- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
-
- Konu Sahibi EU2
cicom burdaki herkes burun konusunda deneyimli artık yatırak biz traşlayak senen burnu delikafadulden delikafadulden korkma acıtmayık kısss :jeyyar:
cicom burdaki herkes burun konusunda deneyimli artık yatırak biz traşlayak senen burnu delikafadulden delikafadulden korkma acıtmayık kısss :jeyyar:
hislerin kuvvetlimi kız? dün akşam hamilelik belirtileri bölümünü okuyodum bazı belirtiler mevcut. of daraldım ya. önce kariyer olmalıydı, neyse bikaç güne netleşir zaten
valla bazen hislerim kuvvetli oluor canim...insan konusunda hic yanilmam...:)
yok ya bisi yoktur...bendede olmustu böyle birsey tüm belirtiler nerdeyse bende vardi ama insan hamile oldunu düsündü icin bir sekilde öyle davranmaya basliyor...:) test yap rahatla bence...
umarım psikolojiktir
yok bre 9 doktor bi araya gelse sırnaşık şey neşter fln kar etmez :roflol:
ohoooo sen karşında kimler var bilmiyon
yok bre 9 doktor bi araya gelse sırnaşık şey neşter fln kar etmez :roflol:
bu arada bana laf sokan nazik arkadaş nerde?
ama yardımcı olmamışın haklı kız nazikce laf sokmakta
:roflol: :roflol: :roflol:
işde sen bizim teknigi bilmon cicom biz neşter meşterik kullanmıcık bizim farklı bi yontemimiz varki formulunu isdiolar ama vermiyiş
balyozlan girişces cicom sana iş makinaları filam hallederik enkazı 1 gunde kaldırrık ortadan
:sm_cool: delikafadulden
hımmmmmmm bide tasarımsıs gorsek meşhur patlıcanı :lepi:
tubik kız yüzün ne güzelmiş, burun insanı ne kadar dğeiştiriyo dimi, bide insanın ifadesi yumuşuyor.
hee koyimde kazma kürek dal demi :roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden aip ama vala cok aip bi sende var burun sanki hükele siy delikafadulden
göstermiyom resmimi mesmimi hıııııııııhhhh:umursamaz:
:roflol: saol cnm benim wallah içime soğuk sular serpildi kaydirigubbakcemile3
hee koyimde kazma kürek dal demi :roflol:
Bugün 01:58 - Mesaj Linki
Karinaa
aklınca dalga geççtinimi sanıosun ?
:1shok: :1shok: akannehir
pek bi agresif cıktı ayul bu
kizlar beyin kanamasi acaba nasil bisidir?...ben bugün basimi carptim ve bi tuhafim...