Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

tamam işde pinokyo olamıyosun diger ozelliğini kullan anacım sende ...
burnun sertleşti ya agac kakan gorevini gorur işde :roflol: :roflol: :roflol:

:kedi: :kedi: :kedi:
iftira :kedi:

ahaaaa başlıyom şimdi görürüz iftiramı gerçek mi :roflol: :roflol:

ne asansör olayimis bu bakim?...

tumenacım şimdi bis kraliche nin alçısı alınacağı gün tanıştık benim alçım alınalı bir haftadan fazla olmuştu,sözleştik bende ist ayrılcam için kontrolümü onu güne aldırdım,bizimkiyle bir kaç saat konuştuk kaynaştık kaydirigubbakcemile3 sonra muaynaneye çıkıyoz asansörle fuat beyle görüşcez alçısı alıncak ama nası korkuyor sırnaşık şey aman bide ne görim bizimkiii :1shok:

çirkeffffffffff iftira atıyo bana
anlatıyımmı kıs kalanı eşim açar burayı okurmuş gözleri böle :1shok: :roflol: :roflol:

bi ben eksikimm burdaaaaaaaaaaaaaaaaa bende katilcam bananeeeeeeeeelülülülülülü

noldu napti...cis mi?...

aynen :1shok: oldum nen napım sende dikkati oraya cekmesedin ala ala meraklıysam suc benimmi :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol:

tamam işde pinokyo olamıyosun diger ozelliğini kullan anacım sende ...
burnun sertleşti ya agac kakan gorevini gorur işde :roflol: :roflol: :roflol:

hadi ordan öle değil bikerem yani normal burun gibi demek istedim ben :dilcikar:
kıs şaka maka bu burun daha değişmes dimi böle kalsın ama ucu yumuşasın tabiki ucu hala çok sert hakkaten ağaç kakabilirim -tatlicadiarzu-

bende geldimm :)
ebru ben daha yeni geldim uyuma lmaz:

noldu napti...cis mi?...

yok canım ya o bana kıyamaz cıs yapmaya :kedi:
ben başka yerlerimide yaptırmayı düşünüyorum silikon misali kaydirigubbakcemile3 buda dekolteden içeriye bakıyo gereklimi diye :roflol: :roflol: :roflol: yok dedi tasdikledi delikafadulden
ama ben yinede yaptırcam işte :dilcikar:

bir cok asansörlerde cameralar var biliosunuz dimi... youtube falan bir aratin bence...laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…