- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
- Konu Sahibi EU2
gosterceksen goster şu kıza burnunu be arada bana sarcak kaydirigubbakcemile
inat ettim göstermiyorum -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gosterceksen goster şu kıza burnunu be arada bana sarcak kaydirigubbakcemile
yok be ziyaretci panoma yazmış dovecek nirdese akannehir
aa özel meaj mı bu? şok şok şok
kizlar beyin kanamasi acaba nasil bisidir?...ben bugün basimi carptim ve bi tuhafim...
kızzzzz ciddimisin sen??
yok be ziyaretci panoma yazmış dovecek nirdese akannehir
bişicik olmas sen daş gibim hatunsun kaydirigubbakcemile3
tubik kız o kadar da değil be sende. laz muhabbeti falan olunca bende ne sandım. sen benşm eski halimi görmedin heralllllllll
evet...trdeykende carpmistim ama bukez basim zonkluo ve halsizlik var...uyumaktan korkuom...:S
tubik kız o kadar da değil be sende. laz muhabbeti falan olunca bende ne sandım. sen benşm eski halimi görmedin heralllllllll
evet...trdeykende carpmistim ama bukez basim zonkluo ve halsizlik var...uyumaktan korkuom...:S
napim yaw gönül neler istemezkii zemuszemus
canım ya acile falan gitsen? o kadar kötü mü çarptın, nereye çarptın ya?
gidememki...bu ay sigortam yok...eskisini birakmistim ve yenisi bidaki ay basliyor...kafamçokkarıştı yani beyin kanamasi gecirmiyorsam fatura geldinde gecirebilirim...
banyoyu temizlerken kaydim ve sol tarafla küvetin kenarina carptim canim...:kedi:
uyuma sakın goz kapaklarına cöplen gerki uyusan bilem gozun acık ya uuyumamıs gibi gorsun beynin seni delikafadulden
sen kahfenin burnunu eski burnu gorsen varya kazma sanıp kapardın toprak kazardın :roflol: :roflol: :roflol:
uyy geçmiş olsun canım ya:çok üzgünüm: