E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
sabahtan beri tumena die can çekişio bu garip nerdesin kıs sen ...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla orda surda burdaim...bu aralar biraz yogunumda...:S birazda depresyon...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahtan beri tumena die can çekişio bu garip nerdesin kıs sen ...
valla orda surda burdaim...bu aralar biraz yogunumda...:S birazda depresyon...
depresyonunu yiim emi sengözlerimebaksanab
Karamel
ayss alarm diyoooo :))))))
tamam bebişim ben açığım bekliyom sabırsızlıkla
söle o alarmada uyusun artık aaa bizim bir gecelerimiz var dimi ama :)))
ay bu niyeti bozmuş iyice kızzzz kotu emellerine illa alet edcek beni beni bekliomus bu gece yandım .......
:roflol: :roflol: :roflol:
gel kız buria kırcam msn yi heee
Kraliche bole bı forum baslığı kesınlıkle senden beklenırdı.Hayrlı olsun cok gusel dusunmussun canım.Valla baslığı okur okumaz aha dedım kesın kralıche acmıstır bu konuyu:):)
yeme kiz...su an hayatimdan bitek o beni terk etmio...yersen tamamen yalnizim demektir...
yeme kiz...su an hayatimdan bitek o beni terk etmio...yersen tamamen yalnizim demektir...
kısss ne güzel olmuş burası zemuszemus
sen bizim özelimizi ne naklen yayın ediyon valla açmam msn iki gün görürsün sen :dilcikar:
niyetimi sen biliyon :jeyyar:
biri depresyon mu dedi albenden de okadar kaydirigubbakcemile5
kraliche illa yiyeceksen gel benimkini ye cokacimcoook tuz karabiberde ekerim kaydirigubbakcemile3
saol cnm ...:)))
ay biliyosun burundan ameliyat olanlar bi depresyon yapıyo birazcık atalım şu kasveti didim actım bakalım delikafadulden
evet enim de ihtiyacım var depresyonu atlatmaya... gerci bugun biraz daha iyiyim.. ya burnumu kabullenip oturdugum için ya da iyi olacagına inanmaya başladıgım için.. ama fikrim an be an değişiyor...
bence bu başlık çok iş yapacak :lepi:
burundan depresyonmu olurmuş :mymeka: yaptırdım kurtuldum diyin kötü oldu diye beyninizi yemeyin beee
biz neleri takıyoz bunlar küçücük burunları takıyolar allam yaaa kafamçokkarıştı
benemkini ye didi terbiesis :1shok: akannehir
benemkini ye didi terbiesis :1shok: akannehir
oyyyy :roflol: :roflol: :roflol:
kıs depresyon yiim demişsin yaa onu dedim bee :mymeka:
başka bişey yedirtmem zati bak anatmıyım asansör olayını sus delikafadulden delikafadulden
:kedi: :kedi: :kedi:
iftira :kedi:
sanki senin burun cok buyuk kafamçokkarıştı
he dogru ya fuat beycigim sana pinokyo taktı kızlar karamelin en ufak yalanında burun fizana kadar uzayıp gidiyo
ne asansör olayimis bu bakim?...