E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
ben bir kuşum CADIARZU ee hani uzamadı bu kıs ben fuat beye gidip sölicem istediğim gibi olmamış diye :roflol: :roflol: :roflol:
yalandan değil ama biraz daha oynarsam hakkaten uzayacak bu burun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 iki ay oldu hala masaj yapıom burun sertleşti bilem işe yararmıki daha :uhm:
fuat bey demişti senin burnun çabuk oturcak diye yerinebukadar çabukmu demek istedi acaba :1shok:
uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
:kedi: :kedi: :kedi:
iftira :kedi:
ne asansör olayimis bu bakim?...
anlatıyımmı kıs kalanı eşim açar burayı okurmuş gözleri böle :1shok: :roflol: :roflol:çirkeffffffffff iftira atıyo bana
ahaaaa başlıyom şimdi görürüz iftiramı gerçek mi :roflol: :roflol:
tumenacım şimdi bis kraliche nin alçısı alınacağı gün tanıştık benim alçım alınalı bir haftadan fazla olmuştu,sözleştik bende ist ayrılcam için kontrolümü onu güne aldırdım,bizimkiyle bir kaç saat konuştuk kaynaştık kaydirigubbakcemile3 sonra muaynaneye çıkıyoz asansörle fuat beyle görüşcez alçısı alıncak ama nası korkuyor sırnaşık şey aman bide ne görim bizimkiii :1shok:
anlatıyımmı kıs kalanı eşim açar burayı okurmuş gözleri böle :1shok: :roflol: :roflol:
ahaaaa başlıyom şimdi görürüz iftiramı gerçek mi :roflol: :roflol:
tumenacım şimdi bis kraliche nin alçısı alınacağı gün tanıştık benim alçım alınalı bir haftadan fazla olmuştu,sözleştik bende ist ayrılcam için kontrolümü onu güne aldırdım,bizimkiyle bir kaç saat konuştuk kaynaştık kaydirigubbakcemile3 sonra muaynaneye çıkıyoz asansörle fuat beyle görüşcez alçısı alıncak ama nası korkuyor sırnaşık şey aman bide ne görim bizimkiii :1shok:
anlatıyımmı kıs kalanı eşim açar burayı okurmuş gözleri böle :1shok: :roflol: :roflol:
tamam işde pinokyo olamıyosun diger ozelliğini kullan anacım sende ...
burnun sertleşti ya agac kakan gorevini gorur işde :roflol: :roflol: :roflol:
bi ben eksikimm burdaaaaaaaaaaaaaaaaa bende katilcam bananeeeeeeeeelülülülülülü
noldu napti...cis mi?...
takim tamamlandi...nekadar deli varsa burda...
bi ben eksikimm burdaaaaaaaaaaaaaaaaa bende katilcam bananeeeeeeeeelülülülülülü
yuh tumena :1shok: asansore nie çiş yabım kısssssssss
:roflol: :roflol: :roflol:
noldu napti...cis mi?...
hoş geldin sezoşummmmmm Şeniz
tumena kahfekolik eksik kız delikafadulden
bende geldimm :)
ebru ben daha yeni geldim uyumalmaz:
yok canım ya o bana kıyamaz cıs yapmaya :kedi:
ben başka yerlerimide yaptırmayı düşünüyorum silikon misali kaydirigubbakcemile3 buda dekolteden içeriye bakıyo gereklimi diye :roflol: :roflol: :roflol: yok dedi tasdikledi delikafadulden
ama ben yinede yaptırcam işte :dilcikar:
bende geldimm :)
ebru ben daha yeni geldim uyumalmaz:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden evett deliyim hemde zir deliiiilaelaelaelaelae
nebilim...heycandan falan akitmisindir...