E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
aynen takmışlar taaaa milattan once yeni uye iken bi konu acmıştım alersi ile ilgili uzun sure kimse yazmadı falan bende uzun bi sure once içerigini sildim ...
yeni akıllarına gelmiş silmişim die ceza vermişler aman neyse azdaha ugrassınla bakalım bei doldurtuktan sona başka birine daha takarlar kancayı
icerigi sildin icinmi...ne var bunda...gecende bana yöneticilerden biri msj atti...ben paso msj yazip silerim...silmek yasakmis diye...bosaltmak hatta yazdi bende özel msjlari bosaltmak yasak sandim...doluo özel napim dedim bosaltmak lazim dimi...
bu arada biyerde yanlis okumadiysam...resimleri silmekte yasakmis...dogrumu?...
evet resim silmek de yasakmış. ama albümü kaldırmak sorun olmuyor sanırım. ya konu açıyolar resmime bakın diye, sonra bi bakıyorum resim yok kaldırmış yasak olmalı zaten
olmamalı bence kız resmini koymustur fikirleri almıstır sonrada kaldırmak istemiştir ...
eger resim kaldırmayı yasak ediceklerse ziyaretci misafir kullanıcalara izin vermicekler :umursamaz:
o zaman yüzünü kapatarak koysun resmini taaammııııııaaaaa :umursamaz:
o zaman yüzünü kapatarak koysun resmini taaammııııııaaaaa :umursamaz:
kaç puan vermişler pikim? sana bişey diyimmi 1 senedir falan üyeyim daha hiç banlanmadım yalnız kızın biriyle kavga ettim diye 5 puan almıştım
slm kk lı afetler
kaç puan vermişler pikim? sana bişey diyimmi 1 senedir falan üyeyim daha hiç banlanmadım yalnız kızın biriyle kavga ettim diye 5 puan almıştım
ben 2 defa şiddet içerikli resim koymusum ilk iki cezaları ve banları onaydı kafamçokkarıştı
nette dolaşan herkesin her zaman gorebilecegi resimler yaniiiii buraya konunca şiddet içeriyo oldu ....
onlar haksız yere idi bana gore sadece uyarıp konuyu kaldırabilirlerdi ...
3. neyse densizin biri yuznden hakaret içerikli konustum bana edilen hakaretler karşılıgında onu hadi kabul ettim ...
bu aylar gecmiş konu açılalı ve içi sislineli gecen gunden taktılar ya bugun onu gorup gene ceza vermişler kafamçokkarıştı
aylarca duran şeyi bugun gormekte baya mantıklı yani kafamçokkarıştı
ben 3 kez haksız ceza aldım ...
sadce birini kabul ediyorum o kadar ...
resimler sonucta benim...yani ben karar veririm buna...
amaaan cocuksu seiler...banlasalar ne...gelsinler gercek hayatta banlamayi denesinler...:)
bu sözün üstüne bir ban gider...
kızzz ben sana bişey demedim kiiii :bbo:
aynen canım amannnn dolana kadar burdayım ellerinden geldigi kadar cabuk doldurabilirler sonrasında olmsamda olur amannnnnn bree salla kk ilemi dogduk kaydirigubbakcemile3
valla ya...hayatimda zaten ilk kez bir foruma falan takiliorum...olmasada ölmeyiz herhalde...simdiye kadar ölmedime göre...laelaelaelaelae
hem kk olmassa kg olur...
bende sana bisi demedim...genel olarak dedim yani...