Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

laptop gibisi yok valla...sositososito

evet yaa benim pc mide göndermediler gitti sanki yeniden topluyolar alışamadım bu miladi şeye
yattığım yerde yazmaya alışmıştım şimdi otur otur biyerlerimiz büyücek :roflol:

evet yaa benim pc mide göndermediler gitti sanki yeniden topluyolar alışamadım bu miladi şeye
yattığım yerde yazmaya alışmıştım şimdi otur otur biyerlerimiz büyücek :roflol:

dogru yerler büyüse ama nedense hep yanlis yerler büyüo...:bbo:

ben kapda odeme secenegi secmiştm 15 tdi havale yada karttan cekim 13 ssanırım ole hatırlıom karamelkaç verdin sen ?

15 verdim canım kapıda ödemeyle kafamçokkarıştı
havale 13 yanılmıyorsam ama benim olduğum yerde banka seçeneği olmadığı için kapıda ödemeyi seçtim
bildiğim kadarıyla yurtdışı gönderi yok yanlış biliyorda olabilirim ama topikte öyle bişey yazıyordu :jeyyar:

yok var artık 10 euroya gonderiolar ...

dogru yerler büyüse ama nedense hep yanlis yerler büyüo...:bbo:

sen neren büyüsün istiyon kıs :uhm: bildiğim kadarıyla mihrap yerinde sende :roflol: erkekte değilsinki CADIARZU merak ettim de bakim neresi büyüsün istiyon sen delikafadulden

ben yönetime bi mail atim en iyisi...iyi ve kaka insanlari daha iyi anliyabilmemiz icin degisik renkler talep ettimizi yazim...:

bende yonetimi istifaya cagırcam gerci cagırdım gecen gun karamel bilir :roflol: :roflol: :roflol:

ben yönetime bi mail atim en iyisi...iyi ve kaka insanlari daha iyi anliyabilmemiz icin degisik renkler talep ettimizi yazim...:

ben siyah olmak istiyom mümkünse rica edim şakkıdı
kralicheye verilen rengin yanına +18 ibareside koysunlar delikafadulden yada 17 ve üstü izleyiciler diye yazabilerler :roflol: :roflol:

bende yonetimi istifaya cagırcam gerci cagırdım gecen gun karamel bilir :roflol: :roflol: :roflol:

ay hatırlatma o günü :roflol:
kıs gel beraber site açalım kk da banlanan hatunlar buraya diye :roflol:

ben siyah olmak istiyom mümkünse rica edim şakkıdı
kralicheye verilen rengin yanına +18 ibareside koysunlar delikafadulden yada 17 ve üstü izleyiciler diye yazabilerler :roflol: :roflol:

eylem yapalim taksim meydaninda...

kralicheye kirmizi ve +18 yakisir...sositososito

sen neren büyüsün istiyon kıs :uhm: bildiğim kadarıyla mihrap yerinde sende :roflol: erkekte değilsinki CADIARZU merak ettim de bakim neresi büyüsün istiyon sen delikafadulden

yok artik büyümesin ama yani hep popo göbek büyüo...gögüsler ayni kalio...

erkekler bilse böyle büyüceni inan kimse artik yerinden kalkmaz...

ben kaçtım cicilerim hadi iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
kraliche gece gece arama kıs hala geceden kalma ağrı var nası güldüysem kaslarım ağrıyo :bbo: kaydirigubbakcemile3hepiniz öpüldünüz ölmez sağ kalırsak yarına görüşürz byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…