Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

icerigi sildin icinmi...ne var bunda...gecende bana yöneticilerden biri msj atti...ben paso msj yazip silerim...silmek yasakmis diye...bosaltmak hatta yazdi bende özel msjlari bosaltmak yasak sandim... doluo özel napim dedim bosaltmak lazim dimi...

bu arada biyerde yanlis okumadiysam...resimleri silmekte yasakmis...dogrumu?...

bilmemki bi ton kural vrmış kafalarına esstigi zaman uyguluyolar esmesse sorun yok ...

kart basvurusu yabmısstım bende şimdi iptal edin diye mssj attım ...
boyle ıcıkla cıcıkla ceza puanımı doldurup yasaklama için bahanleri cok olcaksa boş kartı nabım ben burda olmadıkta sora kredi kartı diyemi kullancam -tatlicadiarzu-

evet resim silmek de yasakmış. ama albümü kaldırmak sorun olmuyor sanırım. ya konu açıyolar resmime bakın diye, sonra bi bakıyorum resim yok kaldırmış yasak olmalı zaten

evet resim silmek de yasakmış. ama albümü kaldırmak sorun olmuyor sanırım. ya konu açıyolar resmime bakın diye, sonra bi bakıyorum resim yok kaldırmış yasak olmalı zaten

olmamalı bence kız resmini koymustur fikirleri almıstır sonrada kaldırmak istemiştir ...

eger resim kaldırmayı yasak ediceklerse ziyaretci misafir kullanıcalara izin vermicekler :umursamaz:

olmamalı bence kız resmini koymustur fikirleri almıstır sonrada kaldırmak istemiştir ...

eger resim kaldırmayı yasak ediceklerse ziyaretci misafir kullanıcalara izin vermicekler :umursamaz:

o zaman yüzünü kapatarak koysun resmini taaammııııııaaaaa :umursamaz:

kaç puan vermişler pikim? sana bişey diyimmi 1 senedir falan üyeyim daha hiç banlanmadım yalnız kızın biriyle kavga ettim diye 5 puan almıştım

kaç puan vermişler pikim? sana bişey diyimmi 1 senedir falan üyeyim daha hiç banlanmadım yalnız kızın biriyle kavga ettim diye 5 puan almıştım

bende hala banlanmadima sasiyorum...

seneeeeeeeeeeeler önce nete takildimda heryerden ban yerdim... cok yaramaz birseydim...:ecrin_bebek:

ben 2 defa şiddet içerikli resim koymusum ilk iki cezaları ve banları onaydı kafamçokkarıştı

nette dolaşan herkesin her zaman gorebilecegi resimler yaniiiii buraya konunca şiddet içeriyo oldu ....

onlar haksız yere idi bana gore sadece uyarıp konuyu kaldırabilirlerdi ...
3. neyse densizin biri yuznden hakaret içerikli konustum bana edilen hakaretler karşılıgında onu hadi kabul ettim ...

bu aylar gecmiş konu açılalı ve içi sislineli gecen gunden taktılar ya bugun onu gorup gene ceza vermişler kafamçokkarıştı

aylarca duran şeyi bugun gormekte baya mantıklı yani kafamçokkarıştı

ben 3 kez haksız ceza aldım ...

sadce birini kabul ediyorum o kadar ...

amaaan cocuksu seiler...banlasalar ne...gelsinler gercek hayatta banlamayi denesinler...:)

bu sözün üstüne bir ban gider...

amaaan cocuksu seiler...banlasalar ne...gelsinler gercek hayatta banlamayi denesinler...:)

bu sözün üstüne bir ban gider...

aynen canım amannnn dolana kadar burdayım ellerinden geldigi kadar cabuk doldurabilirler sonrasında olmsamda olur amannnnnn bree salla kk ilemi dogduk kaydirigubbakcemile3

aynen canım amannnn dolana kadar burdayım ellerinden geldigi kadar cabuk doldurabilirler sonrasında olmsamda olur amannnnnn bree salla kk ilemi dogduk kaydirigubbakcemile3

valla ya...hayatimda zaten ilk kez bir foruma falan takiliorum...olmasada ölmeyiz herhalde...simdiye kadar ölmedime göre...laelaelaelaelae
hem kk olmassa kg olur...

valla ya...hayatimda zaten ilk kez bir foruma falan takiliorum...olmasada ölmeyiz herhalde...simdiye kadar ölmedime göre...laelaelaelaelae
hem kk olmassa kg olur...

aynen bnde hiç foruma felem takılmasdım kıs hatta buria girdigimde sadece flas oyunlar bolumune taılıp oyun oynarım sbah kadar arada bi burun bolumune bakar cıkardım kaydirigubbakcemile3
hai olmasada olmeyiz yane laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…