E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
hadi canım başka kapıya allah versin delikafaduldennasil renkli olunuo...bende isterem...
:mymeka: ne alaka ben senden ayrılamıyom gisli gisli takip ediyom beni aldatıyonmu diye
hani vardır ya öle manak kocişler işte öle :jeyyar:
azcık para bayılıyon kart kapında kaydirigubbakcemile3
müracat kazene canım şakkıdı
azcık para bayılıyon kart kapında kaydirigubbakcemile3
müracat kazene canım şakkıdı
hadi canım başka kapıya allah versin delikafadulden
:uhm: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol:
kaç para peki?
ban rekoru kiran kraliche icin ayri bir renk varmi?...gördünde herkes aha bu tehlikeli hatun diye anlasilsin...
laptop gibisi yok valla...sositososito
ben kapda odeme secenegi secmiştm 15 tdi havale yada karttan cekim 13 ssanırım ole hatırlıom karamelkaç verdin sen ?
:roflol: :roflol:ban rekoru kiran kraliche icin ayri bir renk varmi?...gördünde herkes aha bu tehlikeli hatun diye anlasilsin...
ben kapda odeme secenegi secmiştm 15 tdi havale yada karttan cekim 13 ssanırım ole hatırlıom karamelkaç verdin sen ?
evet yaa benim pc mide göndermediler gitti sanki yeniden topluyolar alışamadım bu miladi şeye
yattığım yerde yazmaya alışmıştım şimdi otur otur biyerlerimiz büyücek :roflol:
15 verdim canım kapıda ödemeyle kafamçokkarıştı
havale 13 yanılmıyorsam ama benim olduğum yerde banka seçeneği olmadığı için kapıda ödemeyi seçtim
bildiğim kadarıyla yurtdışı gönderi yok yanlış biliyorda olabilirim ama topikte öyle bişey yazıyordu :jeyyar:
ala bula bişi olursa sevinirim zemuszemus
dogru yerler büyüse ama nedense hep yanlis yerler büyüo...:bbo:
ben yönetime bi mail atim en iyisi...iyi ve kaka insanlari daha iyi anliyabilmemiz icin degisik renkler talep ettimizi yazim...:
ben yönetime bi mail atim en iyisi...iyi ve kaka insanlari daha iyi anliyabilmemiz icin degisik renkler talep ettimizi yazim...:
bende yonetimi istifaya cagırcam gerci cagırdım gecen gun karamel bilir :roflol: :roflol: :roflol:
bende yonetimi istifaya cagırcam gerci cagırdım gecen gun karamel bilir :roflol: :roflol: :roflol:
ben siyah olmak istiyom mümkünse rica edim şakkıdı
kralicheye verilen rengin yanına +18 ibareside koysunlar delikafadulden yada 17 ve üstü izleyiciler diye yazabilerler :roflol: :roflol:
sen neren büyüsün istiyon kıs :uhm: bildiğim kadarıyla mihrap yerinde sende :roflol: erkekte değilsinki CADIARZU merak ettim de bakim neresi büyüsün istiyon sen delikafadulden