acabilirsiniz yatarken bunun icin.

bence karar vermis olmaniz guzel bir adim, simdi sira uygulamada ve aliskanlik edinmede.
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için evet karar aldım bu akşam itibari ile uygulamya başlayacağım ve umarım başarırım :)

Şartlarınız müsaitse evcil hayvan sahiplenin bence, hem evde ses olur hem yalnızlık duygusundan kurtulursunuz.

Bunun üzerine gitmedikçe aşamazsınız. Bir dahaki sefere ışıkları da açık bırakmayın ki bişey olmadığını görün sabah.

Üniversite yıllarından beri dönem dönem yalnız yaşadım, yine yalnız yaşıyorum. Hatta bir keresinde hiç elektriği olmayan bir evde 1 hafta kaldım. Önce tedbir, sonra tevekkül. Bişey olacağı varsa gün ışığında kalabalıkta da oluyor.

Bir de mümkünse güvenlikli bir siteye taşının, bu da sizi %80 rahatlatır bence.

Bunun üzerine gitmedikçe aşamazsınız. Bir dahaki sefere ışıkları da açık bırakmayın ki bişey olmadığını görün sabah.

Üniversite yıllarından beri dönem dönem yalnız yaşadım, yine yalnız yaşıyorum. Hatta bir keresinde hiç elektriği olmayan bir evde 1 hafta kaldım. Önce tedbir, sonra tevekkül. Bişey olacağı varsa gün ışığında kalabalıkta da oluyor.

Bir de mümkünse güvenlikli bir siteye taşının, bu da sizi %80 rahatlatır bence.
site de yaşamıyorum site tarzı yaşadığım yer ve binamızın çift güvenlik kapısı var ilk giriş kapısının şifresini herkes biliyor fakat diğer 2.kapının manyetik kartı var ve sadece daire sahiplerine veriliyor güvenlik açısından iyi gibi yine de belli olmaz bina içerisinden de yapabilir kötülük yapmak isteyen birisi.. gerçi ben daire kapımı da arkadan kilitliyorum her ihtimale karşı bir de yüksek katlardayım aslında korkmamı gerektircek bi sorun yok ama içimdeki korkuyu atamıyorum bu da sanırım daha önce tek kalmamla alakalı bi durum...

Back