Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

hiçte bilem orda değil sen biliyon :jeyyar:

çıktı çıktı aslında azcık dahamı kalsaydı ne :roflol: :roflol:

en son sana kınamı hediye edmişdim dadlum yoksam ruyamdamı ole gordumdu ne CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kıs valla sensiz tadı çıkmadı bidaha banlanma tüm kk estetiklileri bir olur yolarız :mymeka:

yok kıs valla sensiz tadı çıkmadı bidaha banlanma tüm kk estetiklileri bir olur yolarız :mymeka:

pikim :kedi: :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

kızlar incitanemin kardeşinin burnuna bakın ya zaten çok güzel de bi kız. maşallah valla.

hello kizlar...kraliche gecmis olsun...

ve gelin ile damat kac yasinda merak ettim...:)

kızzzzzzzzzzzzzzz karamelllllllllllll gel len buriaaaaaaa kırcam kafanı heeeee :mymeka:

gel beni teselli et cicom yaaa :gitme:
benem oglan bugun mutfagın koca lavabosunu dusurmeyi nasıl becerdiyse artık :uhm:
sabahtır onla urasıok kocişle
üfff elim kolum heryerim slikon oldu cıkmıo delircem ev slikon kokuyo vurcam kırcam kafamı bi yerelere

buraya ilk taşındığımda aynı şey banada oldu kaydirigubbakcemile3
teselli konusuna gelince msn açma yoksa sen beni teselli etmek zorunda kalıcan kötüyüm :1ninca:

buraya ilk taşındığımda aynı şey banada oldu kaydirigubbakcemile3
teselli konusuna gelince msn açma yoksa sen beni teselli etmek zorunda kalıcan kötüyüm :1ninca:

abuuuuuuuuuu hemen gelom :1ninca: laelaelaelaelae

hee noldu bize yaw.
ya benim midem çok bulanıyo hamileyim diye korkuyorum, bikaç güne adet olmazsam kan testi yaptırıcam.

patlıcan geldi kızlar naber a.s.

bu arada kahvekolik gözünaydın desemmi ki erkenmi oluy :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…